Fascinantni prizori: Put prema Boračkom jezeru uljepšan predivnim zimskim bojama

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tuner

Ode na vikendicu i odmah istrazivacki novinar. Nema zimskih boja debilu. Imaju jesenje. Zimska je idila debilu

Lazo Drljaca

Ode na vikendicu i odmah istrazivacki novinar. Nema zimskih boja debilu. Imaju jesenje. Zimska je idila debilu ka Tuner Boje su lijepe, priroda zivopisna, ...nekog ko se ipak potrudio nema potrebe zvati debilom.

Samo da kazem

Bice da je autoru ili uredniku od silne zelje da prikaze boje i ljepite ruka malo preletila u obradi

Dzon Dron

Jel ovo sa google map aplikacije satelit ? Da li treba dozvola za ovakvo snimanje dronom. Još malo oa će nam sa dronovima zavirivati u wc skoljku.

/ Najnovije