Wikipedia o Mostaru: Šokantan izbor fotografija, a informacije...

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Habuhabuhabu

Ja tu stranicu vise i ne koristim. Puna je lazi i povrsnih informacija. Brzo ce da zavrsi u sajber smecu.

Bolesni debili

ja ne znam ko je na ovim prostorima u prekrajanju historije bolesniji, ovi Hrvati ili Srbi ili katolici i pravoslvaci Bosanci...ovo je više nego prebolesno

I ovo brišemo zbog govora mržnje

Komentari izbrisani zbog govora mržnje

sdfg

Nema slike, ali ima tekst o Starom mostu - tako da si jako bezobrezan kao novinar, a i kao nacionalista.

aaa

Da čak se 14 puta spominje u tekstu... KOJI je jako opširan. Joj jeftinih napucavanja iz naci pobuda!

Oko

Komentar izbrisan zbog govora mržnje

Doktor

Wikipedia na engleskom, njoj se obično može vjerovati jer ima objektivne izvore. To se lako da primjetiti. Što se hrvatske Wikipedije tiče, to je čisto smeće. Gornji Vakuf uporno odbijaju spomenuti, čak ne pišu ni službeni naziv Gornji Vakuf - Uskoplje. I diskusiji o članku ozbiljno argumentiraju na tome da se Gornji Vakuf na hrvatskom jziku kaže Uskoplje. I zaključavaju članke zbog "sabotaže". A ustvari iskorištavaju platformu, koja je Wikipedija, da šire hrvatsku nacionalističku propagandu. Mislim, halo! Stari most kao simbol grada Mostara ignorišu, žele da ga izbrišu iz sjećanja, ili barem da ga učine nebitnim, jer ipak to nije Hrvat sagradio s križom na vrhu, nego ga je sagradio Turčin. Vijekovima su i katolici imali koristi od mosta, ali džaba kada im nedostaje taj križ. I na kraju optužuju ARBiH za rušenje, iako je Haaški tribunal došao do zaključka da su ga srušile snage HVO-a, da je most bio legitimna vojna meta i da je ARBiH izgubila na njegovom rušenju.

Mostar

Hajde da se ne lazemo vise. Muslimani, srusili ste Stari most. HVO je bio zaduzen za obranu Mostara i obranio ga, a potom brilijantnom akcijom Lipanjske zore i oslobodio.

Samarkand

Koje sam ja srece sto nisam bio u BiH od 90-95. Sad imam i obrazovanje, govorim jezike,proputovao sam svijeta i obezbijedio za penziju. Smijesni ste i jedni i drugi i treci. Samo tako, branite svoje od onih drugih-a ja odo da zivim.

Jah

>>Koje sam ja srece sto nisam bio u BiH od 90-95. Sad imam i obrazovanje, govorim jezike,proputovao sam svijeta i obezbijedio za penziju. Smijesni ste i jedni i drugi i treci. Samo tako, branite svoje od onih drugih-a ja odo da zivim. ka Samarkand<<. To zvuci super ako je stvarno tvoja realnost. Samo...sta te to goni da i nakon 30 godina ivdje dodjes da vidis sta ima? Nije valjda da pokusavas popunit neku orazninu.

Komentar

Hrvatsku Wikipediju na stranicama o historiji i politiki uredjuje shizofreni bolesnik pod nikom Wikicheha. Njegova sranja svaki dan mozete citat na portalu Hercegbosna.org Njegove su i manipulatorske "historijske" mape. O identitetu navedenog ne mogu ovdje javno

vatahr

sjajne fotografije katunske arhitekture

hrkljus

UZP, drugo polivrijeme.

/ Najnovije