Za nekoliko dana u FBiH na snagu stupa zakon o zabrani pušenja: Koje su kazne i propisi?

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Free smoking

Mene ovaj zakon ne dotiće jer mi odgoj nije dozvoljavao da pušim u autobusu,tramvaju,domu zdravlja itd.... Ne idem u kafane gdje dolaze šećeraši i bolesnici tj.nepušaći.

Ovako...

Nedavno sam bio u Minhenu,u jednom njihovom kult kaficu..znaci,unutra nije bilo 10 ljudi...pred kafanom je bilo 100...a dooobro hladno je bilo.Od tih 100 nije pusilo brat bratu 60-70...ali su izasli da se mrznu van sa rajom koja damfa.I ja sam se mrznuo vani,ali sta ima bolje od hladnog radlera i njemackog Malishe 100s iz meHkog pakovanja !!!

I red je vala vise bio!!!

Sjecam se davnih osamdesetih kad sam pocinjao radit, u busu ujutro u 6 sati, KRETENOSAURUS REX upali cigaretu i ¨uziva¨. I nikom nista. Mi normalni ljudi, koji ne pusimo, ¨uzivamo¨ i mi.

Micky

E moj Davore Sučiću, ni sanjao nisi da ce svaki objekat u Federaciji morati javno da okači ime tvoje rok grupe u prostorijama gdje budu ljudi. Znamvdaxsi protiv svakog totalitarizma ali ni i Titino vrijeme nisu se donosili ovakvi fašistički zakoni. Narod se nista ne pita. Hoce ovi ****i u EU pa brane pusenje a u Holandiji moze u trava da se puši iako su u EU. Šta mi znamo o slobodi kad smo uvijek bili neciji robovi i pod****ne.

Guest

Svi mi pušimo, samo dokle?

Mario

***..

Sto nerazvijenija zemlja...

.... i sto neobrazovaniji i primitivnji narod, to vise pusaca ima.

Infidel

E moj Davore Sučiću, ni sanjao nisi da ce svaki objekat u Federaciji morati javno da okači ime tvoje rok grupe u prostorijama gdje budu ljudi. Znamvdaxsi protiv svakog totalitarizma ali ni i Titino vrijeme nisu se donosili ovakvi fašistički zakoni. Narod se nista ne pita. Hoce ovi ****i u EU pa brane pusenje a u Holandiji moze u trava da se puši iako su u EU. Šta mi znamo o slobodi kad smo uvijek bili neciji robovi i pod****ne. ka Micky Vidio ti Holandije nisi ni na filmu.

Znaci, ti si nepismen... znaci

Nedavno sam bio u Minhenu,u jednom njihovom kult kaficu..znaci,unutra nije bilo 10 ljudi...pred kafanom je bilo 100...a dooobro hladno je bilo.Od tih 100 nije pusilo brat bratu 60-70...ali su izasli da se mrznu van sa rajom koja damfa.I ja sam se mrznuo vani,ali sta ima bolje od hladnog radlera i njemackog Malishe 100s iz meHkog pakovanja !!! ka Ovako...

/ Najnovije