Vandalizam na djelu: U Sarajevu uništene 'biblioteke na otvorenom'

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Parkuša

To se nekad zvalo Klupa. Sad se zove Bila Klupa.

Istina

Seljaci koji su se igrom srece dokopali grada, mrze knjigu i kulturu vise od icega..treba ih dijelom razumiti jer u njihovoj vuko****ni odakle su dosli nije postojala ni citanka a ne knjiga..

Pravopis

***

sehara

pa gdje je za nas narod biblioteka i to jos na otvorenom... umjesto toga treba izidati betonsku kakvu plocu, nacrtati meti i napisati 'udri glavom u centar'

V67t

Meteorološki uslovi nisu za čitanje i držanje knjiga na otvorenom. Od početka se znalo da je to ubleha . Sve što se napravi treba i održavati .

Vandal

Ne pise se RAZUMITI vec razumjeti krkane. ka Pravopis Ti si vjerovatno jedan od onih sto je unistavao knjige u centru grada pa te pogodio komentar.

Fudoisback

Ti si vjerovatno jedan od onih sto je unistavao knjige u centru grada pa te pogodio komentar. ka Vandal Zašto po tebi i tebi sličnima uvijek dođe neko izvana da nešto po gradu devastira kao da nema dovoljno lokalnih tj. autohtonih papaka. Ali ima čudesni Mibral, sad će to Zgužvo da organizuje da se preuredi za jedan miliončić.

Damir Savic

Kad Zlocin=Kazna onda mozemo da pricamo o uredjenom drustvu. Do tad-ovo je anarhija i ova nazovi drzava BiH je .I. od ovce.

Fini sarajevski papci

To je ta fina sarajevska raja, kao i oni sto skrnave spomenik na kazanima. Samo otcjepljenje od vas je opcija, kad bude vrijeme za to.

***

***

/ Najnovije