Šta za BiH znači uvođenje eura u Hrvatskoj: Hoće li rasti cijene?

/ Komentari (151)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Adi

naravno da hoce, u ovom supku od drzave sve poskupi kad anesto u ugandi lose rodi,nasi lopovi gdje god sta poskupi odmah dignu cijene jer bas odatle uvoze, a kada sta pojeftini ne uzimaju oni odatle, lopovi klosarski

Damianusdarcus

Kad se dva plemena u Africi posvađaju to utiče na stabilnost i sigurnost BiH, tako da vjerujem da i ovo hoće!

EU

Gde će susjedima biti kraj kad uzmu evro, a sada imaju duplo veće plate i za čak 7 mlrd. E veći BDP, a ne da ga stigo AV? Evro na kojem je Nikola Tesla preko šahovnice i pored kojeg piše, velikim slovima da ti oči izbije, HRVATSKA! Srpska banka uzalud kukala Evropi, zato jer tamo nema svojatanja tuđeg, ni vina, ni zelja, ni izumitelja. Tesla je hrvatski izumitelj iz Smiljana, koje god vere i nacije i boje kože bio, Hrvatska ga svetu dala i zato je na hrvatskom evru i hrvatski je brend i. Kakve veze ima Tesla sa Srbijom? Posetio je JEDANPUT u životu?

Splavovi

Posle ulaska u EU brzo je Hrvatska za Srbe postala ono šta je za njih Nemačka, a gde će im tek biti kraj kad uzmu evro? A ne uzima se evro, samo tako! EU je procenila da je hrvatska ekonomija dovoljno jaka i odobrila je Hrvatskoj prelazak na Evro od 1.1.2023g. OVO NIJE DOBRO! Kad gazda ustaša dođe sa duplo većom platom na splavove i jeftine srpkinje i na linije belog i to sa svojim evrima, na kojima je Tesla, svi će ga prepoznati i to će biti HAOS!!! Do sada im je bilo lako, samo su bacali tursko bre na sve strane i to je to...ma KATASTROFA!

Kuna

Odbacili svoju kunu, koja im je i na zastavi! Hrvati su jedini narod od Južnih Slovena, koji ima svoju izvornu valutu KUNU. Hrvatski kovani novac Banovac iz 1235g je na sebi imao Kunu zbog "kunovine", a to je koža od živitinje Kune sa kojom se trgovalo hiljadama godina. Banovina Hrvatska 1939g je održala tu tradiciju i imala valutu kunu, a od nje su je nastavile koristiti i Ustaše u NDH 40ih, a onda i Republika Hrvatska 90ih. Sada je Kuna i na kovanici hrvatskog evra. Neverovatna istorija i autohtoni novac i ponos Hrvata. Sa druge strane, dinar nije južnoslovenski, došao je iz Rimskog carstva - Vizantije, ko i pravoslavlje i 4c i dvoglavi orao i ćirilica... Hrvati su bili 800g u Austrougarskoj a imaju manje od 1% mađarizma, Srbi imaju oko 35% turcizma. Zašto da Srbi štite vizantijsku ćirilicu i svoj u 500g poturčeni hrvatski jezik, a polako gube i pismo i jezik? Poturčeno "Hrvatsko cvijeće", koje se naziva Bošnjacima, bar ponosno veliča svoje turcizme...

Simbol

Na kraju, šahovnica i kuna i Tesla su na evru, a gde je kravata, najveći simbol Hrvata posle šahovnice, koja je i nazvana po njima, nije na evrokovanici? E to je stvarno blamaža, iako misle da je to u svetu poznato, nije, sigurno ne dovoljno. Mogu te kovanice da se opet menjaju za 15g kad Srbi mogu da im maknu Teslu iz unutra, ako budu u EU. Nema kravate, ni torpeda, ni penkale, ni padobrana, ni otiska prsta.... Pokazuju turističku atrakciju u Zagrebu pored Sabora, neku izmišljenu Kravat pukovniju sa kravatama ALI IMAJU SRPSKI POKLIČ: Za krst časni i slobodu zlatnu....KO JE TU LUD!

PARE

Turisti će lakše i brže trošit jer neće morati da menjaju evre u kune, a to znači kako kažu stručnjaci da će Hrvatska od turizma imati veću zaradu, rasti će sa 12 na 14 mlrd. E.

Ukrajina

Nema ništa gore od toga, nego kad se braća pokolju oko zemlje! Ukrajina ima Yarun, a dron pao na Zagrebački Jarun, a HR ima još i Kijevo, Majdan, Žitomir, Lavov...17 istih imena. Ukrajinci su Bjeli Hrvati, imate ukrajinsko selo Stilsko i u njemu špilje sa šahovnicom Bjelih Horvata, iz vremena najveće države u Evropi od 3-5 veka, koja se zvala Velikaya Horvatiya. A i Česi, Slovaci i Poljaci imaju legendu o Čehu i Lehu i Mehu, a koja im govori da su nastali od Hrvata iz Hrvatske... Svi Slaveni su Hrvati, a od svih Hrvata od Jadrana do Sibira najgori su genocidni Srbi i zločinci Rusi.

Smiljan

U knjizi rođenih u opštini Gospić piše, imenom Nikolaj Tesla, rođen u Kraljevini Hrvatskoj i Slavonijii, vera Grčko-istočna, a nacionalnost se tada još nije pisala! Hrvatski izumitelj iz Smiljana Nikola Tesla je napisao da je Hrvatska njegova domovina, ne Austrougatska i ne Srbija, nego HRVATSKA! On se sigurno ne bi dizao protiv svoje domovine, ni 41g i 91g i ne bi bio ubijen! Registar hrvatskih Branitelja ima preko 10.000 Srba, a kažu još oko 8.000 je bilo u logistici, a njih niko u Beogradu ne svojata i njima niko nije morao da beži iz Hrvatske u kolonama 95g. Akcija Labrador, sem Teslinog spomenika rušeni su i spomenici na Jevrejskom groblju u Zagrebu, podmetnuta je bomba u zgradi Jevrejske zajednice u Zagrebu, sve samo da se optuže ustaše. Posle toliko godina mržnje, ipak je Tesla hrvatski izumitelj i brend i velikan i na hrvatskom je evru, a Srbima zatvorili usta? Koliko će tek zarađivati od Teslinog imena, kad turisti u svojim rukama vide da je on hrvatski izumitelj, tu blizu obale, u Smiljanu?

Evro

Zamislite vi nekog zagorelog četnika, kad uzme hrvatski evro sa šahovnicom i Teslom, pored kojeg piše HRVATSKA? REZAT ĆE ŽILE?

Mig

Planiraju da se Rafali sami isplate, tako da iz RH koja je u NATO čuvaju bosansko i crnogorsko i kosovsko nebo, a ići će i u misije bombardovanja (BiH ili Kosovo, ako zatreba): SCALP-EG | Ubojica S-400 | Podaci | Krstareća raketa dometa 650 km za Hrvatske Dassault Rafale!-youtube

21VEK

Nema laganja i mitova i teorija sada u 21veku pored jasne i egzaktne analize gena, a Evropska analiza (82 evropska instituta za genetiku po uzorku krvi građana) od 2009- 2013g je uništila sve srpske laži. Pokazala je da Srbi nisu narod jer imaju najšareniju kartu gena u Evropi, a po genima su 33% Južnosloveni-Hrvati(plavo) i 13% Severnosloveni(žuto) i zamislite vi to ČAK 20% Grci(svetlocrvena), a to je očito i razlog zašto su oni odvojeni pravoslavci sa Vizantijom dok su Hrvati i dalje ostali katolici sa Papom... Srpska karta gena je najšarenija na svetu, to je đubrište gena od svih osvajača kroz istoriju... brilliantmaps.com/the-genetic-map-of-europe/ Šta vi mislite, kako bi sada bilo da se nije desio raskol Crkve u 11veku, da smo i dalje svi ostali braća i papini katolici, ma pitate li se vi to nekada? Svi su ovde zapravo Hrvati i katolici, neki poturčeno Hrvatsko cvijeće, a neki popravoslavljeno Vizantijsko smeće?

VRH

MRKOMIR I. - Prva hrvatska himna, spot https://m.youtube.com/watch?v=iNvN7fN23cY

Net

Dnevnohr ZAKLETVA HRVATA NE ZABORAVIMO Obećanje pape Agatona Hrvatima koje se ostvarilo!

Slaven Horvat

Znate da je pravo ime hrvatske himne, "Horvatska domovina"? Znate da je prezime Horvat najčešće u Hrvatskoj i Slovačkoj i drugo najčešće u Češkoj, a i ostalim Slavenskim zemljama? Znate li da u Izraelu, na svakom koraku imate reč Horvat, na svim arheološkim lokalitetima. Horvat na hebrejskom-izraelskom jeziku znači ruševina(drevna-arheološka). Ne zna se da li su to Hrvatske ruševine, ili su ih Hrvati rušili? Ali, kako je moguće da se o tome ćuti, jer neke su stare do 9000g... Horvat Kur, Horvat Uza, Horvat Qarta, Horvat Akav, Horvat Galil, Horvat Burgin, Horvat Hamama, Horvat Yatir, Horvat Berachot, Mesad Horvat Bor, Horvat Katsrah, Horvat Midras... internet stvarno treba zabranit?

21VEK

Najčešće prezime među Slavenskim narodima je Horvat (Horwath), a i hrvatsko prezime Novak, dok Srb ili Srbić nema niko, u Srbiji ga jedva ima. -Analiza gena je pokazala da je najveći odsto južnoslovenskog gena u Evropi eto baš kod Hrvata, a svi o tome ćute. -Poljski kardinal i učenjak Stanislav Hojus (16 vek), piše da je hrvatski jezik, (dalmatinska ikavica) materinjski jezik svih Slavena. -Legenda o ČEHU LEHU MEHU govori o tome da su Česi i Slovaci i Poljaci nastali od Hrvata koji su došli iz Hrvatske. -Konstanrin Porfirogenet piše da reč Hrvati znači "zemljovlasnici - oni koji imaju mnoge zemlje". -Možete li zamisliti šta bi srpski mediji pisali, ma kakvo bi to ludilo bilo, da je prezime Srb namesto Horvat najčešće Slavensko prezime... Croativnet FASCINANTNO!? Ovo HRVATSKO PREZIME broj 1 je i u – još tri države!

Net

MATEMATIKA JE NEUMOLJIVA Aleksandar Vučić tvrdi da će Srbija prestići Hrvatsku po BDP-u. Možda i hoće krajem ovog stoljeća, ako mi ne budemo radili ništa.

Inače

Zbog velepošasti Korone i rata u Ukrajini sve raste, nema to veze sa uvođenjem evra! Slovenija ima platu 1250, Hrvatska je polako stiže sa 1000 evra, a minimalna plata u Hrvatskoj se po zakonu ne sme isplatiti manje od 500 evra, to je odmah više od 4 članica EU, iako je Hrvatska zadnja ušla.

Brojke

Treba šta više ratova i zla, šta više deliti narode, stvarati nove nacije i države i širiti mržnju, tako da na svetu bude tačno 666 država. Sada ima oko 213 država na svetu, a UN ih priznaje samo 195. Ima tu još puno posla, puno još ratova i cepanja i autokefisanja...

Svašta

Visoke cene nemaju veze sa uviđenjem evra koji je posle dolara druga najbolja valuta na svetu. Jedini rast može biti taj da trgovci sa 1,95 evra zaokruže na 2 evra ali to država treba da spreči. Korist je puno veća.

Ukrajina

Samo jadni Srbi mogu da podržavaju agresije sa kojima se otima tuđa zemlja i more, očito iz kompleksa i jada šta to oni nisu mogli 90ih. Nije mi u prirodi da navijam za jačeg protiv slabijeg, a gle sa kakvom silom Rusi napadju jadne Ukrajince. Onako ko i Srbi sve nenaoružane komšije 90ih! Zašto da EU i NATO ne naoružaju Ukrajinu pa da to bude fer borba, onako ko šta su naoružali Hrvate pa je bila na kraju fer borba 95g? NATO je sada kriv za to šta Putin izbija na ukrajinsko more, ko šta je i Milošević 90ih pokušao da izbije na hrvatsko, a sada za njim kuka i Orban? Fašiste treba porazit ko i 18g i 45g i 95g i 99g. Saveznici i antifašisti da se opet udruže i da krene WW3 da se spali i očisti fašistička Rusiju. Digneš vojsku i pošalješ je u zemlju pored svoje, da tamo sustavno razara i ubija i proteruje, da bi odvojila i sebi pripojila svu ili deo te zemlje. To je definicija fašizma? Hitler je to radio, Milošević, a sada Putin...

Jezik

Istorija-povijest, Geografija-zemljopis, Nauka-znanost, Zvanično-službeno, Hiljada-tisuća, Komšija-susjed, Obezbeđenje-osiguranje, Porodica-obitelj, Vaspitanje-odgoj, Saobraćaj-promet, Hleb-kruh, Apoteka-ljekarna, Penzija-mirovina, Direktor-ravnatelj, Kancer-rak, Štampa-tisak, Flaša-boca, Gas-plin, Trotoar-nogostup, Šarafciger-odvijač, Frižider-hladnjak, Šnicla-odrezak, Pištolj-samokres, Kundrak-usadnik, Nišan-ciljnik, Šaržer-spremnik, Lenjir-ravnalo, Amanet-zavjet, Oluk-žljeb, Kajiš-opasač, Brushaltr-grudnjak, Pantalone-hlače, Jelek-prsluk, Pazar-tržnica, Barjak-stijeg, Kasa-blagajna, Bakšiš-napojnica, Pasulj-grah, Šerpa-teća, Supa-juha, Ćebe-pokrivač, Ekser-čavao, Kapija-porta, Paradajz-rajčica, Kašika-žlica, Česma-pipa, Sunđer-spužva, Ortak-suradnik, Dželat-krvnik, Avet-utvara, Bešika-mjehur, Fabrika-tvornica, Selfi-sebić, Ekran-zaslon, Sekretarica-tajnica, Bekstejdž-zapozorje, Tastatura-tipkovnica, Ležeći policajac-uspornik, Vakcina-cjepivo, Pandemija-velepošast, Dezinficijans-raskuživač, Respirator-dišnik, Influenser-utjecajnik, Frontmen-predvodnik, Fudbal-nogomet, Golman-vratar, Ofsajd-zaleđe, Penal-jedanajesterac, Faul-prekršaj, Selektor-izbornik...

