Tvrtko I: Na današnji dan krunisan je najveći bosanski kralj

/ Komentari (34)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Vera

***

Bosna

***

Mile

Eto , bošnje napokon priznaju da je Bosna bila katolička, jer je Tvrtko (kako mu i samo ime kaže ) hrvat, katolik. Dolaze pameti, lagano ali dolaze.

Bosna

*** Ne lupetaj Vera, nego brzo u ozbiljnu školu i uči.

Istočni greh

***

Gugl

Ne lupetaj Vera, nego brzo u ozbiljnu školu i uči. ka Bosna Pa imaš internet, pokopan je u franjevačkom samostanu Crkve Sv. Nikole u Milama.

Borjan

***

***

Lijepe riječi su ukras!

Vera

Lijepe riječi su ukras!

Istočni greh

***

miki

***Nema ni Srba ni Hrvata u Bosni. Ima posrbica i pohrvatica. Srba i Hrvata nema ni u Hrvatskoj ni u Srbiji puno među tamošnjim građanima.

309 Alka 29 Oluja

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

RiP

***

Vera

***

miki

***

Geni

***

miki

***

miki

***

miki

***

More

***

Vera

****

309 Alka 29 Oluja

Stogodišnji hrvatsko-turski rat, niz sukoba između Hrvatskog Kraljevstva i Osmanskog Carstva.

Duhoklon

***

Istočni greh

***

miki

***

Vera

***I GOSPA.

miki

***

Inače

ka miki<< prvu džamiju na hrvatskoj zemlji ti je podigao Ante Pavelić u Zagrebu 41g za Hrvatsko cvijeće iz Bosne i to od francuskog paveljona slavnog Meštrovića i već 45g je maknuta. Nikad pre nije bilo niti jedne.

309 Alka 29 Oluja

Naravno da su bili veliki ratnici i bez straha zato su uvjek imali svoju državu i veliku Hrvatsku i niko ih nije mogao osvojiti ka Ne pijem dok Paja vozi<< a ko je to ikada osvojio Hrvatsku i porazio Hrvate?

EU je to

Raste hrvatska minimalna plata i biće 677 evra.

Borac sa kauča

Naravno da su bili veliki ratnici i bez straha zato su uvjek imali svoju državu i veliku Hrvatsku i niko ih nije mogao osvojiti ka Ne pijem dok Paja vozi a ko je to ikada osvojio Hrvatsku i porazio Hrvate? ka 309 Alka 29 Oluja<<A ko nije bolan. Dijete a može i djete uzmi knjige historije ili kako vi kažete povijesti pa malo nauči šta nemoj lupti

Cccc

Eto , bošnje napokon priznaju da je Bosna bila katolička, jer je Tvrtko (kako mu i samo ime kaže ) hrvat, katolik. Dolaze pameti, lagano ali dolaze. ka Mile Katolik nije jednako hrvat.

Ne pijem dok Paja vozi

Katolik nije jednako hrvat. ka Cccc Ajde nismo znali to oko moje pametno

/ Najnovije