Žestoki napadi na Milenu Radulović jer je podržala bosanskog kandidata za Oskara

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

N.G

Opet ove takozvane patriotote napadaju.Dijaspora ratnici i heroji.A provala je da građani Srbije ne koriste puno ćirilicu nego latinicu

N

Kako su bolesni

Koel

Srbi su bolesno pleme s izuzetkom 1-2% sto je u vidu statisticke greske i tu nema popravke ni promjene

Ah

Smiješna bonjačka propaganda. Umjesto što bacaju pare na širenje svojih laži, bolje da su kupili vakcine i nahranili gladni narod koji im umire. Ali , amerikanci im tako savjetovali, veliki prijatelji muslimana! Glupave bošnje!

nasvasta

Bolest zvana mržnja dugo već drži bosanske komšije .

Dragi moj

@ah ti si moralni i mentalni krah..Retard

Aha

Sljedbenici politike islamskog fundamentaliste Alije Izetbegovića snimili film o genocidu?! Kakva jebačina u zdrav mozak je to!

Mia

>>Smiješna bonjačka propaganda. Umjesto što bacaju pare na širenje svojih laži,

@ah

Eto vi u srbiji imate vakcine pa kad vam je ono lockdown. Doduđe u srbiji je sve med i mlijeko. To što trenutno imamo problema kao što imaju i 80%-90% zemalja svijeta i nismo iznimka u tome, ne umanjuje činjenicu zločina i genocida naših komšija nad nama.

suzy

Zašto objavljujete ove bolesne, vulgarne, primitivne postove?

@Aha

Nije to ništa u poređenju šta su tebi radili. Kad su uradili genocid i najgore zločine nisu htjeli priznati. Heroji se krili i do dan dans ih kriju. Kad je pala presuda, opet ne priznaju kao da je sud iz Bagdada donio presudu. Opet ima obraza nešto pisati ovdje. De napiši nešto o svojim herojima, da vidimo koji truhne u kojem zatvoru!

22e

KAKO SE GRADILA RS.

Jes

Sljedbenici politike islamskog fundamentaliste Alije Izetbegovića snimili film o genocidu?! Kakva jebačina u zdrav mozak je to! ka Aha

Jes

Smiješna bonjačka propaganda. Umjesto što bacaju pare na širenje svojih laži, bolje da su kupili vakcine i nahranili gladni narod koji im umire. Ali , amerikanci im tako savjetovali, veliki prijatelji muslimana! Glupave bošnje! ka Ah

/ Najnovije