Sarajevo / Jedinstvena prilika za maturante: Besplatan kurs programiranja na ITAcademy

23. 12. 2019. u 09:00:00 Promotivni tekst

Shares: 5

ITAcademy u Sarajevu samo za maturante organizuje besplatan kurs programiranja, koji će im omogućiti da zakorače u IT svijet, najplaćeniju oblast današnjice. Kurs počinje 6. januara i traje 3 sedmice, a maturanti će imati priliku da se upoznaju sa HTML, CSS i JavaScript tehnologijama.

Na kraju ovog kursa maturanti će moći da naprave sopstveni sajt i steknu zvanični certifikat o učešću.

Prijavite se što prije! Broj mjesta je ograničen

S obzirom na to da je broj mjesta ograničen, samo najbrži će obezbijediti svoje mjesto na kursu koji se održava u moderno opremljenim prostorijama ITAcademy, u centru Sarajeva, na adresi Zmaja od Bosne 16, Kubus D.

Zato, ako uskoro završavate srednju školu i želite da zakoračite u svijet IT-ja i programiranja, prijavite se za besplatan kurs putem ovog linka i započnite svoj put ka najtraženijem zanimanju.

Zašto je IT idealna oblast za vas?

Za sve maturante slijedi period u kojem moraju da donesu jednu od najvažnijih životnih odluka, koja se tiče izbora oblasti u kojoj će nastaviti svoje obrazovanje. Da bi im olakšala odluku, ITAcademy organizuje ovaj besplatan kurs i poziva sve zainteresovane da se pridruže i prepoznaju IT oblast u kojoj su najbolji.

Informacione tehnologije su ubjedljivo najperspektivnija oblast 21. vijeka. U IT-ju ima dovoljno slobodnih radnih mjesta za sve koji su zainteresovani za IT karijeru, a na to koliko je visoka zarada u ovom sektoru zagarantovana ne treba previše trošiti riječi. Ako se svemu tome doda i činjenica da se IT-jevcima pruža mogućnost i za rad od kuće, onda je jasno zašto su informacione tehnologije idealna oblast.

Iako se na posao u ovoj oblasti ne čeka dugo, da biste pronašli što bolji angažman, neophodna su vam znanja i zvanična potvrda vaše stručnosti. Međutim, to nije sve, bolje šanse za odličan posao imaćete ako se povežete sa najboljim poslodavcima. Iz tog razloga ITAcademy vam kroz Centar za razvoj karijere omogućava da već tokom školovanja stupite u kontakt sa velikim kompanijama. 

 Besplatan kurs programiranja - undefinedFoto: ITAcademy

Steknite vještine za najtraženija zanimanja današnjice

U toku jednogodišnjeg školovanja na ITAcademy možete se pripremiti za profitabilnu karijeru u oblasti programiranja, dizajna i multimedije, administracije, IT poslovanja, 3D dizajna i CAD-a. Osim praktičnih vještina, možete dobiti i prestižne internacionalne certifikate koji će vam omogućiti siguran i odlično plaćen posao u struci.

S obzirom na to da su visok kvalitet nastave i dostupnost najmodernijoj opremi uvijek na prvom mjestu, ITAcademy je strogo ograničila broj mjesta za pohađanje kursa programiranja. Zato je potrebno da reagujete brzo i da se što prije prijavite kako biste obezbijedili svoje mjesto. Prijavite se besplatno ovdje.

 

NEMA KOMENTARA