Teroristički napad u Bosanskoj Krupi otvorio brojna pitanja: Ko je odgovoran i kako dalje?

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nora

Vi iz radiosa nemate pravo ni da spomenete ovo o cemu pisete. Godinama sa vaseg portala idu strasni govori mrznje prema, vecinom, srpskom narodu, a u tome prednjaci olos koji ponizava nadimke Bosanac i Ljiljan. Nikad niste reagirali, nikad ga prijavili, nikad niste propustili da objavite njegove strasne prijetnje i uvrede, od male djece, do svetaca, svestenika, itd. Ali nicija nije do zore gorila.

Kršteni kum Paja

Vi iz radiosa nemate pravo ni da spomenete ovo o cemu pisete. Godinama sa vaseg portala idu strasni govori mrznje prema, vecinom, srpskom narodu, a u tome prednjaci olos koji ponizava nadimke Bosanac i Ljiljan. Nikad niste reagirali, nikad ga prijavili, nikad niste propustili da objavite njegove strasne prijetnje i uvrede, od male djece, do svetaca, svestenika, itd. Ali nicija nije do zore gorila. ka Nora Odličan i istinit komentar

Da se

vi (portal) pitate odgovoran bi bio "neko treci",neće moći

Haha

***

Jakako nora

Vi iz radiosa nemate pravo ni da spomenete ovo o cemu pisete. Godinama sa vaseg portala idu strasni govori mrznje prema, vecinom, srpskom narodu, a u tome prednjaci olos koji ponizava nadimke Bosanac i Ljiljan. Nikad niste reagirali, nikad ga prijavili, nikad niste propustili da objavite njegove strasne prijetnje i uvrede, od male djece, do svetaca, svestenika, itd. Ali nicija nije do zore gorila. ka Nora Ni to tvoje botu psetosavsko hereticko sranje kako su bog i Lazar stvorili cpc daesh i odabrani narod pravoslavne Izraelicane koji su ocuvali arijevsku rasnu cistotu i vratili se iz otomanskog pardon egipatskog ropstva kao cionisti u obecanu zemlju da prave cionisticku serbaljsku drzavu sa nacijom iz religije koljuci izdajice rase i religije za veceru koji su potrucavanjem postali turci. Je li Isus bio cheto ili jevrej semit pseto botovsko?

***

***

Pseudocionisticki genocidni koljaci

Odličan i istinit komentar ka Kršteni kum Paja Kojim su 3u1 bog i Lazar isposlovali titulu odabrana naroda kao starozavjetnim Izraelicanima? Sa nacijom iz religije i pisanjem po apostolu Pavlu, razapetu Isusu i Ivanu evandjelisti koji su ukinuli jevrejski zakon kako bi ga 3u1 bog i Lazar obnovili samo za serbalje?

Kršteni kum Paja

>>Ni to tvoje botu psetosavsko hereticko sranje kako su bog i Lazar stvorili cpc daesh i odabrani narod pravoslavne Izraelicane koji su ocuvali arijevsku rasnu cistotu i vratili se iz otomanskog pardon egipatskog ropstva kao cionisti u obecanu zemlju da prave cionisticku serbaljsku drzavu sa nacijom iz religije koljuci izdajice rase i religije za veceru koji su potrucavanjem postali turci. Je li Isus bio cheto ili jevrej semit pseto botovsko? ka Jakako nora<<To si ti htio biti pametan kad si rekao da su se vratili iz otomanskog pardon Egipatskog ropstva ustvari si ispao glup. A ustvari mislim sve što vi dijaspore patriote na socijali nešto napišete je glupo

