Školovanje / ITAcademy vam za Dan programera poklanja preko 600 eura popusta

13. 09. 2019. u 07:59:00 Sponzorisani tekst

Shares: 0

Došao je i taj dan, 256. po redu u godini – dan koji programeri širom svijeta ponosno slave kao Dan programera.

Ove godine razlog za slavlje imaju i svi oni koji tek planiraju da zakorače u uzbudljivi svijet programiranja. Na ITAcademy Dan programera obilježava se sve do 15. septembra i omogućava vam da uz popust od preko 600 eura i vi postanete jedan od najplaćenijih stručnjaka današnjice.

Dan programera - undefined

Foto: IT Academy: Dan programera

Dan programera obilježava se 256. dana u godini jer broj 256 (dva na osmi) označava ukupan broj vrijednosti koje se mogu predstaviti osmobitnim bajtovima – broj koji je veoma dobro poznat svim programerima.

Ako želite i vi da saznate zašto je ovaj broj veoma važan, ako želite odličnu zaradu, mogućnost da u svakom trenutku pronađete posao, da radite od kuće ili uživate u brojnim drugim benefitima kao i programeri – pridružite im se putem ovog linka.

Postanite programer za manje od 12 mjeseci

Programiranje je postalo jedno od najpopularnijih zanimanja 21. vijeka. Prije svega, jer je upravo zahvaljujući programerima sve na samo nekoliko klikova od nas. Njihove aplikacije i programi nam pojednostavljuju život, a njihove igrice ga čine zabavnijim. Uz to, ovo zanimanje nudi sigurnost za sve one koji krenu putem programerskog koda – sigurnost da će imati kreativan posao, visoku platu i samostalnost u radu.

Dobra vijest za one koji žele da postanu programeri jeste da potrebna znanja možete usvojiti za nešto manje od godinu dana uz savremeno školovanje na ITAcademy i uštedu od preko 600 eura. U tom periodu steći ćete sve neophodne praktične vještine uz koje ćete i vi moći da zakoračite u uzbudljivi svijet programiranja.

Izaberite svoj programerski smjer i steknite međunarodni certifikat

U okviru Programming departmenta na ITAcademy možete izabrati neki od osam programa: Frontend JavaScript Development, PHP Web Development, JAVA Development, Software Development, Software Engineering, Microsoft Development, Microsoft Web Development ili Microsoft Windows Development.

Na svim ovim programima možete se opredijeliti za nastavu u najsavremenijim učionicama ili za online školovanje uz razvijenu platformu za učenje na daljinu. U zavisnosti od toga za koju oblast programiranja se odlučite, po završetku školovanja možete steći neki od internacionalnih certifikata. Uz zvanične Zend, Oracle i Microsoft certifikate postaćete jedan od najtraženijih programera, koji ne čekaju na posao.

Dan programera - undefined

Foto: IT Academy: Dan programera

Akcija povodom Dana programera na ITAcademy traje do 15. septembra i omogućava vam da upišete neki od smjerova na odsjeku Programming departmenta uz popust od preko 600 eura.

Izaberite školovanje koje će vas pripremiti za jedno od najtraženijih zanimanja današnjice i sljedeće godine u ovo vrijeme proslavite svoj dan na odlično plaćenom radnom mjestu. Postanite programer koji ne brine za svoju karijeru jer ima znanja koja mu garantuju sigurnu budućnost.

NEMA KOMENTARA