Brza reakcija Vlade KS na inicijativu KJKP Parka: Posađeno novo veće drvo

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pehlivan

SDA papci reći će sitinica i populizam, a ustvari princip.

Etf

Dok je nazovi država u bukvalnom raspadu, dok cijene i inflacija divljaju, dok traje pandemija kojoj se ne nazire kraj, vi danima davite s ovim drvetom i dežurnim deda mrazom. To se zove, od drveta ne vidjeti šumu.

bravo

Samo akcijom protiv turbofolk papanluka u Sarajevu! Racun ispostaviti ili Europlakatu doo ili Plakatu doo, ove dvije firme su vlasnici vecine reklamnih pozicija u gradu, pored banjalucke Metromedie koja drzi monopol na reklamne prostore na Grasovim vozilima i stajalistima.

Peticija za uklanjanje svih bilboarda po gradu!

Ja sam za uklanjanje svih odvratnih bilboarda po gradu! A vi?

Kmet Siman

Ja sam za uklanjanje svih odvratnih bilboarda po gradu! A vi? ka Peticija za uklanjanje svih bilboarda po gradu! naravno- u roku odmah

Hoce li ova ista ekipa...

... postaviti i nove bilborde u Buzimu?

q

SDA papci reći će sitinica i populizam, a ustvari princip. ka Pehlivan Papcino ovo i jeste populizam. Mogao je ovo radnik parka zasaditi bez pompe medija i reklamne kampanje od par desetina hiljada maraka.

Gavro

Niste to mogli obaviti bez senzacije?

Hahah

Posadjeno ali ne na istom mjestu... Ne smiju europlakatu ništa valja se spremiti za izbore hahahah... Stoka seljačka

/ Najnovije