Trn u oku nacionalistima: Da li će Bogić Bogičević biti gradonačelnik Sarajeva

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

lenovo

Vracam kartu za Njemacku i raspakujem kofere.

robot

iskreno, niko sretniji od mene da nam Bogić bude novi gradonačelnik pa i predsjednik (u jednočlanom predsjedništvu) ili premije države... ali realno, valjda nije lud da to prihvati

Komentar

Ovo je cirkus Mjesto infrastrukture oni guraju stare srbske komunisticke raspade u cilju da dokazu sta?

Apsolutno

Svi želimo da nam Vi, gospodine Bogičeviću, budete gradonačelnik i molim Vas pristanite na to!!!

kmeeeeee

>>Ovo je cirkus Mjesto infrastrukture oni guraju stare srbske komunisticke raspade u cilju da dokazu sta? ka Komentar<< boli poraz jelde kmeeeeeeeee

Guest

Veliki Bosanac, veliki gospodin,veliki covjek. Bogicevic Bogic jedan je od nas...

Veteran64

Hvala Allahu pa je Izetbegovicima odzvonilo, konacno!!! Kamo srece da Gospodina Bogicevic pristane na ovu funkciju!? , a za dvje godine i u Predsjednistvo ako Bog da :) Nisam se ljepse osjecao kao 15.11. navecer od objave da je stao rat!!! Jedva mogu povjerovati da je dosao kraj ovom zlu !?

Anti Virus

Trn u oku nacionalistima: Da li će Bogić Bogičević biti gradonačelnik Sarajeva...Svako normalan bi to od sveg srca volio, ovi gore prozvani mogu samo da...Ali ja mislim na zalost da se on toga nece prihvatiti, on je covjek gospodin u dobrim godinama a i zdravlje mu nije bas najbolje. Tako da nevjerujem u taj san, nadam sde da se varam.!! Smrt fasizmu.!!

Rijad

Da nam bude doživotno gradonačelnik

Mostar

Pa nacionalisti ga i instaliraaju za gradonacelnika, kao sto su i Komsica instalirali u predsjednistvo, a sve pod krinkom borbe protiv nacionalizma. Uglavnom jedna jako, jako ljigava pojava kod Bosnjaka

Baš tako

Pa nacionalisti ga i instaliraaju za gradonacelnika, kao sto su i Komsica instalirali u predsjednistvo, a sve pod krinkom borbe protiv nacionalizma. Uglavnom jedna jako, jako ljigava pojava kod Bosnjaka ka Mostar Čovjek koji je glasao za raspad Jugoslavije. Uzeo je taj dibre pare, i obezbijedio se dok je živ. Đubre od čovjeka!

@Mostar i @Bas tako

Upravo zbog takvih g...na kao sto ste vi, i treba da se bira neko ko voli ovaj grad i zemlju.

Fuj

Upravo zbog takvih g...na kao sto ste vi, i treba da se bira neko ko voli ovaj grad i zemlju. ka @Mostar i @Bas tako Opet vam treba lopov, ali ovaj put , stari lopov. Nismo zaboravili tog smrada Bogića. Izetbegovićev čovjek. Srpski Komšić.

Vetaran64

Pa nacionalisti ga i instaliraaju za gradonacelnika, kao sto su i Komsica instalirali u predsjednistvo, a sve pod krinkom borbe protiv nacionalizma. Uglavnom jedna jako, jako ljigava pojava kod Bosnjaka ka Mostar Ko li tebe placa da sjedis i mlatis idiotluke ovdje???

/ Najnovije