U proteklih deset godina BiH napustilo više od 5.000 zdravstvenih radnika

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mrgud

Sa njima kao i bez njih. Neka idu ,možda ih tamo i nauče kad nismo mi ,da osim diplome treba i raditi.

Covjek

Na zalost. Vlast se svojski potrudila u sprezi sa externim lopovima da se B8H sto vise raseli, da ostatnu lopovska vlast, budale i sirotinja pa da zemlju rascerupaju. Sve je to u dosluhu sa medjunarodnom zajednicom iliti jadnicom.

Duduk

Nek idu ja znam ljude koji su završili medicinsku školu a lome se kod privatnika za male pare i oni koji rade i to dobri medicinski radnici stalno im se preti otkaz ako nisi u stranci. Pa su stalno po stresom. I onda im pukne film i odu u EU

Hercegovac u Bosni

Nek je svakom srecno a ta prica nek idu, nije ok. To je vec odavno veliki problem za BiH. Ali osim deklarativne price nema volje a po svemu ni znanja da se taj problem rjesava.

/ Najnovije