Teška godina: Smrt ovih velikana potresla nas je u 2020.

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

12345

a Maradona?

h8ter

Bez Tunje Krug 99 više nikada neće biti isti.

Aaaaa

A Beba Selimovic

Niđe veze

Ne znam stvarno kako su neki od pomenutih u tekstu "snažan pečat na razvoj Bosne i Hercegovine"?!? Npr.hrvatski glumac Božidar Alić, deklarirani stašau ili reprezentativka Srbije u streljaštvu ili Neda Arnerić itd.

chm

E još samo da nam velikan Milorad ode s ovog svijeta .....a ne bi bilo loše ni da zaprate bakir, Seka i Dragan....da tuga bude potpuna .....

N.G

Pa vjerovatno što je ljudima žao.A za glumicu Nedu ili glumca Ivana se vežu dosta filmova u cjeloj Jugoslavije a tako i BiH

N.G

A sramota što nisu spomenuli veliku legendu Bebu selimović

Guest

Beba Selimovic i Spiro Guberina

@chm

Još samo ti šupče talibanski da odeš sa portala, ali nećeš, jer radiš na njemu. Mrš govno šovinističko. Smrdiš na ovom portalu!

Ma ja

Nikad prije niste tekst radili koje od poznatih umro u jednoj godini ,al eto ovo godine kad je korona obavezno ...Ma ja

Vitamin B2

Izgleda da velikani mogu biti samo pjevači ,novinari, sportisti , glumci, političari i onda kažu upiši dijete na zanat, mašinski fakultet, elektrotehniku, poljoprivredu, šumarstvo, itd.. Ni prilikom sahrana nismo jednaki. Jedni na neki način idu u sami Centar a drugi na periferiju u Vlakovo.

N.G

Ma ja upravu si kad spomene žao mi je što je umro profesor pa doktor i.t.d oni to onako jel tako inače se ne spominju

/ Najnovije