Tirkizno more i kristalno čista voda, istražili smo cijene ljetovanja u Albaniji

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Durres, Albanija

Dvije ležaljke sa suncobranom u prvom redu koštaju 600 Leka, a u ostalim po 500 leka. Cigare su jeftinije nego u Bosni za oko pola KM. Hrana je čak i jeftinija nego u Sarajevu. Najbolje je odmah u mjenjačnici promijeniti Eure u Leke i lakše je plaćati. A što se tiče doživljaja, ne ide mi se odavde nikako.

)ii(

Dvije ležaljke sa suncobranom u prvom redu koštaju 600 Leka, a u ostalim po 500 leka. Cigare su jeftinije nego u Bosni za oko pola KM. Hrana je čak i jeftinija nego u Sarajevu. Najbolje je odmah u mjenjačnici promijeniti Eure u Leke i lakše je plaćati. A što se tiče doživljaja, ne ide mi se odavde nikako. ka Durres, Albanija Cjelodnevni parking i dvije ležaljke sa suncobranom 500 LEK, prvi ili bilo koji red :-) Cijene hrane i pića više nego povoljne, domaćini ljubazni i trude se da vam izađu u susret, šta god je u pitanju. Obzirom da je većina hotela izgrađena u posljednjih desetak godina, smještaj uglavnom vrhunski, uz više nego prihvatljivu cijenu. Internet radi k'o Doxa.

j

Hoteli uglavnom pod koncesijom imaju dio plaže, tako da svako ko boravi u hotelu može besplatno koristiti suncobran i ležaljku. Bez obzira na jako veliki broj ljudi, obzirom da su pješčane plaže uglavnom kilometarske, razmak između suncobrana je bar par metara, tako da nije potrebno nogom gurati tuđi peškir iz vašeg hlada kao npr, u Tučepima i sličnim "destinacijama" koje vole tipični Bosanci. Uz to, nećete gu.icu nažuljati na kamenje i beton, čak iako ne koristitite ležaljku.

Ne znam kako je to more tako cisto?

Osim ako Otrantska struja brzo i promptno ne ispire sve one tone plasticnih boca koje Aljbanci bacaju u rijeke, a koje to spiraju u more.... Pa to zavrsi sto u Dubrovniku, sto na Peljescu, ugavnom posvuda gdje obala stoji tako da se isprijeci pomenutoj Otrantskoj struji.... Osim toga, ja osobno ne bih u nekulturu. A svako neka ide kud god zeli.

Y

Osim ako Otrantska struja brzo i promptno ne ispire sve one tone plasticnih boca koje Aljbanci bacaju u rijeke, a koje to spiraju u more.... Pa to zavrsi sto u Dubrovniku, sto na Peljescu, ugavnom posvuda gdje obala stoji tako da se isprijeci pomenutoj Otrantskoj struji.... Osim toga, ja osobno ne bih u nekulturu. A svako neka ide kud god zeli. ka Ne znam kako je to more tako cisto? Nisi bio, ali imaš predrasude, kao i dalmoši prema nama Bosancima. Da li su takve neopravdane predrasude nekultura? Da li je omalovažavanje pri prelasku granice sa HR, kada se ubjeđujem sa podrglim drotom u kućici gdje ću i dal mi je rezervacija dobra ili ne nekultura? To nijednom nisam doživio u Albaniji. A daleko više novca svaki put ostavim u HR nego u AL. I na kraju, da li je nazivanje pripadnika jednog čestitog naroda "Aljbancem" nekultura?

Sanitar

Dnevnik.hr: Panika na poznatoj hrvatskoj plaži: Sanitarna inspekcija potvrdila zagađenost fekalijama.... dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/more-na-plazi-ispod-zidina-na-korculi-zagadjeno-fekalijama---736448.html

@Durres, Albanija

Dvije ležaljke sa suncobranom u prvom redu koštaju 600 Leka, a u ostalim po 500 leka. Cigare su jeftinije nego u Bosni za oko pola KM. Hrana je čak i jeftinija nego u Sarajevu. Najbolje je odmah u mjenjačnici promijeniti Eure u Leke i lakše je plaćati. A što se tiče doživljaja, ne ide mi se odavde nikako. ka Durres, Albanija Pa pošto pola ti apartmana drže naši Bosanska elita tako da se pare daju našim. A neki ni ne odu ustvari ode al ne baš kako bi htjeli. Sve zavisi dal se sretneš gliser

A

Pa pošto pola ti apartmana drže naši Bosanska elita tako da se pare daju našim. A neki ni ne odu ustvari ode al ne baš kako bi htjeli. Sve zavisi dal se sretneš gliser ka @Durres, Albanija Šta li si htio reći mislim da ni tebi nije jasno. Vezano za zadnju rečenicu, proguglaj "gliser naletio na kupača hrvatska", pa prebroj koliko slučajeva bude godišnje u "najeuropskijoj" zemlji na Balkanu.

Jose

Ma kakva hrvatska ALBANIJA JE HIT i jeftina . Lijepa jeftina destinacija i vrlo velika konkurencija hrvatskoj za koju godina jer HRVATSKA NE NUDI NIŠTA I VRLO JE SKUPA. LJUDI AROGANTNI

/ Najnovije