U Sarajevu se gradi novi objekat sa javnim toaletom, poznato kako će izgledati

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sasa

Eh, ja znam kako ce izgledati sedmicu nakon otvorenja... Kao i klupe i rasvjeta... Doslje bi zgradu srusili da znaju kako pa su zasad na klupama, tramvajima, trolama... Pljuju drzavu I grad svakodnevno kao i sto stetu nanose.

Sasa

Eh, ja znam kako ce izgledati sedmicu nakon otvorenja... Kao i klupe i rasvjeta... Doslje bi zgradu srusili da znaju kako pa su zasad na klupama, tramvajima, trolama... Pljuju drzavu I grad svakodnevno kao i sto stetu nanose.

Habuhabuhabu

Nisam odavno visio ruzniju zgradu. Ni WC ne bih u nju stavio.

Vitamin B11

Šta je ovo ovako ?? Kao tri naslagana kontejnera . Vauuuu.

Postovani nacelnice Mandic,

zaustavite ovaj urbicid! Svjesna sam da, nazalost, zbog velikog procenta ruralnog stanovnistva bez osnovnih kulturnih manira i stida koji svakodnevno vrse nuzdu uz kioske na ovoj lokaciji, postoji potreba za javnim toaletom, ali koji će biti izgrađen pod zemljom ili u najgorem slucaju kao prizemni objekat minimalnih gabarita, molim da se ispostuje plan o izgradnji setalista na ovoj strani miljacke i da se zadrzi postojece drvece, Dosta je bilo betonizacije i izgradnje novih poslovnih prostora dok svjedocimo brojnim napustenim i zapustenim objektima ove namjene. Ovo ne i ne !!!!!

True

Bolje bi bilo da trolejbusku stanicu na Drveniji urade , a ne da bude na sred kolovozne trake kao do sad .. i javni toalet bio bio ok .. al bitno je da oni ovu zgradurinu natakare !! To je najbitnije .. za lokalne tajkune !! I ova ce Vlada izgleda po starom ..

/ Najnovije