Zdravkov i Nijazov san: Da Bosna bude bosanska

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nema

vecih Bosanaca, nego sto su bili ovi Hercegovci!

Nemamo

vise takvih ljudi, barem u javnosti i politici.

Mostar

BiH se raspala, neka im Faruk Vele javi

@Mostar

Raspala ti se dzigara,od zuchi fasisticke!

vhhbhbkjll

Kafanski aktivizam I alkoholizam spona je među ovim pokojnim hercegovcima. Sorošev Grebo i ničiji pa ni svoj Nijaz nisu recept ni za šta moguće, a ako ćemo maštariti pa tu je sijaset lepših motiva ;)

Akademik

Bosna ne moze biti bosanska, jer takva nacija/narod ne postoji. BiH pripada konstituivnim narodima.

tako to biva kad se previše loče

'dragi' sanjari hehehe

Gh

Bosna tj. bih ne moze biti bosanska ili bosnjacka, jer po ustavu to nikad nije ni bila niti je sada. Po toj logici je i yuga bila jugoslovenska, iako svi znamo da to nije bilo tako i da se svega 5% zitelja iste izjasnjavalo kao jugosloveni. I danas se svega 5% u bih izjasnjava kao bosanci, sto je logicno jer se radi o vjestackoj tvorevini kao i yuga. Zapravo, bih je posljednji recidiv yuge koji mora nestati, da bi ideja neke nove yuge zauvijek nestala.

Akademik pale ili široki

Bosna ne moze biti bosanska, jer takva nacija/narod ne postoji. BiH pripada konstituivnim narodima. ka Akademik

nijaz

A zašto ne napisaste da je Nijaz Duraković trazoružao Teritorijalnu odbranu BiH neposredno prije rata? To sakrivate? Zašto ne kažete da je do pred sami rat i danju i noću bio sa srpskim generalima u bunkeru u Beogradu? I još mnogo toga sakrivate i tu pričate bajke o najobićnijoj pijanduri koja je Bosnu izručila Srbima!

/ Najnovije