Gdje su Zmajevi dočekali Novu Godinu: Kakav Pariz i Dubai, najviše slavili u BiH

Radiosarajevo.ba
Gdje su Zmajevi dočekali Novu Godinu: Kakav Pariz i Dubai, najviše slavili u BiH
Instagram / Izet hajrović je sa suprugom Leylom slavio u Omanu

Prošla je Nova godina, a naši nogometni, košarkaški i ostali Zmajevi polako se pripremaju za godinu izazova – 2020. u kojoj ih očekuju brojna sportska iskušenja.

Naš kapiten Edin Džeko je Novu godinu dočekao s porodicom u svom domu u Rimu. 

Kući je ostao i Zvjezdan Misimović koji je sa prijateljima slavio u Munchenu, gdje se sjetio i našeg Dijamanta.

Pjanić je novogodišnju noć započeo radno - u teretani u Torinu, dok je veliki dio reprezentativaca Bosne i Hercegovine Novu godinu dočekao u Bosni i Hercegovini.

Tako su Amer Gojak i Armin Hodžić najluđu noć proveli na Bjelašnici, a Mato Jajalo i Rade Krunić na Jahorini.

„Hvala Bogu na svemu što mi je dao u 2019. godini, koju ispraćam sa osmijehom i nadam se će 2020. godina biti jos uspješnija. Sretna Nova 2020. godina svima, sa željom da se svakom čovjeku ostvari ono što on želi“, napisao je Gojak na svom Instagram profilu.  

Zvijezda Sarajeva Besim Šerbečić Novu godinu je dočekao na Vlašiću,dok je stoper reprezentacije Adnan Kovačević uživao u Sarajevu u koncertu Željka Joksimovića.

Marjan Ćavar velika nada našeg nogometa slavio je u Beogradu, kao i Vladan Danilović, dok je Zinedin Mustedanagić poput Misimovića bio u Njemačkoj, u Frankfurtu.

Izvan BiH bio je Ermin Bičakčić koji je izabrao Dubaji, dok Izet Hajrović sa suprugom Leylom i prijateljima već danima uživa u Omanu.

Košarkaška NBA zvijezda Džanan Musa, Novu godinu je dočekao sa djevojkom  Adnom u New Yorku. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije