Egipat: Turistkinja iz Rusije se porodila u moru

Radiosarajevo.ba
Egipat: Turistkinja iz Rusije se porodila u moru
Foto: Facebook / Porod u moru
Trudnica se kupala na obali egipatskog grada Dahaba kada su trudovi počeli. Suprug i jedan stariji muškarac otplivali su do nje i pomogli joj roditi te su odveli novorođenče na obalu.

Ubrzo za njima je došla i "novopečena majka" koja je izgledala smireno i svježe kao da nije rodila prije nekoliko minuta. 

Svaka majka bi priželjkivala rođenje bez muke, a egipatski mediji izjavljuju kako je porod u moru postao čest u tome području. Porodica je izgledala smireno i čini se da su znali šta rade.

Iako se prvotno tvrdilo kako je stariji muškarac otac majke koja nje rodila, na društvenim mrežama neki komentiraju kako je porod planiran i kako je stariji čovjek zapravo ljark, specijaliziran upravo za ovakve porode. 

Također, brojni komentari usmjereni su hvaljenju poroda u moru, objašnjavajući koliko je lijepo roditi u moru i koliko je takav način lakši od uobičajenog.

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije