Večeras je jedna od četiri odabrane noći za muslimane

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sebina

Nemojte iznosit takve stvari kad se za njih nema vjerostojan dokaz.

HEPA

Nemojte iznosit takve stvari kad se za njih nema vjerostojan dokaz. ka Sebina Ne lupetaj bez veze.

Tatar

E moja Srbina dokazi postoje sigurno a to što ih ti ne vidiš pa to je samo tvoj problem i preče bi bilo da se usredocis na svoju slepocu nego na negiranje dokaza koji već 14stoljeca postoje

Abdurrahman

E moja Srbina dokazi postoje sigurno a to što ih ti ne vidiš pa to je samo tvoj problem i preče bi bilo da se usredocis na svoju slepocu nego na negiranje dokaza koji već 14stoljeca postoje ka Tatar A de ti meni lijepo napiši taj dokaz, hadis Allahovog Poslanika, i ko je to prakticirao od njegovih drugova i ashaba. Nađi mi vjerodostojan hadis.

Svasta

Noc zelja je cista novotarija, tesko je to objasniti Bosnji koji se drzi IZ i hodza koji ni sami ne znaju da je Ajvatovica haram, da je pisanje zapisa haram, da je nosenje hamajlije haram, da su turbeta haram, da je salijevanje strahe haram i jos dosta novotarija koje neuki Bosnjo praktikuje.

APEH

Ne lupetaj bez veze. ka HEPA Pa eto ti lupi s vezom pa daj dokaz. Tj. navedi nam Kur'anski ajet ili Hadis od Poslanika a.s. da je ova noć odabrana kako se navodi.

Dino

Samo za Lejletu-l-kadr postoje jasni dokazi da je odabrana.

/ Najnovije