GRUNF

Veoma interesantno. Najlakše je sad postaviti pitanje ko je kriv. Idemo redom, ali ono osnovno da i ja ne pametujem previše. Kao društvo svi smo zakazali. Kako? Da li smo ikada izabrali koga treba, neki jesu neki ne. Ko našim životima upravlja. Ja znam da će neko reći pa ovo je kapitalizam, jest, ali kakav. Naši političari su dozvolili svim, ali baš svim stranim ulagačima da naše ljude smatraju nižom rasom pa naše ljude ponižavaju kako znaju i umiju. Mi smo postali takvi da je to bogu plakat. Okrenuli smo se od svega što valja i uopće nemamo pojma gdje smo. E tu je onaj problem i to veliki. Porodica, koja porodica i kakva. Ja spomenu da roditelji ne znaju gdje glavom udaraju. Imaš posao ili ga nemaš. Kako ostati na poslu ako imaš rješenje od 1 do 6 mjeseci. Tu su poslodavci počeli loviti u mirnim vodama jer mogu ucjenjivati i ugnjetavati radnike do mile volje i davati im pllaću koju oni hoće a ne kako zaslužiš. Znači od porodice nema ništa i nažalost sve je manje sklopljenih a sve više rasturenih brakova. To su činjenice. Školstvo, o čemu ovdje Vi? Koliko su plaćeni profesori i nastavnici, bijedno. U moje vrijeme oni su bili sve. Imali su poštovanje i bili su poštovani članovi društva i plaćeni. Danas su spušteni na dno. Da li je u redu da osnovac, srednjoškolac izađe na odmor i odmah cigareta ******. Neshvatljivo! Smije li iko išta reći takvoj djeci a da poslije ne snosi posljedice i to izmišljene. Poštovanje, šta li je to. Znači, ukloniti podobne i nesposobne i pitati pamet

Pa u ovom

slucaju je jasna odgovornost. Tu vjersku skolu zatvoriti, preispitati praksu u svim ostalim skolama, vjerskim i nevjerskim.

Zagor

Kad Kosta roka 11 zivota skolskih drugova, onda je on delikvent. Kad djecak Senad ? rokne jednog policajca onda je terorist. Valjda iz potrebe “eksperta za bezbjednost” da ocrni Bosnu i udovolji krizarima Hrvatske i Srbije.

Svi mediji ponavljaju mantru Teroristicki napad

A ni dokaza jos nema. Ovo je proxy igra Hrvatske i Srbije protiv BiH. Ko je odredio da je ovo teroristicki napad je insajder!

***

***

Tankred

>>Ni to tvoje botu psetosavsko hereticko sranje kako su bog i Lazar stvorili cpc daesh i odabrani narod pravoslavne Izraelicane koji su ocuvali arijevsku rasnu cistotu i vratili se iz otomanskog pardon egipatskog ropstva kao cionisti u obecanu zemlju da prave cionisticku serbaljsku drzavu sa nacijom iz religije koljuci izdajice rase i religije za veceru koji su potrucavanjem postali turci. Je li Isus bio cheto ili jevrej semit pseto botovsko? ka Jakako nora<< Wow, preskocila se terapija pa Belzebub zapjenio. By the way: Dogs are very nice and friendly animals.

Ma krivi su srbi i hrvati garant

Sto ne protestujete protiv vasih vehabija koji ubise nevinog covjeka u bosanskoj krupi i to bas na godisnjicu kad je mevlid jasarevic pucao po americkoj ambasadi i prolaznicima? Ili protesti za obecano povecanje minimalca u fbih na 1000km? Ima li ikada protesta o stvarima na koje mozete uticati i promjeniti? Jer ovako samo pokazujete da ste najobicnije sda ovce. Bitno je da ste nakon samita muslimanskog bratstva, sada organizovali i samit ujgura u sarajevu, koji su procentualno po broju stanovnika najzastupljeniji u redovima isila, dok ste upravo vi, gle cuda na drugom mjestu. I to je sve prema podacima vasih dokazanih prijatelja amerikanaca, pa uzivajte dok mozete. Drugi put slobodno organizujte i samit talibana u multi-kulti fazonu, ne morate se vise kriti.

Isilovac se javio da brani svog brata

>>Ni to tvoje botu psetosavsko hereticko sranje kako su bog i Lazar stvorili cpc daesh i odabrani narod pravoslavne Izraelicane koji su ocuvali arijevsku rasnu cistotu i vratili se iz otomanskog pardon egipatskog ropstva kao cionisti u obecanu zemlju da prave cionisticku serbaljsku drzavu sa nacijom iz religije koljuci izdajice rase i religije za veceru koji su potrucavanjem postali turci. *** Prvo, ti nekome pricas o daeshu, a poznato je da ste vi bosnje drugi najzastupljeniji narod po procentualnom broju stanovnika u isilu, odmah iza ujgura. Drugo, ti koji vrijedjas sve na nacionalnoj i vjerskoj osnovi ces nekome pricati o isusu, bijednice vehabijski, he bo li te hodza iz gluhe bukovice.

/ Najnovije