Učenici iz Ključa posjetili Sarajevo, nepoznati donator uplatio 5.000 KM

Radiosarajevo.ba
Učenici iz Ključa posjetili Sarajevo, nepoznati donator uplatio 5.000 KM
FOTO: Facebook / Učenici iz Ključa u Sarajevu
Početkom ove sedmice učenici Osnovne škole "Sanica" kod Ključa realizirali su edukativni izlet  u Sarajevo koji predstavlja nagradu za sve učenike škole povodom desete godišnjice postojanja ove škole.

Sve troškove ekskurzije, dakle, prijevoza, ulaznica i džeparca za učenike snosio je anonimni donator koji je s iznosom od 5.000 KM platio prijevoz za sve učenike.

On je uplatio dva autobusa I jednim minibusom, ulaznice za Zemaljski muzej, vožnju tramvajem do Vijećnice, ulaznice za posjetu Vijećnice, te vožnju Trebevićkom žičarom.

Tokom posjete, učenici su također imali mogućnost da posjete Parlament Bosne I Hercegovine, te kulturno-historijske ljepote na Baščaršiji.

"Na ovaj način, uz velikodušnu pomoć nepoznatog donatora, naši učenici su imali mogućnost steći nova znanja, iskustva te će im ova ekskurzija sigurno ostati u lijepom sjećanju. U ime svih učenika, u ime ustanove te u svoje lično ime, od srca se zahvaljujem donatoru na prilici da svi naši učenici taj dan dožive nezaboravno  iskustvo", na Facebooku napisala je direktorica ove škole Azra Sulić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije