Ugledni njemački medij o filmu "Kiss the Future": Muzikom, ljubavlju i umjetnošću protiv rata

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Aljin

mali je iz trezora dao doprinos trenutku i koncertu.

Aha. Jasta radi.

Muzikom, ljubavlju i umjetnoscu protiv Klaus Schwaba, NWO-a, rata, vakcina i ostalih zala koja dolaze od toga sto sistem odumire....

Guest

Kakav angažman Irske grupe??? Kakve su ovo ublehe? Zar stvarno postoji neko ko misli da U2 ili Dickinson nisu uzeli velike pare kad su dolazili? Plus sebi strašne reklame napravili..

Gh

Ameri da ne izazivaju ratove po svijetu, kao u yugi, iraku, afganistanu, siriji, libiji i ukrajini itd., bukvalno ne bi imali o cemu praviti filmove. Bosnje to jos nisu skontale, nego su sretni sto se slikaju sa njihovim glumcima, ne kontaju da su samo pioni i kolateralna steta u tome. I jos misle da su im kolege. Tako i ja pomilujem malo po glavi svog psa, bacim mu kost i on presretan.

/ Najnovije