Mile

Srbija u svemu zaostaje, treba uzeti bar jedan milion migranata i za jedno 50tak godina, kad SPC i četnici i propaganda naprave svoje, svi će oni biti veliki i Nebeski srpski narod, najstariji na svetu još od Adama i Eve? Baš kako se to uradilo i posle 500g ropstva. Orban na početku migrantske krize u EU Parlamentu kaže: "Hrvatska i Mađarska i Poljska su kroz istoriju bile zid i bedem odbrane hrišćanske Evrope, sada to opet moraju biti".

307 Alka 27 Oluja

Samo napredak! Bog i Hrvati!

Smiljan

EU....Dali ste ime aerodromu po hrvatskom izumitelju iz Smiljana, a mogli ste ga komotno nazvati Brus Li jer i on ima veze sa Srbijom koliko i Tesla. Ma jeste Zoki komunjara, ali vam ga sa tom izjavom uterao, ono. Istorijski. Hajde se stavi na mesto bilo kojeg turista koji dođe u Beograd i pita gde je rođen taj Tesla, gde mu je kuća, gde je prvi put imao vizije, a prvi Srbin mu odgovori da je to u drugoj državi, u Hrvatskoj, u Smiljane... Kad se Tesla rodio Srbija nije postajala jer je bila Tursko carstvo, Hrvatska je u Austrougarskoj imala svoju autonomiju i Sabor i bana i zvala se Kraljevina Hrvatska i Slavonija a posle i Trodelna kraljevina Hrvatska imali su i svoje hrvatskougarske kraljeve...problem je u tome šta se to u Srbiji ne sme pisati. Toliko je Srbin da je Hrvatima izgradio prvu hidroelektranu u Everopi i to u Šibeniku? Samo ta činjenica je dovoljna da EU zatvori usta Srpskoj banci koja priča o srpskom nasleđu kojeg NEMA, a ne vidi tamo hrvatsko nasleđe... Srbi kad uzmu Evro stavljaju jednu nacrtanu kap-suzu vekovnog srpskog mora, da ga imaju bar na kovanici, jer im ga maestralno izbiše iz glave 95g. Tesla i Smiljani su hrvatski jer je Oluja oduvala plan da budu srpski i.

Net

Nikako to ne može biti srpski poklič, zato jer su Srbi posle prodane vere za večeru Viantiji, koja je sada Turska, 500g robovali pod muslimanima, namesto da se bore i oslobađaju sa tim ili bilo kojim drugim pokličem. Zato Srbi uopšte nemaju poklič... Kurirrs POKLIČ ZA KRST ČASNI I SLOBODU ZLATNU SMISLIO JE HRVAT? Istoričar Ristić digao Srbiju na noge! Nijedan naš vladar tim rečima nije poveo vojsku u boj.

Đakovački konjušari

Cela srpska istorija je laž. Šešelj vas u huškanjima 90ih lagao ali BAŠ ZA SVE! Konjušnica je bila u hrvatskom ĐAKOVU, a ne u Beču i danas je tamo i najstarija je u Evropi, ima 514g a u njoj su Hrvatima bili konjušari mladi Srbi, koji nisu hteli biti ĐOJLENI po muškim haremima u Beogradu, a onda tu Šešelj po tradiciji, samo izokrenuo priču i 1000puta ponavljao Srbima da im postane istina, pored njihovog 500g ropstvo. Nije bilo samo pravilo prve bračne noći, o ovome se ćuti: JESTE LI ČULI ZA ĐOJLENE? Pre gotovo 200 godina Srbija je iz budžeta plaćala mlade gejeve da budu LJUBAVNICI TURCIMA.

Net

ka Đakovački konjušari ... neverovatno da to ovako saznamo, ali nije to sve! Evo razloga zašto su izmišljeni Srbi-katolici u Dubrovniku: STROGI ZAKONI: JESTE LI ZNALI? Dubrovačka Republika pravoslavcima i muslimanima zabranjivala je noćenje unutar zidina i podizanje bogomolja.

Magdeburška katedrala

Cela srpska istorija je laž, Šešelj vas u huškanju 90ih lagao ali BAŠ ZA SVE! Novinari HRT-a su bili u katedrali u Magdeburgu i ptali su sveštenika, da li je na ulazu u katedralu pisalo "čuvaj nas Bože od kuge i Hrvata". On im je u šoku odgovorio, da li vi stvarno mislite da na katedrali može pisati nešto tako protiv nekog naroda, to je laž! Istraživanjem dalje se došlo do Nemačkih protestantskih knjiga, u kojima piše da su Hrvati ratovali protiv njih na strani Pape, u Tridesetogodišnjem ratu. Ali, piše da zločine nisu radili oni, nego njihovi plaćenici-sluge koje su za njih ratovale, verovali vi ili ne SRBI i Vlasi(Rumuni), a zbog njihovih zločina ih švedski kralj Gustav, isto protestant, zove "Novim plemićima đavola". To je još jedan primer kako je Šešelj istinu samo izokrenuo, i 1000puta ponavljao Srbima... Njemačka knjiga "CARSKI HERETICI I HRVATI” tiskana nakon Velikog rata 1918. otkriva da su Srbi kao vojne sluge Hrvata činili zločine u Tridesetogodišnjem ratu!

Bravo

Idu ljudi samo napred, svaka čast......

Sramota

Kuna je bila jedina autohtona valuta u ovom delu Evrope, a sada je se Hrvati odriču.

Vera

Reče Isus, Petru: Ti si Petar stena na kojoj ću izgraditi Crkvu svoju, da je ni vrata paklena neće nadvladati… Zato su Vizantiju, koja je podelila Isusovu crkvu u 11veku, Osmanlije ne samo nadvladale nego i izbrisale sa lica zemlje, koju pretvoriše u Tursku i tako dokazaše da nije Njegova. Samo su muslimani spas od tog vizantijskog i harlotskog i krivoslavnog zla, jer mira je ionako na Balaknu bilo samo tih 500g dok su oni to zlo držali u ropstvu da miruje, a posle njih je pokrenulo sve Balkanske i Svetske ratove i genocide. Neki katolički fratri su, još u 16veku dok je cela južna-pravoslavna Evropa bila u ropstvu, pisali da su Osmanlije samo "Mač Božji", koji je očistio "Bizantsko zlo" sa ovoga sveta. Neće na Balkanu biti mira, sve dok ne dođe sultan Erdogan sa vojskom, da dignu minarete na Savin hram u Beogradu? Oni će rešit i Rusiju, to im je dužnost od Boga.

Eto

Hrvati polako stižu Slovence, a Bosanci i Srbi neće nikada stići Hrvate.

Mile

Kakve veze ima evro sa tim da nam cene rastu? Evro ne možeš uzet samo tako, nego moraš imati sposobnu i zdravu ekonomiju za njega...

Super

BRAVO HRVATI! Samo napred.

Mani

Turisti će biti presrećni, posebno Nemci, oni su godinama žalili za svojim "dojče markama", a sada imaju čudo od države i valute.

Eurozastupnica Borzan sigurno nije upozorila na cijene "hljeba". Kad stavite citat u navodnim znacima, onda ga i prenesite kao takvog. U Hrvatskoj se kaze "kruh" po zapadnoj matici S-H.

Sto se tice teme, u Hrvatskoj je prosao zahtjev za referendumom (preko 400.000 glasova) za utvrdjivanje volje naroda za uvodjenje eura, ali ga bandtska HDZ vlada ne zeli odrzati.

Karma

Pravoslavlje samo pokazuje svoje pravo licee, ko najveće satanističko zlo, koje su Turci iskorenili od tamo gde je nastalo 1054g i 500g ga držali u ropstvu da miruje. A posle njih se sa Svetskim ratovima i genocidima širi, huška i truje, a i dalje međusobno se deli i autokefiše i širi zlo. BIVŠI GLAVNI TAJNIK MATICE HRVATSKE Zorislav Lukić: Hrvatska je bila trajni cilj Rusije, a rusku politiku provodila je Srbija.

Satira

"Srbin je lud, Srbin je proklet, jednom ga u Jasenovcu ubiješ, on hoće u Oluji opet! Pa traži i treći put, da uzmeš u Žutoj kući nož i bolje da je tup, da mu vadiš organe jer svaki je skup! Ma i da mu kosti zdrobiš i baciš u more, on ti dođe na litije protiv Crne Gore! A i Makedonija je ušla u NATO, ma neko će ga sigurno ubit i za to. Takav se Srbin svima ogadio, sada je jasno, s njim je Pavelić najbolje radio".

Net

Nportal ŠTA STVARNO ZNAČI "ALAL VERA"? Izraz potiče iz doba Turaka.

Etiketa

Srbi i Turci su jedini narodi na svetu, koji negiraju svoje genocide! Tolika bolasna i ludačka propaganda mržnje od 95g o genocidnim Hrvatima, a eto sada ceo svet zna da su Srbi taj genocidan narod, i da jedini na svetu oni i Turci negiraju svoje genocide, ko da im je to zlo u genima? Znaš kako te Savznici iz WW2 ujedinjeni u NATO paktu izbombardovaše 99g, da zaustave rat i srpske genocidne fašiste, a šta da sada još slušaju kako ti fašisti negiraju svoj genocid i sustavno šire mržnju? Posle propalog genocidnog plana u Memorandumu SANU iz 1986g sada im propada i Memorandum iz 2011g da se sa lažima i medijskom propagandom popravi šteta, eto sa nagiranjem genocida na sebe vuku mržnju celog sveta.

Dara iz Karlobaga

Kako je moguće da duplo manja Hrvatska, posle porušene i obnovljene 2/3 zemlje, već 30g ima veći BDP od Srbije, ima i veće plate i penzije, a da za to svi srpski političari i mediji ćute. Ima li bolje pobede od te? Tokom velepošasti Korone, čak 2g je Vučić obećavao da im ga stiže, a kasni za 7 mlrd. E, iako je to duplo manja država sa duplo manje stanovnika... MATEMATIKA JE NEUMOLJIVA Aleksandar Vučić tvrdi da će Srbija prestići Hrvatsku po BDP-u. Možda i hoće krajem ovog stoljeća, ako mi ne budemo radili ništa...Nego, ko nas to zavadi? Pa, gde je to vekovno srpsko more, na koje Četnici i vizantijsko krivoslavlje ne izbiše ni 40ih, ni 90ih? A za koje ćute čke četničke kukavičke, kojima je Oluja tako maestralno zatvorila usta, da ga niti ne pominju od 95g a letuju u Grčku ili Albaniju..?

3K

Kalinjingrad i Baltičko more je rusko i rešeno je još posle Drugog svetakog rata, a sada su Krim i Crno more isto ruski sa celom ukrajinskom obalom. Ostalo je još bratsko Jadransko more da bude rusko, zato jer su Rusi najpošteniji i najantifašističkiji i najmoćniji Sloveni, naša braća i pravoslavci i zaštitnici... Kalinjingrad (Baltička flota). Karlobag (Jadranska flota). Krim (Crnomorska flota).

Net

Tvrdio da su mu smjestili: Poslušajte kako novi patrijarh Porfirije pjeva četničke pjesme. ISPOVEST OCA SERAFIMA: Vladika Kačavenda silovao dečaka Milića Blažanovića, koji se razneo bombom! Haradinaj poručuje: Treba da pokažemo Srbima gde im je mesto i uradimo isto što i Hrvati. TRI DESETLJEĆA BRAKA Srđan Đoković otkrio kako je zaveo Dijanu, Hrvaticu koja je rodila najboljeg tenisača svijeta. SUDAC DOBRONIĆ DOBIO PISMO OD RATNOG INVALIDA: ‘ZDS je još iz himne srednjovjekovnih mornara’. Ante Pavelić 1945g: "Kad ti neko dođe rušit državu i seme mu treba izbrisati iz nje, zato su i srpska deca ubijana! Franjo Tuđman 1995g: "Pustite te jadne, prevarene i obmanjene i zatrovane ljude, da odu živi u kolonama"! Jasenovac Memorial site - JUSP Jasenovac www.jusp-jasenovac.hr/Default.aspx?sid=6711 Srbima je kontroverzna IQ karta rađena po TIMSS i PISA testovima.... B92net Kontroverzno istraživanje - "Srbi i Albanci među najglupljim narodima Evrope".

