Vjerski običaji Bošnjaka u ramazanu: Kako se nekad oglašavao iftar i kako bi hodža palio kandilje?

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Heopesa

Cijelu noć je čaršija bila puna sve do sehura,tek onda se išlo na spavanje. Sutradan se radnje otvarale dosta kasno

majon3za

Bošnjak je bilo koja osoba iz BiH. Naslov bi trebao biti Vjerski običaji Bošnjaka muslimana...

Colt

Islam vas drzi u kamenom dobu, prihvatite jednu od pravih religija i krenite naprijed.

Buhahahaha

Islam vas drzi u kamenom dobu, prihvatite jednu od pravih religija i krenite naprijed. ka Colt Poznianticki kult obozavanja raskovana palestinskog jevreja navodno inkarnisanog drugog clana bh precjednistva na nebu koji je krepo na dvije letve iz ljubavi prema svom stvorenju koje ga je ubilo? Jevrejsku porugu 2000 godina islamsku 1500? Kult kojeg je sekularna nauka rasklopila u tancine utvrdila porijeklo i ismijala? Na koji si presao za casu graha Cirila i Metodija i izdao slavensku vEru pradedovsku? Kosmicku religiju spasa koja prima i jevreje i gentile po Pavlu, a koju ste vi u 19. vijeku pretvorili u vonabi reformisani judaizam? Ostani u svojoj eri napretka mozda te Musk upozna sa Djizusom na Mjesecu.

***

***

***

***

Hajde malo iz drk aj ga , suviše riješi se

ka Milos frustracija , ge no ci dni.

JUGOOOOOOOOSSLLLAAAAAAAAAAAAAAAVVIIIJAAAAAAAAAAAAA

VASA osmanlijska vremena ......osmanlije na balkanu feslije

JUGOOOSSSLLLOOOOOOOOOOOOVVVEEEEEEEEEEEEEENNNNN

AKO su bosnjaci postojali prije osmanlija okupatora Zasto bosnjak ima fes na glavi i nosi dimije

Je li Djizus

AKO su bosnjaci postojali prije osmanlija okupatora Zasto bosnjak ima fes na glavi i nosi dimije ka JUGOOOSSSLLLOOOOOOOOOOOOVVVEEEEEEEEEEEEEENNNNN Bio stasaU kuroat ili pravoslavni DAESHevac nebeski serbalj?

☦🐒 DAESHevac

VASA osmanlijska vremena ......osmanlije na balkanu feslije ka JUGOOOOOOOOSSLLLAAAAAAAAAAAAAAAVVIIIJAAAAAAAAAAAAA

🔥🔥🔥🔥

Bošnjak je bilo koja osoba iz BiH. Naslov bi trebao biti Vjerski običaji Bošnjaka muslimana... ka majon3za Srbin ili Srbijanac je bilo koja osoba u Srbiji. Samo treba naglasiti Srbijanac ili Srbin Islamskevjeroispovijesti, ili Srbijanac ili Srbin Katoličke vjeroispovijesti

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije