Tuzla je prije 29 godina odbranjena na Brčanskoj Malti

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

miki

Možda Tuzla ovakva kakva je sada i jeste, obraz i ljudskost sigurno nije.

Salkan

Najbolje je kad o obrazu i ljudskosti prica podrzavatelj i obozavatelj Draze Mihailovica i ostalih cetnika

Nbs

Ma najbolje tako dobrovoljacka ponovo s vama dogovor ocito ne vazi kakva laz da su pokusali zauzeti grad kad su izlazili iz istog bajrambarcula onoj dvojici postenih toliko vas je ostalo

JA1

Ma najbolje tako dobrovoljacka ponovo s vama dogovor ocito ne vazi kakva laz da su pokusali zauzeti grad kad su izlazili iz istog bajrambarcula onoj dvojici postenih toliko vas je ostalo ka Nbs pametnjakovicu, gdje su vozili vojnu opremu koju smo svi kupili? Sve ste pokrali i opet imate obraza nekome nesto reci.

miki

Ovde se radi o dogovorenom povlačenju JNA i činjenice koliko dogovor sa turcima vredi.

miki

Nije teško zaključiti kako su scene ovih dogovora uticale na tretman muslimana na teritorijama na kojima su bili u manjini.

@miki

@miki govno rumunsko, vidio si da oni koji nisu pucali na civile su mirno napustili, a cetnici koji su otvorili vatru po zgradama i civilima dobili su po nosu. Pogledaj jos koji put snimak. A kad govoris o tretmanu do tada su se desili Bijeljina, Zvornik, Foca i 'junacki' pokolj civila u stanovima i kucama. A ti i idioti poput tebe imate neku svoju istinu.

miki

Svakako monkey po običaju si u pravu, vidi se kako hrabri tuzlaci propuštaju oklopa vozila da bi raspalili po kamionima u kojima iz zasede masakriraju i spaljuju ljude sa kojima su dogovorili povlačenje.

JA1

Miki masta moze svasta, samo ti mastaj

JA1

Eto ti druga iznad pa sa njim raspredaj svoju istinu. Odakle van pravo da uzimate nase naoruzanje a dogovoreno bez oruzja? Glupko

miki

Kakav stil! Od poturadi se i očekuje da im snimak nije dokaz, šta efendije kaže istinitije je od vlastitog vida. Varljivo je oko, oće prevariti.

Džasmin

Nisu samo rezervisti JNA izginulo nego i obični vojnici JNA takozvani gušueri

Guest

vazno da je odbranjena..inace bi ociscena etnicki bila..svaka cast tuzlaci..ostalo je nebitno..logicno da agresor sve osporava..nije lako zivjeti u lazi I traziti lazne dokaze..da se opravdaju zlocini na bosnjacima I hrvatima..

/ Najnovije