Metod

A šta reći o Srbima koji ne pštuju ni svoj poturčeni hrvatski jezik, a niti poštuju od Vizantije nametnuto pismo ćirilicu? Mislim da se SANU i četnici živi jedu izunutra, zato šta nisu prvi krenuli u zaštiti srpskog jezika, e tek bi onda negirali sve druge južnoslovenske? SANU da sada krene očistit srpski jezik od preko 35% turcizma morali bi prepisati sve od Hrvata, baš kako je to uradio i Vuk 1818g posle 500g ropstva. Ako ga ne očiste i ne štite od novih tuđica nestaće, skroz će se izgubiti u tuđicama, ovako kako im se gubi i vizantijska ćirilica... Croativnet PORAZNO ZA HRVATSKU – jest uopće pitanje – Koji je jezik stariji: hrvatski ili srpski!?.... Ovde svi Srbi pišu hrvatskom latinicom i odbacili vizantijsku ćirilicu? Hoće li odbaciti i njenu podelu i mržnju, to krivoslavno, harlotsko zlo? Da se vrate papi i braći svojoj, svojim korenima, zajedništvu i slozi...? Hrvati jedini od Južnih Slovena imaju baš sva narečja, ekavicu i jekavicu i ijekavicu i čakavicu i štokavicu i kajkavicu i to ti jasno dokazuje da su svi južnoslovenski jezici hrvatski. Analiza gena ti isto dokazuje da su baš Hrvati taj najstariji južnoslovenski narod jer taj gen imaju u najveći odsto u Evropi šta znači da su svi Južni Sloveni zapravo Hrvati. Zato je Hrvate trebalo smanjiti ili skroz izbrisati ili staviti u starateljstvo jer jedino sa tom istinom mogu ti južni Sloveni da se ujedine a to je opasnost posle za Italijane i Germane i Francuze... Stvore zajedničku državu svih Južnih Slovena i ne nazovu je Srbija da se ne sramote pred istorijom i ne dozvole da se zove Hrvatska i nazovu je veštačkim imenom Jugoslavija.

Vera

Citati: Isus: Ja sam put, ISTINA i život...Sotona je lažac, on je otac svih laži... Dobrica: Laž je u samom biću Srbina, laž je srpaki državni interes... Harlot - odvojena crkva, ku**a, bludnica, koja se odvojila da obmanjuje narod i da sa njim dočeka antihrista... Svi smo se mi pokatoličili iz slovenskog višebožja sa Perunom, u tada jedino papino hrišćanstvo, u 7-8 veku! Znamo ko je posle 1054g prodao veru za večeru (Srbija na "Tri mora") i odvojilo se od braće i pape i popravoslavilo se, sa Savom i Vizantijom! Onda im Bog dao kaznu ropstvo 500 godina, a tu Vizantiju izbrisao i očistio i predao je Turcima? Rimski Papa kruniše prvog srpskog kralja 1217g a Sava huška i obrće narod, po nalogu Vizantije, koja odmah 1219g autokefiše SPC. Nije Sava svetac, on je vizantijski huškač i delitelj, šizmatk, sluga sotone!?... Grčka ima i GRKOKATOLIKE, koji se nisu popravoslavili 1054g kad se Vizantija odvojila od Biga i pape i braće? Cepanje Isusove Crkve se u Biblji zove Harlot (Odvojena crkva, ku*va, bludnica). Zato su interesantni Grkokatolici, dobar deo ljud u Grčkoj koji su ostali katolici i posle 1054g i dalje sa papom, a o tome se kod nas ne govori, NIKADA! Ispada da Vizantija nije uspela ni sve Grke da popravoslavi, a uspela baš sve Srbe, tako da im "za večeru" dala Srbiju na tri mora, a sada nemaju ni kap.

Mig

Sud u Hagu je taj napad na kolonu presudio ko "izdvojeni incident", a ne ko ratni zločin, tako da se razumemo! Te civilne žrtve su kolateralne žrtve i zato nije presudio protiv RH. Srbija nema nadležnost da sudi za to i. Ti civili su 4g podržavali svije očeve, sinove, braću, da ubijaju Hrvate, susede u kući pored svoje. Sve ih je trebalo pobiti, da nema slika tih kolona, da niti jedan ne ostane živ, ko one na Blajburgu. To nam je škola za buduće ratove. Slavni advokat koji je oslobodio Gotovinu kaže, Srbi su posle poraza u Oluji bombardovali svoju izbegličku kolonu, samo da optuže Hrvate... Dnevnohr LUKA MIŠETIĆ GOTOVININ ODVJETNIK MATIRAO SRPSKE OPTUŽBE: ‘Gospođo, gdje su vam ‘nepobitni dokazi?’ Podsjetio i na Vučićevo davno priznanje!

Memo

Josip Broz Tito umire u Ljubljani 4.5.1980g. Memorandum SANU i najava zla Velike Srbije 24.9.1986g! Oduzimanjem autonomije Jugoslovenskim pokrajinama Kosovu i Vojvodini 1989g! Referendum o samoopredeljenju u Sloveniji 23.12.1990g. Balvan revolucija u Kninu počinje 17.8.1990g! Hrvatska se pre referenduma mirno RAZORUŽAVA još 23.5.1990g a referendum se održava 19.5.1991g. Rat u Sloveniji počinje napadom JNA 27.6.1991g. Napad na Vukovar počinje 15.9.1991g a razoren 18.11.1991g! Srpski masovni zločini na Ovčari 20-21.11.1991g a dok se Vukovar branio čak 3 meseca(Namesto da padne u 3dana), Hrvati su zauzli čak 36 magacina JNA. Akcija "Bilogora" one najveće 27.9.1991g. Rat u BiH počinje napadom JNA na hrvatsko selo Ravno koje sravnaju 1.10.1991g! Akcija Malsenica za spajanje tu odvojene Hrvatske 22-27.1.1993g! Akcija Bljesak za sprečavanje linije Virovitica-Karlovac 1-3.5.1995g! Srpski genocid u Srebrenici 13-19.7.1995g! Akcija Oluja za konačno oslobođenje 4-7.8.1995g! Potpisana predaja Srpske vojske Hrvatskoj vojsci u Glini 8.8.1995g! Dejtonski sporazum za mir i u BiH 14.12.1995g! Sporazum o Mirnoj reintegraciji Istočne Slavonije potpisan 15.6.1996g(Radi akcije Grom) a završava 15.1.1998g! NATO bombardovanje Srbije za kraj rata na Kosovu 24.3-1.6.1999g! Drugi Memorandum SANU 20.3. 2011g!

21VEK

Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji u svojoj povelji piše: …Ko god započinje rat zna da svaki rat neizbežno izaziva stradanje civila i da su civilne žrtve često brojnije od vojnih. Prema tome, onaj ko započinje rat unapred zna da će njegovo stanovništvo stradati, ali se svejedno odlučuje za rat radi ostvarenja nekih političkih ciljeva. A neuspeh u ostvarivanju tih ciljeva, gubitak rata i stradanje agresorovog civilnog stanovništva nisu nikada u istoriji bili definisani kao zločin suprotne strane. Nemoguće je da Srbija ne zna da ‘Oluja’ i ‘Bljesak’ predstavljaju, sa stanovišta međunarodnog prava, legitimne vojne operacije radi oslobađanja državne teritorije zaposednute od strane neke druge države uz pomoć pobunjenog lokalnog stanovništva. Celokupna međunarodna zajednica smatra te operacije legitimnim i u skladu s međunarodnim pravom, pa zato Srbija svojim nepriznavanjem tih operacija stavlja samu sebe s one strane međunarodnog prava....

Vera

Definicija Srbina: Prevareni i obamnjeni i zatrovani Hrvat, kojeg su Vizantija i Sava odvojili od Pape i braće Hrvata, kad se Crkva cepala i popravoslavili ga. Onda ih Bog, toliko pravoslavne, kaznio sa 500g ropstva i Vizantiju pretvorio u muslimansku Tursku! A celo to vreme, Srbin se punio sa mržnjom prema toj braći Hrvatima, zato jer su ostali i dalje katolici sa Papom i Gospom, a zato i ostali nepokoreni! A posle i on krenuo na tu svoju braću i od njih napravio ubice i koljače, da se od njega brane dok sa tim Vizantijskim krivoslavnim zlom podele i mržnje izbija na to njihovo, vekovno hrvatsko i katoličko more, šta braća sprečiše i 40ih sa Ustašama i 90ih sa Braniteljima... "Srbi su otkinuti dio hrvatskog - katoličkog stabla, njima je svetac Sava koji ih odvajo od Pape a Hrvatima je svetac Stepinac koji je i život dao samo da to ne uradi".

Gugl

Danas kad neko bilo gde u svetu gugla "prvi antifašistički pokret na svetu", onda mu gugl kaže da je to bilo u Hrvatskoj! Kad gugla "Nikola Tesla", vidi da je i to u Hrvatskoj i to još tako blizu mora, u Smiljane! Kad gugla "Dečji logori", vidi da su to ipak Domovi za decu u Hrvatskoj gde se deca nisu ubijala i jedio tu ostala živa, sve dok im posle nisu došli rušit državu, a onda opet i 91g! Kad gugla "najstariji arheološki nalaz ili neandertalac", i to je u Hrvatskoj 30km od Zagreba, Krapinski pračovijek star 140.000g! Kad gugla "najstariji kalendar", i to je u Hrvatskoj zove se Orion iz Vučedolske kulture pre 5-6000g u Vinkovcima. Kad gugla "Croatia ili Šahovnica ili Vatreni", ima samo da se divi...a vi kukajte i kmečite i lažite i stavljate naslove pune mržnje po medijskoj propagandi za svoje građane, a znate šta se dobije na gugl kad se upiše "Osmanlijsko ropsto" ili "Đojleni" ili "Judenfraj" ili "genocid"...?

Haško

Hag je na kraju, tek 6.8.2021 godine, dao i spisak svih udruženih u srpskom zločinačkom poduhvatu: Slobodan Milošević, Radmilo Bogdanović, Radovan Stojičić Badža, Mihalj Kertes, Milan Martić, Milan Babić, Goran Hadžić, Radovan Karadžić, Ratko Mladić, Momčilo Krajišnik, Biljana Plavšić i Željko Ražnatović Arkan. Presuda pod tačkom 380... Jutarnjilist.hr UDRUŽENI ZLOČINAČKI POTHVAT Haag konačno potvrdio: Milošević i ratni lideri Srba provodili su agresiju na Hrvatsku i BiH.

Kaj ba bre

ZNATE U ČEMU JE BIT? Evo, npr. reč televizor dolazi od latinskih reči tele-daljina vizor-vid, gledanje i tako reč dalekovidnica, sa kojom su 90ih hteli zameniti televiziju, jeste ispravna. Ali je to teško, pošto se reč televizija uvukla u naorodu i nije moguće uspešno je zameniti i zato je pohvalno, to šta oni ODMAH menjaju ono šta sada mogu u svoje reči, a to znači da šta duže Srbi čekaju to više gube svoj hrvatski jezik i identitet. To je to. Strašno!... Šećer je čisti turcizam od reči seker i zato Slovenci, do kojih ti Turci nisu došli, imaju svoju reč za sećer, a to je slatkor. Ali, to je naša južnoslavenska reč i sada bi neki idioti pisali da i Slovenci izmišljaju jezik!? Ista stvar i sa mesecima u godini, koje jedini od južnoslavena imaju Hrvati jer čuvaju svoje, tu nikom ništa, ćutimo? Ova zaštita jezika je baš lepo razotkrila srpske laži, isto ko i ona Evopska analiza gena koja je pokazala, da taj južnoslavenski gen najviše imaju Hrvati, a srpska karta gena je najšarenija u Evropi, i za to ćutimo.

Vera

Kako to da su turci 500g u pohode išli preko Beograda za Evropu i pokorili baš sve za to otcepljene pravoslavne zemlje na Jugu Evrope a nikada nisu mogli preko Zagreba ma ni da dodju do njega da pokore te male i prve katolike hrvate pa da skrate za Sloveniju pa za Italiju da tu njihovu "čizmu" lepo odseku od Evrope i pregaze je do Rima i Pape šta im je i bila namera a preko “vatikanskih psa čuvara” hrvata nisu mogli kao ni niko pre njih a srbe jašili i držali u ropstvo veće i od Biblijskog naroda a eto hrvati kažu da ih Gospa od Osmanlija sapasala u Sinju a od komunista u Međugorju a Branitelje 90ih krunica?

Spuvanac

Nakon šta su čuli da će se desiti Oluja, Šešelj sa generalima JNA počeo da se idiotski ruga Hrvatima, kako oni nisu sposobni za nikakvu vojnu akciju i ne da će im biti Oluja, nego samo "vetrić iz gu*ice" u narodu poznat ko puvanac ili spuvanac... a pošto znamo kako ih je na kraju oduvao, eto čudno da nikada niti jedan srpski medij o tome nije pisao, a eto i "vekovno srpsko more" je zaboravljeno od 95g i o njemu se ćuti? ...Koliko vas uopšte zna ono najbitinije od svega a šta se u Srbiji niti ne sme govoriti a to je da su hrvatski komunisti predvođeni sa Ivicom Račan govorili da RH ide u mirnu i Ustavnu i demokratsku i Referendumsku odluku o razilaženju od Jugoslavije i da će zato mirno predati oružje i da neće ratovati pa su još 23.5.1990g obmanuli Hrvate i kompletno RAZORUŽALI RH i svo oružje predali JNA a onda je "Balvan revolucija" i napadi na nenaoružane idijotske Hrvate krenula odmah 17.8.1990g...a na kraju agresorski četnički gubitnici posle kukaju da su Hrvati pokrenuli rat.. Razoružanje Teritorijalne obrane SR Hrvatske 23.5.1990.

