Zagušljivi „parfem“ Mlakićeve propagande: Krunisanje „bosanskog kralja“ Zokija

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mostar

Muslimani Bosnjaci grade pricu na lažima, obmanama i podmetanjima i u tome ih nitko do sada nije omeo kao Milanovic. Danas svi znaju da u BiH glani problem predstavlja velikobosnjacka ideja islamske drzave u kojoj nema mhesta za Hrvate i Srbe.

musliman

Mi muslimani smo *** Zorana Milanovića. Zbog toga je onako čviljav.

puk

ko imalo misli svojom glavom on je "putinavac"...eto do čega je dovela zapadna propaganda...zapadna demokracija je samo onako kako oni misle... to što ameri rade je "demokracija" ...nuklearne bombe Japan, Irak, Sirija, libija, Palestina...

Dajte mu koku

Stakoru ruska ambasada redovno dostavlja drogu na Pantovcak i onda zabavlja cijelu regiju ulicarsko kafanskim baljezganjem.Nadam se da ce se kandidirat na BiH izborima,pa da vidi koliko ga i hercegovacki Hrvati cijene.

Mladomuslimanski Rezervat

nestaje u Oktobru, sa SDA koja je i vodjena iz Rijaseta IZBiH. Islamisticku ideju ce zamijeniti proevropske bosnjacke stranke koje znaju da je,u sadasnjem omjeru snaga,u EU najbolje biti u sredini. Samo pobjeda nad SDA i hapsenje Bakira, Sebije i njihovih satelita, Asima, Osmice i sl. donosi prijeko potreban mir Muslimanima u srcu EU

dg

I pročiće kao posljednj Bosanski kralj .

/ Najnovije