Žestoke reakcije na raspodjelu novca za kulturu | Mustafić: Ne podržavam etnicizaciju kulture!

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ne pijem dok Paja vozi

***

Role

Đe neće, žena koja je je doslovno kao studentica "zbarila" pofesora, završila fakultet u ratu na osnovu tog "barenj" koji nije mogla završiti prije rata, šta onda očekivati od takve spodobe? Najbolja sarajevska sponzoruša Sanja Vlaisavljević.

***

***

***

***

Bosanac

***

Habuhabuhabu

Podnijeti tužbu.

***

***

Dggg

Kako je moguće da jedan čovjek-žena odlučuje sam o raspodjeli bez ikakvih kriterija, odnosno uz očigledno favoriziranja subjekata sa određenim prefiksom? Ovo sve treba pod hitno mijenjati!!

Uzas

prekinuti sve odnose sa Hrvatskom

Ja1

Ko god podrzava stranke narodne SDA HDZ itd. Taj je za ovakvu raspodjelu. Tesko trojka moze da mijenja stanje a nije dobila dovoljnu podrsku glasaca da bude jaca. Ovako joj jos uvijek pored HDZ i SNSD a puse za vrat i SDA, velika je to neman i nije lako pobijediti ali trojka je na dobrom putu da ih unisti.

Etno naci kult

Sve dok se ministar bira po etno naci principu, tako će se i novac raspoređivati. Nema nikakvog vrednovanja rada i kvalitete pa neće biti ni poboljšanja. Ova ministrica je na nivou onog glumca iz TZ Hadži nešto, dakle jedna od najlošijih koji za sobom ostave štetu koja se dugo popravlja.

Ministrica

Mustahic je to prokomentarisao kako i doliči osobi na javnoj funkciji i kulturnom radniku. Ja kazem "Sramota I fuj. "

***

***

guzi guzi balije iz redakcije

sanjice draga!

Svaka čast majstore u bobu sve tačno.

Đe neće, žena koja je je doslovno kao studentica "zbarila" pofesora, završila fakultet u ratu na osnovu tog "barenj" koji nije mogla završiti prije rata, šta onda očekivati od takve spodobe? Najbolja sarajevska sponzoruša Sanja Vlaisavljević. ka Role

alaham,

sanja ga ne vadi iz zegu islamista, ahahahahaha do balčaka!

/ Najnovije