Antifa

Kako je moguće da je Beograd bio prvi grad u Evropi očišćen od Jevreja i to pre jednog Jasenovca pa šta su ga čistili i Četnici i vojvode ili su ko pravi "srpski antifašisti" to samo gledali ko i popovi i patrijarsi ili samo malo pomagali da se brže pune vozovi za taj Jasenovac i druge logore u NDH. A čak i tom Jasenovcu su logoraši bili živi sve dok nisu došli da im ruše NDH ko i šta su 91g došli da ruše RH a ko to radi treba i seme da mu se izbriše a ne da se pušta živ u kolone... Croativnet SUOČAVANJE S ISTINOM Srbija je prva država koja je proglašena 'Judenfrei' i koja je imala 'kombi' plinsku komoru.

Tradicija

Porazom na Kosovu polju 1389g. Srbi su izgubili svoju državnost i postali turski vazali a Turci su se svojom okrutnošću i silom, okomili na srpsku društvenu elitu, na mlade Srbe Đojlene po muškim haremima u Beogardu, na srpski Hrišćanski narod, koji je bio izložen nasilju, ponižavanju i istrebljivanju. Taj i takav način, turske vladavine prema Srbima, kao stanovnicima drugog reda, ostavio je posledice na mentalitet, način razmišljanja i delovanja srpskog vođstva i naroda. Da bi opstali, morali su se služiti sa raznim, izmišljotinama i smicalicama i mitovima i krivotvorenjem činjenica, lukavstvom, podvalama i lažima i obmanama koje su sa vremenom, postale tradicija…Dobrica Ćosić, (Otac srpske nacije, kaže da je temelj srpskog identiteta, laž a temeljno Biblijsko učenje, kaže da je sotona, “otac svih laži“ a Isus kaže: Ja sam, put, istina i život..) -Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno…-U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina. -Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž…-Laž je u samom biću Srbina… Laž je srpski državni interes!

Vera

Zna se kako su stvoreni, srpski mitovi i svo zlo!? Srpsku Pravoslavnu Crkvu je priznala Vizantija oko 200g posle raskola crkve, 1219g samo 2g posle krunisanja, prvog srpskog kralja Stefana od strane rimskog Pape. Bitka na Kosovom polju je bila 1389g gde je ubijeno toliko Srba da postoje, zapisi kako godinama posle u nekim srpskim selima i manjim gradovima, nije bilo plača deteta a posle u ropstvu, deca se radila sa komšijama, hrvatima i madjarima koje nisu pokorili i porobili i tako da je po zakonu ,srpkinja, posle udaje, morala prvu noć, pod turčina(bega ili pašu ili njegove sluge), posle bi je vratili mužu a na kraju bi i svoju i tuđu decu odveli u Tursku da budu Janjičari. A da SPC posle te bitke i takvog stradavanja, umiri svoj narod za duše tih poginulih Srba je izmislila, svetu Nebesku Srbiju za koju je rekla narodu da je to jedan poseban deo raja, kojeg je Bog dao za te ubijene Srbe u toj bitki i za ceo srpski narod, koji gine za svoju svetu zemlju i Pravoslavlje. Eto nešto takvo imaju danas i dzihadisti sa 72devica. Nakon 500g turskog ropstva i odlaska Osmanlija da bi SPC iz njega, digla narod, izmislila je i ideju Velike srbije za ceo srpski narod u jednoj, zajedničkoj državi i počela je da ga samoveliča da je veliki i nebeski i najstariji od Adama i Eve da ga huška na ratove i mržnju i zlo sa lažima i obmanana da stvarno, na kraju, samo laž srbina spasava?

HPC

Znate li to(dok neki govore o pokatoličavanju) da je Ante Pavelić u NDH stvorio HPC(Hrvatsku Pravoslavnu Crkvu) da svi Srbi koji žele da žive u miru imaju svoju Crkvu koja neće služiti Beogradu i slušati njihova huškanja(posle je ubijao NE SVE nego samo one Srbe koji su bili protiv NDH)? Ali to je bilo uzalud jer je SPC napisala Valerijanov Memorandum SPC 1941g gde je počela ludački da širi mržnju i huška Srbe protiv Hrvata. Pa ista stvar se ponovila i sa Memorandumom SANU 1986g gade je najavljena Velika Srbija a onda je isto tako i Tuđman pozvao krajiške Srbe 90g da ne ruše balvane i pokreću rat nego da u njoj žive u miru pa opet i posle Oluje 95g da ne odlaze u kolonama nego da ostanu i žive u miru? Ali to je nešto šta Srbi naprosto NE MOGU i to sve zbog SPC i njenih četnika i vojvoda koji im to ne dozvoljavaju i ne puštaju ih nigde u regionu da žive u miru da ne bi slučajno zaboravili na njihove velike ideje i planove… Espresors PAVELIĆ JE OSNOVAO HRVATSKU PRAVOSLAVNU CRKVU: Milo i Dedeić su ISKOPIRALI njegov PROJEKAT i šire ga po REGIONU!

Julijan Gregorijanski

Kako da nekom pravoslavcu čestitam Božić ako i ja i on znamo da je Božić prošao, a da ga on iz inata krivoslavi u, od braće i pape, otcepljenoj vizantijskoj Crkvi i po netačnom kalendaru, a onda licemerno slavi svoj rođendan po tačnom, šta treba da se obojica pravimo ludi? Posle prodane vere za večeru na tri mora, Bog ih kaznio sa 500g ropstva i ostavio bez kapi mora, a Srbi namesto da se obrate postali još gori... dokle?

Spomenik

Samo Tuđmanu dignite najveći spomenik u Beogradu, jer je posle 4g srpske agresije, razaranja i sejanja smrti pustio Srbe da odu živi u kolonama. Sprečio je Branitelje da "pročešljaju" kolone i pobiju skrivene četnike, sprečio je avione da ih gađaju i "počiste", rekao je samo : Pustite te jadne i obmanjene ljude da odu živi.... Niko mu nije ni HVALA rekao. Ali šta da je ta Oluja propala, da je srvarno bila samo vetrić iz gu*ice, da sada imaš sve od Virovitice do Karlobaga, da imaš 6-7 milijarde evra od turizma i morske luke i ribu...celu ravnu Slavoniju, Žitnicu Hrvatske? ...Najbolje je kad neko napiše zašto se radujete ubijanju i progonu? Putin se isto raduje i svake godine radi paradu, zato šta je Crvena armija sa Saveznicima 45g u Nemačkoj ubila 2,3 miliona nedužnih Nemačkih civila, a Hrvati slave Oluju koja nije ubila 220.000 Srpskih civila, koji su 4g podržavali svoje očeve, braću, sinove, muževe, da ubijaju komšije u kući pored svoje i da razaraju gradove i rade genocid. Toliko laganja i srpskog kukanja i sustavnog širenja mržnje je potvrda da su ih trebali pobit sve?

Alojzije

Stepinac nije samo hrvatski mučenik i blaženik i svetac koji je u vreme nacističko-ustaškog genocida spasao oko 25.000 Jevreja(Spomen ploča u Jerusalemu) i 10.000 srpske dece(Kažu malo je mogao je više a posle našli dnevnik da ih spasala neka Diana) nego je i najveći heroj u hrvatskoj istoriji. Zato jer nije ni po cenu života odvojio Hrvatsku Crkvu od Vatikana i Pape kako su Tito i komonisti tražili da bi ih posle sa Četnicima i SPC pregazili i izbrisali(Na čemu se radi već 1000g) da im se izbriše svaki trag ovde na liniji raskola Hrišćanske Crkve i prodora Islama. Ali nisu ga uspeli slomiti nego ga samo iz nebitnog anonimca pretvoriti u sveca i heroja šta ima je sada dupla muka i jad i mržnja... Na kraju Srbi imaju glavnog sveca vizantijskog delitelja Savu koji ih odvojio od braće i Pape a Hrvati sveca koji je i život dao samo da to ne uradi. A to nam sve govori pa i to zašto ga toliko ludački mrze..

Srp

Međugorje i Stepinac su pobedili i Komuniste i Tita i svu silu Partije i UDBE i Četnika i SPC i njene propagande širenja mržnje, a šta im može sada ova velikosrpska propaganda, koja se od Oluje 95g svodi samo na besramno i neviđeno u svetu glumljenje žrtve i kukanje i kmečanje celom svetu pa i Papi. Inače, treba da se čestita Papi Franji koji je od SPC i popova i četnika napravio male majmune, izigrao ih sa onom Komisjiom za Stepinca, samo da ispljuju sav svoj otrov i mržnju i pokažu kakvi su i još da mu, na kraju, dođu da mu ljube ruku, ma majstor Papa Franja bre nema šta? Srbi i SPC u više od 50g pljuvanja po Stepincu nisu našli niti jedan dokaz protiv njega, jer ga ni nema sem mržnje i laži i trovanja naroda...

Jezik

1. Siječanj, 2. Veljača, 3. Ožujak, 4. Travanj, 5. Svibanj, 6. Lipanj, 7. Srpanj, 8. Kolovoz, 9. Rujan, 10. Listopad, 11. Studeni, 12. Prosinac.

Servia

Nemački arheolozi su 2015g našli jedan rimski mač, a pored njega kramp (pijuk), na tom krampu je pisalo SERVE. Nemci zato staviše senzacionalan naslov, o kojem i danas ćuti cela Srbija: NAŠLI SMO SRBE SA RIMLJANIMA U NEMAČKOJ! To samo potvrđuje da reč srbi dolazi od reči sluge - servantes, serve, serbe, serbus, sorabi, srbi...Rimski mač goni robove Serve sa krampom na mukotrpan rad...jer to su robovi Rimskog carstva, koje su Iliri(Hrvati) primili i prihvatili ko svoje i na svoje zlo, a koje je posle Vizantija iskoristila protiv njih. Hrvate sa tim imenom i tom istorijom je lako odvojila i popravoslavila i stvorila novi pravoslavni narod, Srbe. Osmanlije isto tako uradiše sa Bošnjacima...ali svi znamo i analiza gena nam to potvrđuje, da su svi Južni Sloveni zapravo Hrvati.

Arheo

Informer.rs ŠOK OTKRIĆE U DVORIŠTU HRVATSKE VLADE! Naleteli su na čudnu "čizmicu", a onda su ugledali nešto što ih je ostavilo bez reči!...Arheološka istraživanja u dvorištu Banskih dvora, sedištu hrvatske Vlade, otkrila su 3000 godina staru, do sada skrivenu istoriju Zagreba. Kako je danas rekao premijer Andrej Plenković, pokazano je da na ovom području postojalo veliko i važno središte s kontinuitetom života od praistorije do danas...

21VEK

1. MIT! Veliki potop(Noa) je uništio skoro sav život na Zemlji, pre 12-15.000g! Svaki narod je morao od nekuda doći od preživelih i sa seobama naroda, a i treba imati legendu o tome! Ako je nema, nije autohtoni narod, već se kasnije odvojio od drugog/ih naroda. Jedini od Južnih Slovena koji imaju takvu legendu su HRVATI. 2. SIMBOL! Narod mora imati svoje autohtone simbole, a jedini od J. Slovena ih imaju HRVATI, Šahovnica(Sa kalendara Orion star 5000g) i Hrvatski Pleter(Višeslavova krstionica 8vek), a 4C i Dvoglavi orao su simboli rimskog Cezara i Istočnog i Zapdnog Rimskog carstva. 3. ARHEOLOGIJA! Dokazano, najstariji razvijen narod u ovom delu Evrope su Histri(1200g p.n.e.) u današnjoj Istri, a kojoj je neko maknuo to H da se slučajno ne vežu sa HRVATIMA. 4. VERA! Sloveni su u 7-8 veku iz poganskog višebožja(Perun) uzeli tada jedino Papino Hrišćanstvo, a onda ih razdvojio raskol Crkve u 11veku. HRVATI nisu izdali Papu jer oni koji jesu su završili u 500g ropstva, sa kojem je došla i mržnja. 5. JEZIK! Poljak Stanislaw Hozjusz 1559g piš da je hrvatski jezik majka svih slovenskih jezika(madre lingua) a Faust Vrančić 36g posle piše prvi hrvatski i evropski riječnik. 6. IME! Najčešće prezime među Slovenskim narodima je Horvat, svi o tome ćute! 7. GENI! Evropska analiza gena, 2009-2013g na 82 instituta po uzorku krvi građana, pokazala je da taj najstariji Južnoslovenski gen najviše u Evropi imaju, zamislite, baš HRVATI.

ZDS

Na ostrvo Krk, u mestu Punat, nađena himna hrvatskih mornara iz srednjeg veka sa pokličem ZDS... Dnevno.hr SUDAC DOBRONIĆ DOBIO PISMO OD RATNOG INVALIDA: ‘ZDS je još iz himne srednjovjekovnih mornara’.

Jezik

Vuk Karadžić u predgovoru svojemu "Srpskom bukvaru" iz 1818g napisao: "Već ima blizu iljada godina kako Srblji imaju svoja slova i pismo, a do danas još ni u kakvoj knjizi nemaju pravoga svog jezika!".

More

Srbi, pazite na braću i sestre i mamice, da vam ne kažu da idu da rade i konobare u Hrvatskoj... Republikars Srpkinje najtraženije za se*s na jahtama Jadrana! Prostitucija u jeku sezone na hrvatskom primorju.

Agenda

Uživo, novinarka Beogradske tv tokom bežanije 95g kaže, da ustaše kolju i proteruju Srbe ko i 40ih, da su do temelja srušili srpsku Crkvu u Pakracu, tako da ništa srpsko ne ostane tamo, kukanje čisto iludilo....a posle 3h na hrvatskoj TV ide uživo javljanje novinarke, koja pokazuje da srpskim izbeglicama koji idu za poraženim borcima daju hranu, kako Branitelji čuvaju tu Crkvu da je Srbi ne unište i optuže Hrvate, ko i za Teslin spomenik... na kraju, istina uvek pobeđuje.

