Vrijeme ne liječi rane: Dan sjećanja na sve ubijene i ranjene građane Sarajeva u periodu 1992-1995.

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Iz dana u dan, tako 30 godina, samo jedno

te isto.... Sta je bilo 92-95. E jadni vi.... stvarno mi vas je zao. U VREMEPLOVU zivite, u VREMEPLOVU!

Samo naucna istina otvara UM

Srbija i Hrvatska nebi pristale na BiH kao nacionalnu drzavu, jer gube insajdere sa njihovim imenima (Srbe i Hrvate), koji nisu njihova dijaspora, vec su bosanski narod katolici i pravoslavci, imenovani kao NACIJE Kraljevine SHS 1918. Preko njih bi vladali i rusili BiH sa ciljem podjele i otimanja teritorije, ljudskih i prodnih resursa. Kraljevine/Ju odavno nema. Podmetanje njenih nacija kao “konstituenata BiH” je velikodrzavna podvala na neistini. Bosna je starija od Dejtona, Kraljevine SHS, Berlinskog kongresa, otkrica Amerike! Njeno stanovnistvo milenije stanuje na njenoj teritoriji dijeli istu drzavnost, tradiciju, jezik i kulturu! Staroevropski je dinaroidni narod! Na zapadnom Balkanu i Evropi nece biti mira dok Bosna ne dobije svoju Bosansku naciju.

Veriga

te isto.... Sta je bilo 92-95. E jadni vi.... stvarno mi vas je zao. U VREMEPLOVU zivite, u VREMEPLOVU! ka Iz dana u dan, tako 30 godina, samo jedno . Ovo je tradicija cuvanja sjecanja na zrtve. Ljudskije bi bilo da si izrazio zaljenje za zrtvama.

Komšiluk neki

te isto.... Sta je bilo 92-95. E jadni vi.... stvarno mi vas je zao. U VREMEPLOVU zivite, u VREMEPLOVU! ka Iz dana u dan, tako 30 godina, samo jedno Mi smo dobri, pozivamo se na zlo koje nam se dogodilo prije 30 godina. Neki tamo se pozivaju na nešto što je bilo prije 1000 godina, na neke bitke, istorije i sl. Da nisi ti taj slučajno?

Ne pijem dok Paja vozi

Srbija i Hrvatska nebi pristale na BiH kao nacionalnu drzavu, jer gube insajdere sa njihovim imenima (Srbe i Hrvate), koji nisu njihova dijaspora, vec su bosanski narod katolici i pravoslavci, imenovani kao NACIJE Kraljevine SHS 1918. Preko njih bi vladali i rusili BiH sa ciljem podjele i otimanja teritorije, ljudskih i prodnih resursa. Kraljevine/Ju odavno nema. Podmetanje njenih nacija kao “konstituenata BiH” je velikodrzavna podvala na neistini. Bosna je starija od Dejtona, Kraljevine SHS, Berlinskog kongresa, otkrica Amerike! Njeno stanovnistvo milenije stanuje na njenoj teritoriji dijeli istu drzavnost, tradiciju, jezik i kulturu! Staroevropski je dinaroidni narod! Na zapadnom Balkanu i Evropi nece biti mira dok Bosna ne dobije svoju Bosansku naciju. ka Samo naucna istina otvara UM Isto ko u Muslimani koji su rođeni u Srbiji nisu Bošnjaci nego su Srbijanci Islamskevjeroispovijesti i Muslimani što su rođeni u Hrvatskoj su Hrvati Islamskevjeroispovijesti

***

***

Jesu li muslimani iz Hrvatske i Srbije

Isto ko u Muslimani koji su rođeni u Srbiji nisu Bošnjaci nego su Srbijanci Islamskevjeroispovijesti i Muslimani što su rođeni u Hrvatskoj su Hrvati Islamskevjeroispovijesti ka Ne pijem dok Paja vozi Etno-religijska bosanska iredenta i automatski bosanci po narodnosti? Nisu. Pa sta kog racku krscani izigravate na balkanu reformisane jevreje?

Gost_Radio_Sarajeva

"Vrijeme ranjava sva zacjeljenja." - Charles Bukowski

Srb IN

Da li se ovde uracunavaju 25 000 pobijenih Srba od strane Cacinih mudzahedina???

Čuvar iz Pijonirske

Da li se ovde uracunavaju 25 000 pobijenih Srba od strane Cacinih mudzahedina??? ka Srb IN Šta 25 000?! Valjda 2 500 000!!!

/ Najnovije