Žestoke reakcije na raspodjelu novca za kulturu | NUB BiH: Borimo se za opstanak. Sramotno!

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ali

Ali to je izbor Forte Konakovića i Nikšića koji misle da tako treba.

Tadija

Trba ukinuti Federaciju i kantone/županije u njoj!

Robot

Ovoj se na čehi odmah na prvi pogled vidi da je zlikovac

Jos jednom ...

...dokazano kako fasista vidi zajednicki zivot!! Ne vjeruj im ni kada se mole, nikad im ne vjeruj!!!

Ogledalce

Sanja je zastrasujuca ne zato sto je fasista. Ona nema ni vjerskih ni nacionalnih ubjedjenja. Ona je neko ko s njima zivi, za njih radja, njih dvori, njima se svakim dahom dodvorava. Ona emituje ono sto oni istinski zele, sto oni sami nece pokazati barem ne u mirnim vremenima.

Hmhm

Odvratno!!!! Šta se može uraditi kao kontra mjera????? Ili samo plakati!!!!!!

Majevica

Uživa da izaziva bijes kod dobrih ljudi. Gospođa od kulture dijaloga do konfliktne osobe.

Bos-Sa

To vam se godinama dogadja i kada je raspodjela novaca za zdravstvene ustanove,a najvise Sarajevo puni budjete.Sta radi Niksic?Nema sutnje dosta su nas pljackali u ratu i dosta.

/ Najnovije