Tuga majke Fatime: U Potočarima su joj ukopana tri sina, žrtve genocida u Srebrenici

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jah

Genocid?! A ona živa, unučad, snahe, kćerka, najmlađi sin muž, svi živi. Samo tri sina koji su bili u borbama orotiv Srba, ubijeni! Za vašu informaciju, to ne spada u kategoriju genocida, ma koliko se vi upinjali da to proturite!

Monstrumi

Genocid?! A ona živa, unučad, snahe, kćerka, najmlađi sin muž, svi živi. Samo tri sina koji su bili u borbama orotiv Srba, ubijeni! Za vašu informaciju, to ne spada u kategoriju genocida, ma koliko se vi upinjali da to proturite! ka Jah JES, JES VIDJELI SMI MI SNIMKE KAKO CRVENE BERETKE UBIJAJU U BORBI. DJECU, S LEĐA, NENAORUŽANU. HEROJI PRAVI! SRAM TE BOLAN BILO, BOLJE NEMOJ NIŠTA DA GOVORIŠ. ŠUTI BAREM.

Ho

@jah Pa ako Bog da , da se to i tebi desi, majmune.

N

Sta kazu srbadija ugrozena? Da bog da ih se zgrozilo na isti nacin kao sto su ugrozili majke srebrenice i inacenu cijelom genocidnom entitetu. A djeca im izlazila i ulazila iz logora kao sto su oni iz prijedora

N

Da ste je uhvatili ubili bi i nju i njezine sve, ako vec nije bila u logoru i mucena. Fuj gamadi sa mitomanskom istorijom

Upozorenje

Nepismeni muslumani, ne znate šta pojam genocid znači! Pitajte Jevreje i Srbe! I nemojte vrijeđati te žrtve genocida!

Me

Kakav genocid. Muslimani nisu dostojni tu riječ u svoja pogana usta da stave! Kakva Srebrenica. U Evropi, Americi, Kanadi, svakog drugog muslimana je rodno mjesto Srebrenica. Pa koliko vas ima, kad su vas tolike, kako tvrdite, Srbi pobili. Šupljak, malo žešći, ko i Markale, i ostale Alijine prevare!

/ Najnovije