Nukić

Kina da zapreti Rusiji sa nuklearnim oružjem i da se proširi na bar 33% Rusije, jer šta će Rusima tolika zemlja pored 1,5 MILIJARDE Kineza, a koje će ceo svet u tome podržati, eto prvi NATO i da pomogne ako treba? Bolje je da se vizantijski krivoslavci okrenu Budi, nego da se vrate papi.

Ukrajina

Ženevska konvencija o ratovanju je najveći poraz ljudskog roda, zato jer su to dogovorena pravila ZA ratovanje. Zar ne bi trebalo doneti Konvenciju o neratovanju, u kojoj će pisati da onog ko pokreće rat odmah treba uništiti i sve vojnike mu odmah treba pobiti, zato da nikome ne padne na pamet da ga uopšte pokreće?

Med i mleko

Mojsije je doveo narod pred obećanu zemlju, kojom teče med i mleko! Zatim mu glas božji reče: Evo ti zemlje koju sam ti obećao, tvoja je! Svakog ko ti u miru dođe primi ga ko dobar domaćin, a sve one koji ti dođu da ti je otmu, ubijte ih!

Antifa

Jevrejska istoričarka Ester Gitman (A koju je odlikovala Kolinda), napisala je knjige i ima pisma od ustaških vojnika, koji su spasavali Jevreje i Rome od nacista i ponosno klali Grčko-istočne šizmatike četnike i slikali se sa njihovim glavama ko sa trofejima, ne sve Srbe, samo četnike i one koji su ih podržavali. Razlog je bio taj šta su Srbi nahuškani od SPC 41g negirali postojanje katoličke Hrvatske i dizali ih da je ruše, a to su isto ponovili opet i 91g.

Kravata

IZJAVA PRIPISANA MNOGIM SRPSKIM VLADARIMA POKLIČ ZA KRST ČASNI I SLOBODU ZLATNU SMISLIO JE HRVAT? Istoričar Ristić digao Srbiju na noge! Nijedan naš vladar tim rečima nije poveo vojsku u boj... To je zato jer ti ne postoji srpski poklič, zato jer su Srbi robovali 500g namesto da sa pokličem brane zemlju. Krst ti je od križa kojem je Vizantija maknula slovensko ž, zato krst govore Hrvati gde god im je izbila Vizantija, isto ko i hiljada za tisuća, Dalmatinci kažu iljada... To je hrvatski poklič iz vremena borbe sa Osmanlijama, kad Srbi nisu imali ni slobodu ni krst, nego polumesec.

Slaven Horvat

Na francuskom jeziku cro/kro znači šuplje-špilja. Tako imate slavni CROASAN, u prevodu znači šuplje testo, koje je posle postalo u obliku polumeseca. Imate i CRO-MAGNON, a to je kromanjonac, dakle špiljski čovek. Imate i CRO-ATIA, nacija špiljskih ljudi. To francusko ime za Hrvatsku je samo još jedan dokaz da su Hrvati najstariji narod Evrope, kojeg su došljaci u seobama naroda tu nalazili još u špiljama. Imate i u Ukrajini selo Stilsko, koje ima pećine Bjelih Horvata u kojima je nađena i šahovnica.

Vera

Plenković će ispast kralj, ako bude Mirna reintegracija Istočne Ukrajine. Samo šta mora prvo biti Ukrajinska Oluja, a posle nje ta reintegracija. Inače, Mirna reintegracija Istočne Slavonije, potpisana je odmah u prvi mesec 96g zato jer je Ante Gotovina posle Oluje spremio akciju Grom, o kojoj se u Srbiji još ne sme govoriti. To vam je i simbolika, Bljesak, Oluja, Grom... po prvim slovima BOG i Hrvati.

Slaven

Tako su posle Rimskog carstva i Vizantije, nastavili i Rusi sa Srbima i pravoslavljem i zatirati tragove Hrvatima, zato su danas u Rusiji svi dokazi: Tanajske ploče sa prvim zapisom o Hrvatima iz 3-5 veka, sve karte i zapisi o tada najvećoj državi Velikaya Horvatija iz 3-5veka, povelja Kulina bana Hrvata iz Slavonije koji je ban Bosne je isto u Rusiji, Miroslavljevo jevanđelje koje Srbi svojataju a lustrirali su ga hrvatski katolički fratri iz Bosne... to je ono za šta znamo, a pitanje je šta je sve sakriveno? Svi dokazi su u Rusiji, posebno jer dokazuju da su svi Sloveni zapravo HORVATI-Hrvati.

Vera

Lijepe riječi su ukras !

Net

Gidionu Grajfu je Nemačka oduzela sva odlikovanja, zato jer je u srpskoj propagandi trovanja naroda sa lažima o Jasenovcu, a Hrvati to dokazali Izraelu i Nemačkoj... Croativnet Raskrinkan srbijanski ‘plaćenik’ – izraelski povjesničar, manipulator podatcima o Jasenovcu: Njemačka mu oduzela odlikovanje, Izrael se ograđuje.

Net

Razoružanje Teritorijalne obrane SR Hrvatske 23.5.1990. hr.wikipedia.org/wiki/Razoružanje_Teritorijalne_obrane_SR_Hrvatske_1990. Oduzeto sve oružje Teritorijalne obrane Hrvatske-youtube www.youtube.com/watch?v=ti5rPrEAimY

Tesla

"Drago mi je što me i Hrvati smatraju svojim jer su moji preci hrvatski koljenovići Draganići iz Zadra. Kao hrvatski plemići u 16. stoljeću došli su u Liku i tu ostali. U Liku su moji prepreci došli preko Novog Vinodola. Preci moje majke, Kalinići, također su hrvatski plemići iz Novog Vinodola. Moj pradjed stjecajem okolnosti morao je otići u Bosansku krajinu (turska Hrvatska) i tamo se oženio pravoslavnom djevojkom i prešao na pravoslavlje. On je imao isturene prednje zube pa ga je narod prozvao Tesla prema alatki kojom se obrađuje drvo i otud i moje sadašnje prezime Tesla. To je zapravo nadimak. Moj djed je bio časnik u ličkoj regimenti, a moj otac pravoslavni prota!“

Jezik

Nakon šta su narod u 11 veku odvojili sa verom, odvojen je i sa pismom i zato samo pravoslavci pišu sa ćirilicom, koja je i stvorena u Vizantiji koja je podelila Crkvu... Sloveni, koje Osmanlije nisu porobili, Slovenci i Hrvati imaju svoje KAJ, a oni koji su bili robovi imaju tursko BA i BRE ali jasno je da je to sve samo poturčeni hrvatski, a srpski je Vuk 1818g stvorio sa "piši kako govorioš", šta je najveći idiotizam na svetu! Hajde zamislimo samo to, šta je bilo gazdi Turčinu lakše u 500g ropstva nad tolikim pravoslavcima na celom Jugu Evrope, da izgovara: Svijet ili svet, cvijet ili cvet... Robovi su samo izguibili to Slovenski "ij" ikavicu i ijekavicu, koja se samo pretovrila u ekavice jer svi Slovenski jezici su blagi i tečni, a srpski grub i sa 35% turcizma, ma ima ga i hrvatski ali samo 8% ...Najstariji riječnik i među Slovenima i u Evropi je hrvatski, od Fausta Vrančića još iz 1595g... Najstarije pismo Slovenskog naroda i to još klinasto je glagoljica, koju imaju najviše Hrvati pa i na Bašćanskoj ploči iz 1101g koja je najstariji dokaz pismenosti nekog Južnoslovenskog naroda, a i spominje kralja Zvonimira i nazvana je: "Dragi kamen hrvatskog jezika"... Bašćanska ploča: hr.wikipedia.org/wiki/Bašćanska_ploča

Dubrovnik

Sećate li se, kako je neko maestralno izigrao bolesne srpske mitomane sa objavom "srpske freske u Dubrovniku", koju su Hrvati 10g krečili i nisu uspeli da je okreče haha? Fenomenalan potez, jer ne da je srpska freska (Takva je i u Vatikanu, zato jer se tada crtala isto u obe Crkve), nego su saznali i to da je u vreme kad se crtala Uroš sa Srbima, po nalogu Vizantije, napadao i pokušao da osvoji Dubrovnik, da ga otme Hrvatima, a ne da su njemu živeli Srbi. Nije uspeo ni on, ni niko posle njega, a ni Milošević 90ih! Svaka čast za priču oko te freske, a koju mogu da vidi svi turisti koji dođu u Dubrovnik... Kurir.rs ISTORIJSKE ČINJENICE OTKRIVAJU ISTINU! Franjevci bežali od srpskog kralja Uroša pa premestili manastir i fresku. ...Čiji je Dubrovnik dokazuje i arapski putopisac Muhamed Al-Idrisi u Tabula Rogeriana još 1154g(Gde je i prva karta na svetu) u knjizi Kitab Rujaru u kojoj se pominje Hrvatska(ne i Srbija) a gde je napisao: Dubrovnik je najjužniji grad zemlje Hrvatske i Dalmacije. Dokazi u Dubrovniku su i nađene knjige hrvatskog pisaca Marka Marulića iz 16veka: Slobodnadalmacija.hr U Dubrovniku otkriveno oko 60 inkunabula i knjiga iz 16. stoljeća koje su nekoć pripadale Marku Maruliću.

Bosna

***

Net

BRITANSKA VIDOVNJAKINJA PROREKLA: Hrvatska će osvojiti svijetsko prvenstvo u Kataru!

Net

Turski povjestnik Aali (1542.-1599.) rodom iz Galipolja, trideset je godina živio u Bosni na dvoru bosanskih valija (namjestnika). On je prvi u turskoj povijesti bosansko-hercegovačke Muslimane nazvao HRVATIMA. U svomu djelu "Tarihi Aali"... Croativ.net KAVAZOVIĆU NA’ ČITAJ: Tko su bili stanovnici BIH u očima Osmanlija. https://croativ.net/kavazovicu-na-citaj-tko-su-bili-stanovnici-bih-u-ocima-osmanlija-4737/

Bosna Ponosna

***

More

Baš me interesuje, šta bi Srbi pisali da se i u Ukrajini desi maestralna Oluja ili da dođe Milosrdni anđeo? Ukrali su već Ukrajinci svu ratničku slavu Hrvatima, a Rusi ih ovako lako ubijaju, zato jer su Ukrajinci Bjeli Horvati iz Velikaya Horvatiya. Ukrajina konfiskuje svu rusku imovinu, a Savo Strbac reče da je Hrvatska konfiskovala 3,4 mlrd. E srpske imovine, a nije rekao da je ratna šteta oko 40 mlrd. E. Svi bi izbijali i krali tuđe more, a barem četnici nesme da pisnu, da je to vekovno srpsko more? Zato jer im povampireni Branitelji maestralno zatvoriše usta 95g? Ni da pisnu, a letuju u Grčkoj i u šiptarskoj Albaniji?

Bisna

***

Geni kameni

Prema i evropskoj i srpskoj analizi gena, Srbi imaju samo 5-7% turskog gena, a to je zato jer su Osmanlije odrasle robove i svu decu, dobivenu posle pravila prve bračne noći i svoju i tuđu, vodili ih u Tursku! Tamo su ih odmalena učili da budu Janjičari i vraćali se sa njima opet u pohode, na njihov narod....takva im je bila taktika....SAVRŠENA.

Grad

BEOGRAD: Singidun - keltsko ime. Singidunum - rimsko carstvo. Bjelgrad - prvo Slavensko ime iz 878g. Alba Graeca - latinsko ime. Fejervar - mađarsko ime. Griechische Weissenburg - germansko ime. Castelbiancho - italijansko ime. Nandoralba - mađarsko ime. Nandorfejervar - mađarsko ime. Nandorfejervar - mađarsko ime. Veligradon - vizantijsko ime. Veligrada - tursko ime. Dar Al Džihad (Kuća rata) - drugo i ratno tursko ime. Belogrados poleos - grčko ime. Beograd - srpsko ime, a koje mu dala SPC. ZAGREB: Gradec - prvo ime grada Zagreba. Kaptol - crkveno ime. Zagreb - legenda o Mandi i Manduševcu.

Kralj

DINASTIJA TRPIMIROVIĆI: Tomislav (925–928), Trpimir II (928–935), Krešimir I (935–945), Miroslav (945–949), Mihajlo Krešimir II (949–969), Stjepan Držislav (969–997), Svetoslav Suronja (997–1000), Krešimir III (1000–1030), Stjepan I (1030–1058), Petar Krešimir IV (1058–1074), Dmitar Zvonimir (1075–1089), Stjepan II (1089–1091). DINASTIJA SVAČIĆI: Petar Svačić (1091–1097). ALO!? Prvi srpski kralj Stefan tek 1217g i kruniše ga Rimski papa!

Inače

Prosečna plata u Hrvatskoj je već sada preko 1000 Evra, a gde će im tek biti kraja kad uzmu Evro i uđu u Šengen?

Turkija

Turska da pokloni Bosni jedno 50-ak Barjaktara i biće mir u svim muslimanskim zemljama, i u Bosni i u Sandžaku i na Kosovu.

Okarina

***

Blago

Albanci od Srba traže okarinu i vra*** će im je, a hrvatski kip je kupljen! Meštrović je naprvio dva kipa Majka Hrvata, iz svoje serije kipova nazvane Povijest Hrvata, jedan je u Zagrebu a drugi u Beogradu i to zato jer ga KUPIO srpski kralj i stavio ga Srbima da znaju ko su i šta su. Brzo posle toga je dobio metk u M****ju, ne kažem da je zato, a trebalo je i biti zato. Srbi su samo popravoslavljeni Hrvati od strane Vizantije i Save, a posle SPC i četnici izokrenuli priču i 1000puta ponavljali da postane ta dobro poznata "srpska istina". Kosovo nema selo Srbica, to se selo zove SKENDERAJ, a Srbi ga sami u svojoj propagandi zovu Srbica. A i ovo treba znati: BOG I RVATI Rvatska je srce Kosova: Čudno naselje još čudnijeg imena koje se krije na sjeveru Kosova. Najstariji nakit na svijetu: Ogrlica od orlovih kandži Krapinskog pračovjeka stara oko 130.000 godina.

