Sarajevo uz Bidena: Vijećnica zasjala u bojama američke zastave

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nisam Robot

Samo da ne bude ona stara...Tresla se gora, rodio se miš.!! Niko nama nece pomoci, do mi sami sebi.!!

Vic godine

Šaljemo poruku mi iz BiH! Iz Zapadnog Mostara koje po instrukcije ide u Zagreb, Banjaluke koja po svoje ide u Beograd i iz Sarajeva koje ide cjelivat ruku Erdoganu, a povremeno se i nag..t Arapima za nešto sitno love. Pa boni nebili, odakle više obraza da mi nekoga podržavamo, da mislimo da je nekom stalo do našeg mišljenja. Sebe ne vidimo, a u tudje bi se plekali!

*

smrt fašizmu, svakom i svačijem!

Nismo licemjeri

Ujedinjeni u razičitosti kao Bosna. Mi smo baš primjer.

071

Ovo je stvarno jadno i patetično.

Jass

Ovo je uzas. Svaki dan u drugim bojama. Ne sramotite nas vise. Koja je sutra zastava.

Gh

Ovo su isti oni sto masu turskom zastavom kad srbija ili hrvatska izgube u nekom sportu. Bolna istina o sarajlabadu.

Može i bez lizanja

Čovjek je pobjedio, i neka je, isto mislim da je bolja opcija od Trampa. Ali, zar nije dovoljno da mu čestitaju zvaničnici, kao u normalinim zemljama i to je to. Ovim što radimo i kako radimo, samo pokazujemo koliko smo zapravo daleko od samostalne i ozbiljne države i zašto nas evropske zemlje gledaju kao prćiju i koloniju, pa sami sebe stavljamo u tak kontekst.

Jeremija

Misli li Milorad čestitati ili ne priznaje rezultate izbora u SAD-u?

Raško

Ovo je američka dijaspora u BIH.

Milko

dokle duboko mozete da se uvlacite u nadi da ce vam ovaj djuturum pomoci u ukidanju Republike Srpske? zali boze procardenih 25g od Dejtona. vama je jos ratno stanje u glavi. jadno da ne moze biti jadnije.

Sasa

Heh jadni cetnicici potonulu, trumpe srbine!

@sasa

Promjeni nick pod hitno poture, sam si se razotkrio lazni srbine.

/ Najnovije