Voz Sarajevo-Podlugovi ponovo kao nekad. Mašinovođa: "Moja smjena je i 24 sata..."

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

voz

Zasto ga ne ide bar do Visokog otkud idejs samo do Podlugova.

AB

Nesposobnost vlade KS platiti će ŽF !

Samir

"Moja smjena je 12 sati, nekad i 24 sata, sa pauzom od 6 sati." JARANE NEVALJA TI OVO. TI SI "NESRECA KOJA CEKA DA SE DOGODI". Postoji nauka koja se zove "human factors" i ako ti nisu nadredjeni pricali o tome a ti uzmi pa malo prelistaj sta sve utice na sigurno i produktivnu spregu covjek-radno mjesto.

Guest

Svaka čast, stresno je biti mašinovođa. Zanimljiv je ovaj lik :)

Guest

@voz ne ide samo do Podlugova, priča je rađena na ovoj relaciji. Otvori raspored Željeznica pa ćeš vidjeti gdje sve voze....

radio.sara

Ovakvi tekstovi osim sto su zanimljivi i veoma su poucni. Ovakvih tekstova treba sto vise za nasu omladinu . Ne mogu svi biti pravnici, novinari, politicari, ekonomisti, it.strucnjaci, ... Studirao pravo a otisao u Njemacku mjesati malter. Deficitarna zanimanja su svugdje deficitarna i posao se moze naci sirom Evrope. Jos jednom cestitke novinaru.

Gulliverus

Vlada KS je čudo, možete misliti talgo kompoziciju puste u lokalni, haman prigradski saobraćaj. Zaista vrijedno slikanja.

Idriz

Baš lijep tekst i priča. Upravu je čovjek, trebaju ljudi vozom na posao, a ne svi u auta i haos na cesti ko da su se svi rodili u autu

Hefa

I dalje ste nepismeni... platite lektora, cincari.

/ Najnovije