Kralj

Jedini još sačuvani zapis o počivalištu hrvatakih kraljeva daje Toma Arhiđakon, u svom delu Historia Salonitana, gde piše: ...Na izrečeno traženje nadbiskupa Lovre presjajni muž Dmitar, nazvan Zvonimir, kralj Hrvata, vratio je crkvi svetoga Dujma crkve svetoga Stjepna i svete Marije u Solinu sa svim njihovim dobrima. Crkve je sagradila i obdarila kraljica Jelena darujući ih splitskoj stolici u trajan posjed. Te su crkve zbog štovanja kraljevskih grobova bile predane na određeno vrijeme redovnicima koji su u njima revno obavljali obrede. Tamo je pokopan i njezin uzvišeni muž kralj Krešimir, zajedno s mnogim drugim kraljevima i kraljicama, u atriju bazilike svetoga Stjepana... Tamo je nađen samo deo sarkofaga te kraljice Jelene Slavne, a grobovi kraljeva su ili premešteni ili uništeni dolaskom Vizantije i prvoslavlja, a onda i Turaka.

Kralj

Interesantno, svi pravoslavni kraljevi u ovom delu Evrope imaju grob a katolički ne, iako su katolički bili do 300g pre pravoslavnih, koji su isto bili prvo katolički! Prvog srpskog i prvog crnogorskog kralja je krunisao Rimski papa, a sada im SPC sa četnicima izokrene priču, da se Hrvati pokatoličili a ne da se Srbi popravoslavili? Interesantna je i priča oko groba sv. Save kojeg nema, on ili nije postajao ili je sluga sotone i delitelj, kojeg su Osmanlije splile na lomači, namesto da mu je telo sveto i očuvano, onako ko Stepinčevo? Jedini još sačuvani zapis o počivalištu hrvatakih kraljeva daje Toma Arhiđakon, u svom delu Historia Salonitana, gde piše: Na izrečeno traženje nadbiskupa Lovre presjajni muž Dmitar, nazvan Zvonimir, kralj Hrvata, vratio je crkvi svetoga Dujma crkve svetoga Stjepna i svete Marije u Solinu sa svim njihovim dobrima. Crkve je sagradila i obdarila kraljica Jelena darujući ih splitskoj stolici u trajan posjed. Te su crkve zbog štovanja kraljevskih grobova bile predane na određeno vrijeme redovnicima koji su u njima revno obavljali obrede. Tamo je pokopan i njezin uzvišeni muž kralj Krešimir, zajedno s mnogim drugim kraljevima i kraljicama, u atriju bazilike svetoga Stjepana... Tamo je nađen samo deo sarkofaga te kraljice Jelene Slavne, (Nađen je i grob kraljice Margarite u Dubrovniku). Ali grobovi kraljeva su ili premešteni ili uništeni dolaskom Vizantije i prvoslavlja, a onda i Turaka.

Ime

CRO-MAGNON - kromanjonac iliti špiljski čovek! CRO-ATIA - nacija špiljskih ljudi. Najstariji narod u Evropi, kojeg su Franci i ostali narodi tu zatekli u šplijama, dok su dolazili u seobama naroda... HOR - skup ljudi, vika! HORDA - skup ratnika! HRVANJE - borba! HORVATI, HRVATI - ime dokazuje da su se borili protiv svih tih došljaka, koji bi im sada i ime izbrisali, ili bi ih stavili u starateljstvo.

Pakovan

PA I KAD TI SE PAKUJE TI TO MORAŠ SKONTATI! Srbi su u bežaniji tako hteli da žrtvuju 220.000 svojih civila u kolonama, pred koje su pobegli i lepo ostavili da ih Oluja odnese!? Ali je to lično sprečio Tuđma, rekavši da se kolona ne sme napadati, ni "češljati" od strane Branitelja, da se civili puste da mirno odu ŽIVI. Zašto su Srbi pobili Bošnjake, ako im se to pakovalo? Mladić lično reče da je to osveta za Osmanlijsko ropstvo, a tog naslova još nema?

Ime

CRO-MAGNON (Kromanjonac) - špiljski čovek! CRO-ATIA - nacija špiljskih ljudi. Reči dolaze iz francuskog jezika, a dokazuju da su Hrvati najstariji narod u Evropi, kojeg su ostali narodi tu zatekli u šplijama, dok su dolazili u Seobama naroda. HOR - skupina ljudi! HORDA - skupina ratnika! HRVANJE - borba! HORVATI, HRVATI - Ime dokazuje da su se krvavo borili protiv svih tih došljaka, a koji bi im sada i istoriju i ime izbrisali, ili bi ih stavili u starateljstvo.

More

Globalno zagrejavanje je sve jače i zato jadne države koje nemaju more, ni ribu, ni morake luke, ni milijarde od turizma, njih će biti sve više kako zagrejavanje raste, sam ako ne izbiju strašne Ozonske rupe... Ali interesantno, Srbi nesme da mrdnu ni na to malo i jadno Kosovo, a ne na neko more, hrvatsko ili montenegrovsko ili šiptarsko?

Nebeski

CRO-MAGNON (Kromanjonac) - špiljski čovek! CRO-ATIA - nacija špiljskih ljudi. Reč cro dolazi iz starofrancuskog - okcitanskog jezika i znači šuplje-špilja, a dokazuje da su Hrvati najstariji narod u Evropi, kojeg su ostali narodi tu zatekli u šplijama, dok su dolazili u Seobama naroda. HOR - skupina ljudi! HORDA - skupina ratnika! HRVANJE - borba! HORVATI, HRVATI - Ime dokazuje da su se krvavo borili protiv svih tih došljaka, a koji bi im sada i istoriju i ime izbrisali, ili bi ih stavili u starateljstvo.

More

Globalno zagrejavanje je sve jače i zato jadne države koje nemaju more, ni ribu, ni morake luke, ni milijarde od turizma, njih će biti sve više kako zagrejavanje raste, sem ako ne izbiju strašne Ozonske rupe... Ali interesantno, dok bi svi izbijali na tuđe more, Srbija sada nesme ni da mrdne, ni na to malo i jadno Kosovo, a ne na neko more, hrvatsko ili montenegrovsko ili šiptarsko? Maestralna Oluja i NATO bombardovanje ih naučili pameti i doveli ih u red 90ih, ma divno?

Bratko

Mogu ja ljudi moji oprostiti bratu svom, ako mi ukrade jednu njivu, ajde neka ga vrag nosi. Ali, ako mi brat, prvo proda veru za večeru, a onda ga njegova vera posle 500g robovanja nahuška, da mi pokuša ukrasti skoro sve šta imam, a posebno parcelu na more, e onda bi ga zaklao ko svinju i.

Tesla

Kažu da je Tesla bio jednom u Srbiji, a i za to lažu, a Hrvati trebaju tužit Srbiju da ime hrvatskog izumitelja makne i sa aerodroma i novčanica. Sada bar više neće biti rasprve čiji je, jer ceo svet će to da vidi u svojim rukama, turisti će kovanice odneti po celom svetu! Toliko godina mržnje, toliko bolesnog svojatanja i propagande, a na kraju Tesla hrvatski izumitelj i hrvatski brend i na hrvatskom evru. Zato jer u EU nema svojatanja tuđeg. Bar je to pitanje sada rešeno....idemo dalje.

Vera

Predugo su Hrvati bili idioti i nadli se i pokušali mirno i politički da reše to pitanje, koje je i Ustavni sud BiH potvrdio, gde im se krše Ustavna prava ko konstitutativnog naroda, ali nije išlo! Zato, kad su HVO generali najavili stvaranje trećeg entiteta, nastala panika, e sada će odmah da se menja zakon i da sami biraju predstavnika, samo da ne bude entiteta? Hrvati su regionalni lider, dokle ste mislili birati im Komšića? Dodik puno laje, ali nikada ne laže. A vi ste poturčeno Hrvatsko cvijeće koje je još Babo obmanio da tu ima muslimansku državu, koja je stvorena sa hrvatskim banom Kulinom, a čija povelja počinje sa: U ime Oca i Sina i Svetoga Duha...Amin. Šta vas toliko muči istina da ste prodali veru za večeru? Srbi sa Vizantijom i Svom, a Bošnjaci sa Osmanlijma?

Hrco

Slučajno sam naletio na ovaj jako interesntni komentar... CRO-MAGNON (Kromanjonac) - špiljski čovek! CRO-ATIA - nacija špiljskih ljudi. Reč cro dolazi iz starofrancuskog - okcitanskog jezika i znači šuplje-špilja, a dokazuje da su Hrvati najstariji narod u Evropi, kojeg su ostali narodi tu zatekli u šplijama, dok su dolazili u Seobama naroda. HOR - skupina ljudi! HORDA - skupina ratnika! HRVANJE - borba! HORVATI, HRVATI - Ime dokazuje da su se krvavo borili protiv svih tih došljaka, a koji bi im sada i istoriju i ime izbrisali, ili bi ih stavili u starateljstvo. Zato jer su previše opasni za ujedinjenje svih Slovena, zato jer su svi Sloveni zapravo Hrvati i samo sa tom istinom mogu da se ujedine. A to je previše opasno za ostatak Evrope.

EU

BEŽITE LJUDI DOLAZE POVAMPIRENI ŠIPTARI DA VAM VADE ORGNE! Albanci neće biti tako glupi ko Hrvati, da puštaju žive Srbe u kolonam za Srbiju? Kosovo ostalo sa 3% Srba, a i njima Beograd ne dozvoljava da žive na miru u toj državi, samo da ne zaborave na 95g peopale ideje i planove?

Net

PODIZANJE MRTVIH U MEĐUGORJU: Deseci tisuća mladih molitvom digli dječaka iz mrtvačnice!

More

Analiza iz 2013g provedena u Hrvatskoj je pokazala da Srbi donesu svake godine Hrvatima 650-700 mil. E, a šta je skoro ništa pored toga da zarade po sezoni 10-12 mlrd. E. A zamislite kako bi sada bilo, da se nije ratovalo 90ih, koliko bi onda nosili, a i sada da nema ovog bolesnog širenja mržnje po Srbiji?

Storm

Znači, sve klasika, Hrvati slave a Srbi od 95g kukaju i kmeče i lažu, a tako će do kraja života! E, samo da im to ne pređe i na decu i unuke...tužan je to život. Nemci ne kukaju dok Putin radi paradu u Moskvi, a Srbi će lagat i kukat dok su živi, ma dokle god postoje, da ih site i uveličaju slavlje Hrvatima. Možete li zamisliti kakve bi reakcije sada bile, da je Oluja propala, da je Srbija sada od Virovitice do Karlobaga? Nisu svi morali da beže 95g samo oni čiji su očevi i sinovi i braća 4g ubijali svoje susjede Hrvate, ma proklet bio Franjo šta ih pustio žive. A junački Četnici su pred Oluju govorili Hrvatima da će im to biti vetrić iz gu*ice, a ne Oluja, a sada eto još kmeču kako ih oduvao.

Istok

Za sve je kriv onaj vizantijski sluga i prvi huškač i trovač i delitelj, sada sv. Sava. Koji je, kad se Crkva cepala, obmanjivao Srbe da se odvoje i izdaju svoju braću katolike(Hrvate i Severne Slovene i Papu) i da prodaju veru za večeru i obrnu se Vizantiji i 500g ropstvu. Nikada neću zaboraviti, kad je Patrijarh Pavle(koji je 91g onako slao popove po RH i BiH da ispiru mozak Srbima i huškaju ih na rat i genocid za Veliku i Nebesku Srbiju), rekao isprerd Savinog hrama, za srpsku TV, kako je sveti Sava bio taj, koji je u vreme kad se Crkva delila, vodio Srbe "na pravi put" i zato je on sada kako reče, "temelj SPC". Tako je i on priznao kakvo je zlo bio taj "Sava Delitelj"! Vreme je da se o tome otvoreno govori, pa i to kako je to on odveo Srbe od braće u propast, od bitke na Kosovo polje do 500g ropstva i mitova i legendi i laži i obmana i pokretanja ratova i genocida... Nema više Vizantije a Rusija ne može da je menja, jer će isto završiti ko i ona, ko i Aja Sofija(iz koje je Vizantija trebala da upravlja sa celom Crkvom), je na vreme ispravljena sa minaretima iz tog vizantijskog i satanističkog krivoslavnog zla, a ovo ostalo polako propada ili se cepa i autokefiše međusobno. A jasno je da mira očito neće biti, sve dok opet ne dođu Turci, da isprave i taj hram sv. Save onako sa minaretima ko Sofiju, pa će posle narod imati neke šanse za mir?

