Vučko Trail: Do 40 posto povoljnije startnine do kraja mjeseca

Radiosarajevo.ba
Vučko Trail: Do 40 posto povoljnije startnine do kraja mjeseca
Foto: Arhiv / Vučko Trail najbrojnija je trail trka u BiH

Jedna od najljepših planinskih trka u regiji, svoje peto, jubilarno izdanje imat će 20. juna, a svi koji su planirali učestvovati, startnine po znatno nižim cijenama mogu dobiti do 2. marta.

Peto izdanje Vučko Traila u organizaciji Planinarskog društva Željezničar održat će se u subotu 20. juna 2020. godine na Bjelašnici i Visočici.

Prijave su otvorene još u oktobru i traju sve do 6.juna, ali još je svega par dana ostalo za uplatu startnine po znatno nižim cijenama, sa čak do 40% popusta.

Vučko Trail najbrojnija je trail trka u Bosni i Hercegovini koja je prošle godine okupila blizu 600 takmičara iz 21 zemlje svijeta, te im ponudila jedinstveno sportsko iskustvo trčanja kroz netaknute planinske predjele Bjelašnice i Visočice.

Ono po čemu je trka posebna jeste to da se odvija na tri staze, različitih težina i dužina, tako da je atraktivna kako iskusnim trail trkačima, tako i rekreativcima i onima koji se tek žele okušati u trčanju u prirodi. I ove godine, trka će se odvijati na stazama dužine 13, 37 i 63 kilometra, pa će svi zainteresirani moći odbarati pravu dužinu za sebe.

Iskoristite priliku za uplatu startnog paketa po nižoj cijeni: http://vuckotrail.ba/registrations

Jedan od medijskih pokrovitelja je portal Radiosarajevo.ba. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije