Žbanić: Rat će biti završen kad se "Aida" emitira na RTS-u u Beogradu

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Peacemaker

Kakve samo gluposti pisete ovdje, pa to je nevjerovatno. Komplet narod obiljezavate sa SDA pricom, a vrlo dobro znate da ta prica ne vodi pomirenju. Zasto zaboravljate da su samo neki od njih uradili strane zlocine, nikako svi. Zaboravljate da je taj isti narod godinu prije rata izasao u stotinama hiljada na ulice Bg da protestvuje protiv rata. Milosevic je poslije par dana na njih poslao tenkove. Sta bi bilo da su svi Srbi uzeli puske? Ovaj pristup definitivno nije put ka pomirenju.

Ironija

To kad kaže žena iz sarajlabadske mahale, koji plaća islamska fundamentalistička sarajevska vlast koja je okupirala 92. Sarajevo, i protjerala sva nemuslimane, ima "težinu"!

NoComment

Malo je ponijelo

Dejan

Narod, nacija koja jos uvijek luta, bez identiteta. Kada Bosnjaci priznaju genocid nad Srbima pod Otomanskom vladavinom, u prvom i drugom svjetskom ratu. Gledam bosnjacke komentare, isfrustrirani, bez politike, strategije, sve se svodi na jednu pricu. Svaka tacka na karti BiH obiljezena zlocinima nad Srbima, a vi se drzite jedne promasene price oko Srebrenice.

Влах

Ако хоћете суживот и помирење не помињите више лажни геноцид.

Srebrenica

Pa i emitirat ce se Aida ili kako god da se film zove ali onda kada kazes kako je Srebrenicu prodao Alija u Holiday Inn-u u Sarajevu, kako je Naser Oric danima napadao i granatirao Srbe, provocirao sukog. Kada Znabicka krenes od tog 'sitnog detalja' u svom filmu, tada cemo ga svi gledati. Ovako imamo samo jednostran prikaz dogadjaja, koji je 'tvoj umjetnicki' pogled na dogadjanja. I sada bi na takvoj tragediji da beres lovorike.

Bit

Ce zavrsen kada napravis film o svome dedi koji je nosio fes sa kukastim krstom i jasenovcu.

Dejan@

Da vam nije bilo Turaka ne bi vas bilo danas ovdje ili bi ste svi bili katolici, bando nezahvalna kmetovska.

Džaba vam trud

Joj, što se vladine dižu na zadnje noge čim ugledajte Jasmilu. Što li to? ;) Sretno Jasmila!!!

Vule

Ha ha ha, stvarno niste pri cistoj svijesti. Kad Osudite Nasera za Kravice na Bozic onda mozemo pricati o Srebrenici

Istina

Rat će biti završen kad muslimani prestanu plaćati propagandne filmove i takve likove kao ova Žbanićka da prave filmove protiv Srba ! I konačno počnu narodu obezbjeđivati bilje plate i život, a ne da ih truju nacionalitmom i mržnjom prema Srbima i Hrvatima, a oni za to vrijeme kradu!

/ Najnovije