Memo

Josip Broz Tito umire u Ljubljani 4.5.1980g. Memorandum SANU i najava zla Velike Srbije 24.9.1986g! Oduzimanjem autonomije jugopokrajinama Kosovu i Vojvodini 1989g! Hrvatska se pre referenduma mirno RAZORUŽAVA 23.5.1990g. Referendum o samoopredeljenju u Sloveniji 23.12.1990g. Balvan revolucija u Kninu počinje 17.8.1990g! Referendum se u RH održava 19.5.1991g. Rat u Sloveniji počinje napadom JNA 27.6.1991g. Napad na Vukovar počinje 15.9.1991g a razoren 18.11.1991g! Srpski masovni zločini na Ovčari 20-21.11.1991g i dok se Vukovar branio čak 3 meseca, namesto da padne u 3dana, Hrvati su zauzli čak 36 magacina JNA. "Akcija Bilogora" one najveće 27.9.1991g. Rat u BiH počinje napadom JNA na hrvatsko selo Ravno 1.10.1991g! Akcija Malsenica za spajanje tu odvojene Hrvatske 22-27.1.1993g! Akcija Bljesak reže liniju Virovitica-Karlovac 1-3.5.1995g! Srpski genocid u Srebrenici 13-19.7.1995g! Akcija Oluja za konačno oslobođenje 4-7.8.1995g! Potpisivanje predaja Srpske vojske Hrvatima u Glini 8.8.1995g! Dejtonski sporazum za mir i u BiH 14.12.1995g! Sporazum o Mirnoj reintegraciji Istočne Slavonije potpisan 15.6.1996g (Radi akcije Grom), a završava 15.1.1998g! NATO bombardovanje Srbije za kraj rata na Kosovu 24.3-1.6.1999g! Drugi Memorandum SANU 20.3. 2011g!

Evro

Zamislite sve te toliko tužne ******e od 95-e godine, kad u svoje ruke prime kovanicu HRVATSKOG EURA, na kojoj je HRVATSKA ŠAHIVNICA, a preko koje je HRVATSKI IZUMITELJ TESLA, gde pored njega piše velikim slovima, HRVATSKA... koliko će tu suicida biti?

Istočni greh

BALKAN je mesto gde se ukorenilo šizmatičko Vizantijsko i harlotsko, satanističko pravoslavno zlo, nakon šta su ga Osmanlije očistile iz Vizantije i pretvorile je u Tursku. Zato je to mesto pokretanja svega zla, Svetskih ratova i genocida, jer to je i razlog odvajanja i postojanja pravoslavlja i autokefisanja, da služi sotoni, da huška i truje i obmanjuje... jasno je to svima, sem ovima koji to neće i ne žele da vide, zato jer ih to pravoslavno zlo truje i huška još od 1219g.

Zapisani

Reče Isus, svojim učenicima: Pazite jer posle mene će vam dolaziti, prevaranti i lažni proroci u koži jagnjeta a vukovi su proždrljivi, koji će vas plašiti i lagati i obamnjivati i udaljavti vas od Boga i uzbunjivati vas sa poslednjim danima i smakom sveta, jer kada će se to desiti ne zna nitko pa ni ja, jer to je samo volja Oca Nebeskog....ako hoćete znati o smaku sveta, sve piše u Bibliji ali o tome kako će biti a NE i kada.... Reče Isus svojim učenicima: Idite i širite se po svetu i širite svoju Crkvu i kome vi oprostite grehe i gore će im biti oproštene i od Oca Nebeskoga, a kome ne oprostite ni gore mu neće biti oprošteno... zato postoji sakrament ispovesti greha i davanja oprosta i pokore.... Reče Isus, svojim učenicima: Ostavite sve šta imate ovozemaljsko i nemojte imati ništa svoje, nego pođite služiti Ocu Nebeskom. Jer vaš je posao težak, ali i plata je zato vaša, velika na Nebesima. Pa ako vam slučajno kamenčić uđe u sandalu i nju izujte i hodajte bosi i na svom putu, ustrajte i ne posustajte... zato se sveštenici ne trebaju ženiti i imati ništa svoje nego da samo služe Bogu a ne da se bogate i kite sa zlatom i da sakrivaju pedofile i da huškaju na ratove i genocide od Adama i Eve pa do Velike i Nebeske Srbije...

Kosovo polje

U Dubrovniku su tokom obnove Crkve 2010g nađene freske i temlj Crkve iz 5veka, ali i zapis dubrovačkih špijuna-izvidnice koji su gledali bitku na Kosovom polju i o njoj izvestili vlasti grada Dubrovnika. O tom pronalasku je tri dana izveštavao i HRT u svim vestim. Prema zapisima špijuna Dubrovačke republike koji su nadjeni u Dubrovniku, a koja je u to vreme bila neutralna i nije imala razloga da laže, na Kosovom polju NIJE BILO BITKE. Došlo je oko 60-90 000 Srba i oko 100-120 000 turaka i dogovoreno je da se ne ratuje, da ne izginu toliki ljudi, a da Srbija pristane na plaćanje harača i slobodan prolazak Turske vojske za Hrvatsku i Mađarsku. Potpisao se i ugovor o tome, a pred kojeg su se Srbi razoružali. Zatim je vojnik Obilić, da spreči takvo srpsko ropstvo i poniženje, na koje se pristaje sa tim ugovorom, sam izvršio atentat nad sultanom Muratom. Zatim su Turci poludeli i napravili čisti MASAKR, nad napola razoružanim Srbima. Zapisi govori i o tome, da je u bitku otišlo 57 srpskih vojskovođa, a da se vratilo samo njih 8-9 i to gotovo bez vojske, da je to najveća tragedija srpskog i hrišćanskog i pravoslavnog naroda... Srbima je danas atentator Obilić heroj, isto ko i još jedan atentator, Gavrilo… interesantno da se više o tom nađenom zapisu ne govori, nego se pokušava izmeniti istorija, na internetu.

Net

Mediji pišu o iseljavanju Hrvata, a broj Srba u Hrvatskoj pao ispod 3%, Tako to rade Srbi celu istoriju, obrću se kako vetar duva, ali sada nema ništa loše u tome da se vrate korenima, koje su im preci izdali 1219g sa Svom i Vizntijom... Kurirrs SRBI U HRVATSKOJ MASOVNO MENJAJU IME I VERU IZ STRAHA Štrbac izneo poražavajuće podatke: Hrvati se raduju što nas je sve manje!

Prajd

Ugledajte se na Hrvate kako su i to maestralno rešili, a imali su ovakvu mržnju i nasilje i razbijene glave i krvi po rivi... ZAKON je sve. Ustavom su zaštirili brak i ovima su dali njihova prava na ozakonjenje istospolne zajednice i tu nema mržnje, može je biti samo tamo gde je ona potrebna za političku manipulaciju. Dobro je da ljudi vidi koje zlo vodi Srbe u mržnju i nasilje, dobro je da su u prvom redu satanisti iz SPC, koja Srbe vodi u stradanje još od 1219g. Učenici su iznenada izgubili Isusa, nestao im je i nisu ga mogli naći ceo dan! Jedan od učenika je, pred kraj dana, otišao dovoljno daleko od grada i došao do zabačenog mesta gde su ostavljeni bolesni i gubavi, da umru sami i odbačeni u mukama, a Isus je s njima molio i mnoge ozdravljivao. Kad je učenik ugledao Isusa, sav u čudu je došao do njega i pitao ga; Učitelju, pa šta ti radiš ovde, mi te ceo dan tražimo, već smo izgubili nadu da ćemo te naći!? A Isus mu odgovori; Pa zašto ste doktora tražili među zdravima, ja sam tu gde sam potreban, među bolesnima i odbačenima... Isus bi prvi hodao u gej paradi. Evroprajd nije mogće zabranit, to je protest, štrajk manjine koja se bori za svoja prava. On će se održati, da svet vidi koliko je Srbija zaostala rusko-pravoslavna vuko*ebina, u kojoj vlada samo mržnja prema svima. Moguće je jedino napasti kolonu Prajda, da dođe do krvoprolića, da te slike odu u svet koji ionako već zna da su Srbi genocidan narod.

Dres

Beli nije od stolnjaka, nego od najstarijeg kalendara Orion. Plavi izgleda ko u moru uronjena šahovnica, negde kod Karlobaga. Najprepoznatljiviji grb i zastava i dres na svetu od naroda koji je ratničko i sportsko ČUDO! Šahovnica je nastala u Vinkovcima od najstarijeg indoevropskog kalendara ORION, starog oko 5000g iz hrvatske Vučedolske kulture. Grad Vinkovci je najstatiji evropski grad sa arheološkim dokazima sustavnog života unazad 8200g a i dan danas Hrvati imaju šahovnicu ko svoj simbol.

KRAJ

Srbi se iselili iz Vukovara i broj im je sa potrebnih 33% za ćirilicu pao na 29% i ta je priča i mržnja oko tog prokletog vizantijskog pisma rešena! Šta reći na ovo, nego fala ti Bože pravde?: POPIS STANOVNIŠTVA Broj Srba u Vukovaru pao ispod 30 posto, izgubili pravo na ćirilicu.

Popis

Pema popisu 2021g Srbi se iselili iz Vukovara i broj im je sa potrebnih 33% za ćirilicu pao na 29% i ta je priča i mržnja oko tog prokletog vizantijskog pisma rešena! Sa predratnih 10% broj Srba u RH pao na 3%! A šta reći na ovo, nego fala ti Bože pravde, ima te i pravedan si... POPIS STANOVNIŠTVA Broj Srba u Vukovaru pao ispod 30 posto, izgubili pravo na ćirilicu!

Šahmat

Hrvatska ima najbolji dres do sada, brojevi se odlično vide... Beli nije od stolnjaka, nego od najstarijeg kalendara Orion. Plavi izgleda ko u moru uronjena šahovnica, negde kod Karlobaga. A i brojevi su stilski pisani po uzoru na hrvatsku glagoljicu! Najprepoznatljiviji grb i zastava i dres na svetu od naroda koji je ratničko i sportsko ČUDO! Šahovnica je nastala u Vinkovcima od najstarijeg indoevropskog kalendara ORION, starog oko 5000g iz hrvatske Vučedolske kulture. Grad Vinkovci je najstatiji evropski grad sa arheološkim dokazima sustavnog života unazad 8.200g a i dan danas Hrvati imaju šahovnicu ko svoj simbol.

More

Istra nema ni 7% a Dalmacija ni 3% italijana, šta tu mogu njihovi fašisti? Nema vama *****cima utehe od 95g i neće je biti dok ste živi, ko šta vam nema ni vekovnog srpskog mora, kojeg vam tako maestralo izbiše iz glave 95g da sada letujete na grčko i tursko ili albansko more.

Dres

Hrvatska ima najbolji dres do sada, ma baš za prvaka sveta... Beli nije od stolnjaka, nego od najstarijeg kalendara Orion. Plavi izgleda ko u moru uronjena šahovnica, negde kod Karlobaga. A i brojevi su stilski pisani po uzoru na hrvatsku glagoljicu! Najprepoznatljiviji grb i zastava i dres na svetu, od naroda koji je ratničko i sportsko ČUDO! Šahovnica je nastala u Vinkovcima od najstarijeg indoevropskog kalendara ORION, starog oko 5000g iz hrvatske Vučedolske kulture. Grad Vinkovci je najstariji evropski grad, dokazano sa arheološkim nalazima sustavnog života unazad 8.200g a i dan danas Hrvati imaju šahovnicu ko svoj simbol. Dvoglavi orao i 4c su simboli Rimskog carstva, a Srbi su ih preuzeli od Vizantije zajedno sa pravoslavljem.

Svet

Stepinac 1941. šalje poruku katoličkim svećenicima u kojoj piše: »Kada dođu k vama osobe židovske ili pravoslavne vjeroispovijesti, koje se nalaze u smrtnoj opasnosti, pa zažele konvertirati na katolicizam, primite ih, da spasite ljudske živote. Ne zahtijevajte od njih nikakvo specijalno vjersko znanje, jer pravoslavni su kršćani kao i mi, a židovska je vjera ona, iz koje kršćanstvo vuče svoje korijene. Uloga je i zadaća kršćana u prvom redu spasiti ljude. Kada prođe ovo vrijeme ludila i divljaštva, ostat će u našoj Crkvi oni, koji budu konvertirali zbog uvjerenja, dok će se ostali, kada opasnost prijeđe, vratiti u svoje.«

Stipo

Tu je bar sve jasno, da je Stepinac zločinac ili nacistički saradnik, završio bi i on, odmah, ko i čiča Draža, raskomadan i pobacan, tako da ni groba nema! Njemu je Tito naredio da se odvoji-autokefiše od Pape, a kad je to odbio uhapsio ga, napravili montirano suđenje, na kojem nije bilo ništa protiv njega, a za njega nisu dozvolili svedoke da ne kažu koliko je ljidi spasio. I na kraju ga osudili pa ga poslali na kućni pritvor, alo čoveče, KUĆNI PRITVOR?!! Ponižavali ga, mučili ga i otrovali ga da ga se reše. Na kraju ga samo pretvorili u mučenika i blaženika i sveca i najvećeg hrvatskog heroja... traljavo i glupo.

Koren

Pokatoličavali su po celoj Evropi da spase ljude sa katoličkim dokumentima, a oni se posle rata logično vratili i svoju veru! SPC to pokatoličavanje ponavi Srbima 1000 puta i ispadne zlo... Ista je stvar i sa logorima za decu, a ako uključiš mozak znaš da se u logorima radilo i umiralo od gladi i mukotrpnog rada i deca su mogla biti kako ima i slika o tome u DOMOVIMA za decu. A koja su bila u Jastrebarsko, dalje od logora Jasenovac. Nacisti su po celoj Evropi ubijali decu odmah sa roditeljima ili posle u gas komorama, a JEDINO su *****e spasile decu i u Srbiji su ih sve pobili, svu decu Roma i Jevreja pobili *****ci i velik broj srpsku. *****e jedini spase decu i hrene ih zajedno sa Crkvom i zato ih uspeva Stepinac spasit. Zato jer na kraju bolesnik Paveloć pukne i kaže da onom ko ti negira državu treba i seme izbrisat i naredi da se deca pobiju iz tih domova i pobiju ih 50% a ostale izvuče Stepinac sa časnim i medicinskim sestrama i sa tom Dijanom. Ali SPC opet 1000 puta ponovi Srbima logore za decu i tu leži to istinako satanističko i harlotsko zlo...obmana.

