Besplatan 3ds Max kurs: Pretvorite kreativnost u odlično plaćenu vještinu

Promotivni tekst
Besplatan 3ds Max kurs: Pretvorite kreativnost u odlično plaćenu vještinu
Foto: IT Academy / Ilustracija

ITAcademy u Sarajevu svim kreativcima omogućava jedinstvenu priliku da potpuno besplatno savladaju jedan od najpopularnijih Autodeskovih programa – 3ds Max.

Ukoliko maštate o tome da se jednog dana bavite kreativnim zanimanjem koje je uz to i odlično plaćeno, ovo može biti idealan prvi korak za vas. Upoznajte korisne alate i trikove za rad u programu 3ds Max potpuno besplatno.

Potrebno je samo da popunite ovu prijavu i obezbijedite svoje mjesto na kursu koji će se od 18. septembra održavati u prostorijama ITAcademy, na adresi Zmaja od Bosne 16, Kubus D, u centru Sarajeva. 

Šta vam donose vještine za rad u 3ds Maxu 

Autodeskov softver 3ds Max najčešće se koristi za pravljenje modela u 3 dimenzije. Kada usvojite vještine za rad u ovom programu, bićete spremni da napravite model od bilo čega, da ga učinite foto-realističnim i animirate ga. 

Ovaj program ima veoma široku primjenu i to je osnovni razlog zbog koga su stručnjaci za 3ds Max toliko traženi na tržištu. O tome govori i podatak da ga podjednako koriste developeri igrica, inženjeri, arhitekte i umjetnici. Drugim riječima, ukoliko detaljno upoznate sve tajne ovog programa, bićete u prilici da se bavite digitalnom animacijom, izradom logotipova, kreiranjem likova i okruženja u video-igricama, dizajniranjem enterijera ili industrijskih proizvoda i mnogim drugim kreativnim zaduženjima. 

Ilustracija - undefined

Foto: IT Academy: Ilustracija

Usavršavajte se u skladu sa principima ITAcademy 

Nastava na kursu odvijaće se u skladu sa principima ITAcademy, što znači da će časovi biti fokusirani isključivo na usvajanje praktičnih vještina, koje će vam omogućiti da u kratkom roku savladate potrebna znanja. Za pohađanje kursa nije vam neophodno predznanje, već samo popunjavanje ove prijave i vaša riješenost da steknete nova znanja. 

Vaš predavač na ovom kursu biće Igor Dugonjić, koji iza sebe ima bogato višegodišnje iskustvo u svijetu računarske grafike. Tokom karijere radio je u mnogim programima, među kojima su Corel Draw, Illustrator, Photoshop, 3DS Max, Premier i After Effects. Od 2010. godine do danas svoje znanje prenosi na mlađe generacije. 

ITAcademy – najbolje mjesto da započnete profitabilnu IT karijeru 

Najtraženije vještine današnjice u ovoj međunarodnoj školi za IT edukaciju godinama su sticali brojni uspješni IT stručnjaci. 

U toku jednogodišnjeg školovanja na ITAcademy možete se pripremiti za profitabilnu karijeru u oblasti programiranja, dizajna i multimedije, administracije, IT poslovanja, 3D dizajna i CAD-a ili kreiranja mobilnih aplikacija. Osim praktičnih vještina, možete steći i prestižne internacionalne certifikate, koji će vam omogućiti siguran i odlično plaćen posao u struci. 

Važno je napomenuti da svi polaznici koji se školuju na odsjecima dizajna i multimedije, odnosno 3D dizajna i CAD-a, imaju mogućnost da steknu dragocjeno iskustvo i usavrše svoja znanja radeći na vrhunskim projektima ITAcademy Dizajn studija

S obzirom na to da su visok kvalitet nastave i dostupnost najmodernijoj opremi uvijek na prvom mjestu, ITAcademy je ograničila broj mjesta za pohađanje kursa crtanja. Zato je potrebno da reagujete brzo i da se što prije prijavite kako biste obezbijedili svoje mjesto. 

Prijavite se besplatno ovdje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije