U bh. gradu planirana gradnja luksuznog kompleksa, evo kako izgleda

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

.

Kod nas se "gradi" sve nešto luksuzno i ekskluzivno, a u stvarnosti se sve raspada i ništa ne funkcioniše. Zdravstvo-nula, javni prevoz-nula, sistem obrazovanja-nula, saobraćajna infrastruktura-nula (nastavi niz). Šta je onda svrha i cilj takvih "investicija"?

Gost!

Ne pripada ni ambijentu ni kulturi. Las Vegas nakalamljen na našu prekrasnu prirodu i resurse.

dP

Kada se priroda uništi građevinama, ne ostaje ništa lijepo.

N.G

Opet arapi grade hotele usluga će biti po njihovom.Volio bi da nisam upravu da će grad Jajce dobiti hotele normalne za sve turiste a ne samo jedne

Guest

Pranje novca.

Turska sapunica

Ovaj kič ne priliči Jajcu i BiH nego Turskim sapunicama. Tuga kako nam se prirodna blaga prodaju za siću

Petar I

Aha. Sve najbolje za BiH. Poslje, kao Trnovo i sl.

lenovo

Da gradjanin sa prosjecnom platom od 990 KM ima gdje da odmara. Ili da nasi ljudi budu posluga, kao na Tajlandu, Bahamimai sl., a da bogati stranci kupe kajmak?

/ Najnovije