Čaršija kao nekad: Turisti preplavili prijestolnicu BiH

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosnjo

Ovome novootvorenom FABRIKA Coffee ni manje ni vise nego CECA na reklami!!! NE KUPUJTE KOD NJEGA!!! https://www.youtube.com/watch?v=TAy2-p6z_r8

Fuj

Juče popi kafu isto čemer a da sam znao da mu je Ceca... Hebo mu ona familiju

@Fuj

Juče popi kafu isto čemer a da sam znao da mu je Ceca... Hebo mu ona familiju ka Fuj S posebnom pažnjom pristupamo odabiru najjeftinijih vrsta kafe širom svijeta, od srednje i Južne Amerike, preko Afrike, pa sve do istočne Azije, kako bismo našim potrošačima ponudili kafu premium kvaliteta.

Šipak

Hebo te gledam ove slike i ne možeš vidjeti mršava insana. Sve nešto ugojeno, sisato, guzlato, stomačine....Treba ovo sve tjerati da malo gladuje i bavi se radom ili sportom. Neću im ja plačati zdravstveno a oni ,,pucati'' masno i slatko.

Evo dijaspore!

dosli malo “srranci” u seher prije odlaska u svoje vukojebine gdje zidaju kuce za peMzije. Interesantno je slusati Sanela dok na sve’skom objasnjava Pasi kada je prvi put dosao u “grad”

Ljiljan

Samo neka nema zamotanih spodoba, koje neko namjerno financira i podvaljuje Bosnjacima. Dobro dosli svi normalni turisti.

Suzi

Samo puštajte turiste pa ne nam donijeti i indijski soj

Doktor

Izrael vakcinisao 5 miliona stanovnika i vratio se u normalu. Mi vakcinisali jedva 100.000 ljudi, i vratili se u normalu. I niko da istraži zašto su se onoliki pucali vakcinom i doveli se u stanje u kojem se našla hladno zemlja koja ništa nije radila oko vakcine. Znači, foliranje svijeta godinu dana.

/ Najnovije