Bh. olimpijci uživaju u Rio de Janeiru

Radiosarajevo.ba
Bh. olimpijci uživaju u Rio de Janeiru
Olimpijski tim Bosne i Hercegovine stigao je Rio de Janeiro gdje će nastupati na Olimpijskim igrama koje će se u tom brazilskom gradu održati od 5. do 21. augusta.

Bosanskohercegovački olimpijci imali su neočekivanih poteškoća prilikom polaska zbog nepredviđene situacije i štrajka radnika Air Francea. Moralo je doći do promjene i izmjene već utvrđenog rasporeda putovanja pa je Olimpijski tim BiH preko Zagreba jučer stigao Pariza, odakle je u 23 sata avionom odletjeo za Rio, saopćio je ranije Olimpijski komitet BiH. 

Samo za Radiosarajevo.ba, Said Fazlagić, šef misije, poslao je slike nakon dolaska naših olimpijaca u Rio de Janeiro.

"Na ceremoniju otvaranja, koja će trajati više od pet sati, izaći će svih 18 naših predstavnika. Također, moram još jednom podsjetiti da smo prije dolaska u Rio imali zapaženu kampanju PATRIOT - jer je kreativna agencija Fabrika našla rješenje koje je efektno, a ima RIO u imenu! I moram još napomenuti kako će nosilac zastave biti naš Amel Tuka!", kazao je za portal Radiosarajevo.ba Said Fazlagić, šef misije.

Kako izgleda atmosfera među našim olimpijcima pogledajte u galeriji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije