Violeta donirala Merhametu proizvode u vrijednosti 33.000 KM

Fena
Violeta donirala Merhametu proizvode u vrijednosti 33.000 KM
Predstavnici kompanije Violeta danas su uručili proizvode u vrijednosti  33.000 KM Humanitarnoj organizaciji Merhamet, a koji će  u narednih deset dana biti podijeljeni  socijalno ugroženim porodicama u BiH.

Predstavnica Violete Nevena Sučić pojasnila je da su u saradnji sa humanitarnim organizacijama Caritas BiH, Merhamet i Crveni krst RS pokrenuli nacionalnu kampanju pod nazivom "Pomozimo zajedno" u okviru koje će Violeta donirati proizvode u vrijednosti  100.000 KM, a humanitarne organizacije podijeliti.

"Cilj nam je da razvijemo zajednicu i pomognemo građanima kojima je to najpotrebnije", naglasila je Sučić te pozvala sve da kupovinom njihovih proizvoda podrže akciju i pomognu najugroženijim.

Predsjednik Merhameta Hajrudin Šahić zahvalio je menadžmentu Violete na doniranim sredstvima te izrazio nadu da će obradovati one koji sebi ne mogu  priuštiti najosnovnije proizvode.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije