Istražili smo na sarajevskoj pijaci: Poskupljenje suhog mesa, stelje i sudžuke. Ovo su nove cijene

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Smijesno

Ima smisla za poskupljenje od 100 % ako je uvozno meso. Pa ne hrane jaretinu na dizel i ne suse je na dizel. Neka sami pojedu to polu suho meso. Moze se lijepo svjeze meso uzeti.

Samir77

Zasto skuplja nije mi jasno nije Stoka na Diesel i na Plin svi gledaju samo kako da siromasne naprave jos siromasnijim.Mogli ste obici malo i trgovine bilo bi dobro juce bio u AMKO marketu maslac 250gr meggle 10km pa jesu li oni normalni vise.

Pipi

Ovo sve garant dolazi iz Ukrajine i Rusije zato je skuplje, razumljivo

novi dan

neka poskupljenja bice nam nacija zdravija

/ Najnovije