Zabrinjavajuća situacija u Bosni i Hercegovini: Šest mrtvih od morbila i velikog kašlja

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Trojka

I za ovo je kriva trojka koja je postavila ministra iz HDZ koji namjerno ubija djecu. Hvala trojka izdajnici bošnjaka

Majk

Gdje ste MODERNI roditelji!? UBICE vlastite djece. Ajde sto ubijate vlastitu, ali sto ubijate tuđu. Sve vas treba KRIVIČNO goniti i djecu vam treba oduzeti. Vi ste nepismeni SKOROJEVIĆIi psihički bolesnici.

Maxima

>>I za ovo je kriva trojka koja je postavila ministra iz HDZ koji namjerno ubija djecu. Hvala trojka izdajnici bošnjaka ka Trojka<< Šta lupetaš, ovdje se radi o najozbiljnijim stvarima u životu. Idi na političke članke moronu.

Role

Za ovo su krivi pojedinci i grupe koji promoviraju antivax agendu. Da je države svakog bi oštro kažnjavala ko prmovira takve nakaradne i nazadne ideje da vakcije za djecu štete djeci.

Krivi skorojevići papci.

Krivi papci neznalice.Te dječije bolesti bile su iskorjenjene dok su djeca redovno primala vakcine.Onda su došli glupi papci to je njima bez veze.Najviše oboljelih je pubertetlija i oni su u za j.... poziciji mala djeca koja to i dobiju prebole kao od šale.To su oni skorojevići što su pobjegli u velike gradove a fol otišli Europu.Kod papak glavni lijek bijeli luk jabukovo sirće i med.E tu možete k.... svirati sa vašim lijekovima.

Sarajka

Bilo bi dobro da javnost dobije tačnu informaciju ko je preminuo, koje dobi, koji je bio status vakcinacije, da li je bilo dodatnih oboljenja, a ne da se napise "uglavnom nevakcinisani". Na taj način i novinari i struka kod građana samo stvaraju nepovjerenje i dalji otpor ka vakcinaciji....

Ipak glupi roditelji

>>I za ovo je kriva trojka koja je postavila ministra iz HDZ koji namjerno ubija djecu. Hvala trojka izdajnici bošnjaka ka Trojka<< Nikakav ministar ne može zabraniti vakcinisanje, naprotiv. Roditelji krše zakon i treba tužiti one koji to ne sankcionišu. Ko će odgovarati za žrtve? Broj će rasti

Dajte šansu mozgu

Ne razumijem kako iko može riskirati da mu zdravo dijete teško oboli ako je sve što treba samo vakcina? I još učestvuje u prenošenju bolesti i izazivanju epidemije? Ja ne bih mogla zaspati sa tolikim teretom. Ne budite naivni i ne dajte se izmanipulirati, pogotovo ako ste roditelji.

Asdfg

Bilo bi dobro da javnost dobije tačnu informaciju ko je preminuo, koje dobi, koji je bio status vakcinacije, da li je bilo dodatnih oboljenja, a ne da se napise "uglavnom nevakcinisani". Na taj način i novinari i struka kod građana samo stvaraju nepovjerenje i dalji otpor ka vakcinaciji.... ka Sarajka E upravo takvi kao ti su problem. Želim ti da tvoja djeca ne nadrljaju ni kriva ni dužna, zbog tvoje gluposti i neobrazovanosti.

DDTMk2

Neće ono da vakciniše djecu, vjeruju u gluposti, kao ona smrda Siladžićka što je imala one šizofrene ispade. Vakcine spašavaju život, samo b*** život izgleda nije važan.

Glas razuma

Bilo bi dobro da javnost dobije tačnu informaciju ko je preminuo, koje dobi, koji je bio status vakcinacije, da li je bilo dodatnih oboljenja, a ne da se napise "uglavnom nevakcinisani". Na taj način i novinari i struka kod građana samo stvaraju nepovjerenje i dalji otpor ka vakcinaciji.... ka Sarajka Ovi sto su od morbila preminuli su bili nevakcinisani, pisalo u clancima.

333

Ovdje treba pokaznjavati citav lanac koji je zakazao. Od neodgovornih roditelja, neredovne nabavke vakcina, odgovornih u ZZO (kojih ima napretek i po mnogim drugim pitanjima), zavrsno sa ministrom koji se inace pokazao neodgovoran. Inace je krajnje, ali krajnje vrijeme da se pocnu snositi posljedice za ugrozavanje zivota drugih ljudi i za neodgovorno obnasanje javnih funkcija.

/ Najnovije