Fotogalerija / Đoković izazvao veliku pažnju u BiH: Fanovi čekaju na autogram

13. 07. 2020. u 15:06:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 125

Dolazak najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića u Bosnu i Hercegovinu izazvao je veliku pažnju u našoj zemlji.

Podsjetimo, on je jutros sletio hna na Sarajevski aerodrom zajedno sa roditeljima.

Odmah po dolasku u glavni grad Bosne i Hercegovine, najbolji svjetski teniser zaputio se na Trebević gdje je sa majkom i ocem doručkovao, da bi se oko 12 sati zaputio u Visoko, u posjetu piramidama Sunca.

U Visoko je stigao oko 13.10 sati, saznaje naš portal i u društvu Semira Osmanagića obilazi lokalitet Bosanske piramde sunca. 

Reporter portala Radiosarajevo.ba iz Visokog javlja da je u ovaj grad stigao veliki broj novinara, ali i fanova srbijanskog tenisera koji čekaju na autogram. 

Posjetimo, Novak Đoković, najbolji svjetski teniser, stigao je jutros u posjetu Bosni i Hercegovini, u Sarajevo, ekskluzivno je saznao portal Radiosarajevo.ba.

"Stigli su jutros čarter letom. Posjeta nije najavljena i kratko je boravio na aerodromu. Ubrzo su ga napustili i ne znamo u kojem su pravcu otišli", kaže izvor portala Radiosarajevo.ba sa Sarajevskog aerodroma.

Đoković je trebao posjetiti Sarajevo 5. jula, gdje je planirano da sa našim najboljim teniserom Damirom Džumhurom odigra egzibicioni meč. 

Džumhur se s Đokovićem trebao danas sresti u Sarajevu, ali do susreta neće doći, jer je naš najbolji teniser na odmoru u Neumu. 

"Odmor je zakazao ranije, pa nije došlo do očekivanog susreta", potvrdio je Nerfid Džumhur otac našeg tenisera, dodajući da se nada da će susret Damira i Novaka, ipak, dogoditi prije Đokovićevog odlaska iz Sarajeva.

KOMENTARI (8)