Zime

Znamo da su prezimena na IĆ južnoslovenska, a znamo da su i evropska i srpska analize gena pokazale da taj južnoslovenski gen, u najveći odsto u Evropi imaju, eto baš Hrvati. Znači i prezimena na IĆ su hrvatska, a i svi južnosloveni su Hrvati. Za utehu ti je to da u Srbiji ima samo 33% Hrvata-Slovena.

Inače

Znate šta piše u prvoj rečenici Ustava RH? Izražavajući tisuljetnu nacionalnu samobitnost i državnu opstojnost hrvatskoga naroda, potvrđenu slijedom ukupnoga povijesnoga zbivanja u različitim državnim oblicima te održanjem i razvitkom državotvorne misli o povijesnom pravu hrvatskoga naroda na punu državnu suverenost, što se očitovalo: – u stvaranju hrvatskih kneževina u VII. stoljeću; – u srednjovjekovnoj samostalnoj državi Hrvatskoj utemeljenoj u IX. stoljeću; – u Kraljevstvu Hrvata uspostavljenome u X. stoljeću; – u održanju hrvatskoga državnog subjektiviteta u hrvatsko-ugarskoj personalnoj uniji;...

Grom

Plenković može da opet predloži da se napravi Mirna reintegracija Istočne Ukrajine, ali mora prvo biti Ukrajinska Oluja. Mirna reintegracija Istočne Slavonije je potpisana brzo nakon Oluje, u prvi mesec 96g zato jer je Ante Gotovina posle Oluje spremio akciju Grom, o kojoj se u Srbiji još ne sme govoriti, a Slobo nije sme dozvoliti da mu onako povampireni i motivisani krenu na Vukovar, a onda prema Beogradu! A tu vam je i simbolika, Bljesak, Oluja, Grom... po prvim slovima BOG i Hrvati.

Grom

Plenković može opet predložit mirnu reintegraciju, ali mora prvo biti Ukrajinska Oluja! Mirna reintegracija Istočne Slavonije je potpisana brzo nakon Oluje, u prvi mesec 96g zato jer je Ante Gotovina, odmah posle Oluje, spremio i akciju Grom (O kojoj se u Srbiji još ne sme govoriti), a Slobo nije sme dozvoliti da mu onako povampireni i motivisani krenu na Vukovar, a onda možda i prema Beogradu! A tu vam je i simbolika, Bljesak, Oluja, Grom... po prvim slovima BOG i Hrvati.

Dres

Hrvatska ima najbolji dres do sada, ma baš za prvaka sveta. Šahovnica nije od stolnjaka, nego od kalendara Orion. Plavi izgleda ko u moru uronjena šahovnica, negde kod Karlobaga. A i brojevi su stilski pisani po uzoru na hrvatsku glagoljicu! Najprepoznatljiviji grb i zastava i dres na svetu, od naroda koji je ratničko i sportsko ČUDO! Šahovnica je nastala u Vinkovcima od najstarijeg indoevropskog kalendara ORION, starog oko 5000g iz hrvatske Vučedolske kulture. Grad Vinkovci je najstariji evropski grad, dokazano sa arheološkim nalazima sustavnog života unazad 8.200g a i dan danas Hrvati imaju šahovnicu ko svoj simbol. Dvoglavi orao i 4c su simboli Rimskog carstva, a Srbi su ih preuzeli od Vizantije zajedno sa pravoslavljem

Evro

Gde će susjedima biti kraj sa evrom, ako već sada imaju duplo veće plate i penzije i za čak 7 mlrd. E veći BDP od komšija? Evro na kojem je Nikola Tesla preko šahovnice i pored kojeg piše, velikim slovima da ti oči izbije, HRVATSKA! Srpska banka uzalud kukala Evropi, zato jer tamo nema svojatanja tuđeg, ni vina, ni zelja, ni izumitelja. Tesla je hrvatski izumitelj iz Smiljana, koje god vere i nacije i boje kože bio, Hrvatska ga svetu dala i zato je na hrvatskom evru i hrvatski je brend i. Kakve veze ima Tesla sa Srbijom? Posetio je JEDANPUT u životu? Posle ulaska u EU brzo je Hrvatska za Srbe postala ono šta je za njih Nemačka, a gde će im tek biti kraj sada sa evrom? A sada, kad gazda *****a dođe sa duplo većom platom na splavove i jeftine srpkinje i na linije belog i to sa svojim evrima, na kojima je Tesla, svi će ga prepoznati i to će biti HAOS!!! Do sada im je bilo lako, samo su bacali tursko bre na sve strane i to je to...ma KATASTROFA! Tesla i Smiljani su hrvatski jer je Oluja oduvala plan da budu srpski i.

Vera

Tokom WW2 se po celoj Evropi pokatoličavalo, da pokušaju tako spasit ljude sa katoličkim dokumentima, a oni bi se posle rata vratili u svoju veru! SPC sa *****cima "pokatoličavanje" ponavi Srbima 1000 puta i ispadne mržnja i zlo... Ista je stvar i sa logorima za decu, a zna se da se u logorima radilo i umiralo od mukotrpnog rada i gladi. Zazo, deca su mogla biti, kako ima i slika o tome, samo u DOMOVIMA za decu. A koja su bila u Jastrebarsko, dalje od logora Jasenovac. Nacisti su po celoj Evropi ubijali decu odmah sa roditeljima ili posle u gas komorama, a JEDINO su *****e spasile decu i u Srbiji su ih sve pobili, svu decu Roma i Jevreja pobili *****ci pa i velik broj srpsku. *****e jedini spase decu i hrene ih zajedno sa Crkvom i zato ih uspeva Stepinac spasit, ker na kraju bolesnik Paveloć pukne i kaže da onom ko ti negira državu treba i seme izbrisat i naredi da se deca pobiju iz tih domova i pobiju ih 50%, a ostale izvuče Stepinac sa časnim i medicinskim sestrama i sa onom Dijanom. Ali SPC opet 1000 puta ponovi Srbima logore za decu i tu leži to istinako satanističko i harlotsko zlo...obmana.

Karma

Stepinac 1941. šalje poruku katoličkim svećenicima u kojoj piše: ...Kada dođu k vama osobe židovske ili pravoslavne vjeroispovijesti, koje se nalaze u smrtnoj opasnosti, pa zažele konvertirati na katolicizam, primite ih, da spasite ljudske živote. Ne zahtijevajte od njih nikakvo specijalno vjersko znanje, jer pravoslavni su kršćani kao i mi, a židovska je vjera ona, iz koje kršćanstvo vuče svoje korijene. Uloga je i zadaća kršćana u prvom redu spasiti ljude. Kada prođe ovo vrijeme ludila i divljaštva, ostat će u našoj Crkvi oni, koji budu konvertirali zbog uvjerenja, dok će se ostali, kada opasnost prijeđe, vratiti u svoje.... Pokatoličavanje se radilo u celoj Evropi, da se ljude tako pokuša spasit od smrti, a SPC sa svojim *****cima to pokušava okrenut na mržnju! Tu je bar sve jasno, da je Stepinac zločinac ili *****ki ili nacistički saradnik, završio bi i on onako ko i čiča Draža, raskomadan i pobacan, tako da ni groba nema!

Net

Evo kako se teraju agresori na "povlačenje" iz zemlje: Ukrainian forces shower missiles on Russian troops fleeing Kherson-youtube

Vera

Pa uključi mozak, čoveče! Ako su *****e silom pokatoličili Srbe tokom rata, oni su se posle rata valjda vratili u svoju veru i opet su pravoslavci? Pa misli malo sam, a ne da za tebe misle satanisti iz SPC i njeni *****ci? Vizantija je priznala i autokefisala SPC 1219g i tada su se Srbi popravoslavili sa Savom i Vizantijom, a Hrvati ni po cenu života ne menjaju veru i.

Evro

Gde će susjedima biti kraj sa evrom, ako već sada imaju duplo veće plate i penzije i za čak 7 mlrd. E veći BDP od komšija? Evro na kojem je Nikola Tesla preko šahovnice i pored kojeg piše, velikim slovima da ti oči izbije, HRVATSKA! Srpska banka uzalud kukala Evropi, zato jer tamo nema svojatanja tuđeg, ni vina, ni zelja, ni izumitelja. Tesla je hrvatski izumitelj iz Smiljana, koje god vere i nacije i boje kože bio, Hrvatska ga svetu dala i zato je na hrvatskom evru i hrvatski je brend i. Kakve veze ima Tesla sa Srbijom? Posetio je JEDANPUT u životu? Posle ulaska u EU brzo je Hrvatska za Srbe postala ono šta je za njih Nemačka, a gde će im tek biti kraj sada sa evrom? A sada, kad gazda *****a dođe sa duplo većom platom na splavove i jeftine srpkinje i na linije belog i to sa svojim evrima, na kojima je Tesla, svi će ga prepoznati i to će biti HAOS!!! Do sada im je bilo lako, samo su bacali tursko bre na sve strane i to je to...ma KATASTROFA! Tesla i Smiljani su hrvatski jer je Oluja oduvala plan da budu srpski i.

Ukra

Ukrajinski ambasador u Hrvatskoj reče da su Hrvati uzor Ukrajinskom narodu, za to kako se junački brani i oslobađa svoja zemlja! Čekamo ulazak Ukrajinaca u Mariupolj, onako ko Hrvati u Kninu 95g. Digneš vojsku i pošalješ je u zemlju pored svoje, da tamo sustavno razara i ubija i proteruje, da bi odvojila i sebi pripojila svu ili deo te zemlje. To je definicija fašizma? Hitler je to radio, Milošević, sada Putin... Mogu ja ljudi moji oprostiti bratu svom, ako mi ukrade jednu njivu, ajde neka ga vrag nosi. Ali, ako mi brat, prvo proda veru za večeru, a onda ga njegova vera posle 500g robovanja nahuška, da mi pokuša ukrasti skoro sve šta imam, a posebno parcelu na more, e onda bi ga zaklao ko svinju i.

308 Alka 28 Oluja

500g ropstva, Đojleni, *****e, slovo U, Jasenovac, šahovnica, Branitelji, Bljesak, Oluja, more, turizam, Dubrovnik, Vatreni, grafiti... ma kukat i patit ćete dokle god postojite ko narod, tu pored braće HRVATA! To vam je sudbina još od 1219g kad su vam preci sa Savom prodali veru za večeru Vizantiji, a i sada vam mira neda prvo SPC sa svojim *****cima i njihovim medijima.

Borjan

Srbi, pitajte babe imate li na tavanu ćilime za klanjanje, preci su vam 500g bili muslimani. Samo Beograd i okolica je do ww1 imala 217 džamija, a najveća u Evropi je bila Batal džamija na mestu sadašnje Skupštine.....svoju istoriju i veru zaboravljate.

Net

Hrvatska pjesma "u boj, u boj" himna fakulteta u JAPANU-youtube

Katar

Lukinu majku Srpkinju je njen brat odveo, na početku rata, na separatističku stranu, ona je pristala na to. Nakon šta su mu ubili dedu od 70g pred kućnim pragom, Luka je sa ocem otišao u izbeglištvo, u Zadru (Ne u Zadaru). Posle rata je njegova majka otišla u kolonama, zajedno sa ostalim civilima, za svojim poraženim borcima u Srbiju, a posle toga je više nikada nije čuo.... treba on to sam ispričati novinarima, da svet čuje kakvo je to srpako zlo bilo 90ih. Noletova majka je Hrvatica iz Vinkovaca, a koju su naterali da promeni i veru i ime, a i Nole bi to trebao ispričati novinarima, da svet čuje kakvo je to prokleto srpsko zlo.

Medi

Lukinu majku Srpkinju je njen brat odveo, na početku rata, na separatističku stranu, ona je pristala na to. Nakon šta su mu ubili dedu od 70g pred kućnim pragom i zapalili kuću, Luka je sa ocem Hrvatom otišao u izbeglištvo, u Zadru (Ne u Zadaru). Posle rata je njegova majka otišla u kolonama, zajedno sa još 220.000 srpskih civilima, za svojim poraženim borcima u Srbiju, a posle toga je više nikada nije video ni čuo... treba on to sam ispričati novinarima, da svet čuje kakvo je to srpako zlo bilo 90ih. Noletova majka je Hrvatica iz Vinkovaca, a koju su nakon udaje za Srbina, po običaju, naterali da promeni i veru i ime, a i Nole bi to trebao ispričati novinarima, da svet čuje kakvo je to prokleto srpsko-pravoslavno zlo. Hrvati pobeđuju i slave, a Srbi kukaju i gomilaju komplekse, još od 95g...

Tesla

Kovanica hrvatskog evra ima Teslu preko šahovnice, ko najvećeg hrvatskog izumitelja, a pored njega piše velikim slovima da ti oči izbije, HRVATSKA. Srpska banka se odmah žalile Evropskoj Komisiji, a ona im postavila samo jedno pitanje: Kako to mislite da Hrvati svojataju svog građanina iz svojih Smiljana, vi ga ovde svojatate....tu je bio kraj priče, od tada više ni reči iz Srbije.

Katar

Maradonini preci su *****e iz Hrvatske, a on je svoju ćerku nazvao Dalma po hrvatskoj Dalmaciji jer je tako hteo njegov deda? Lukinu majku Srpkinju je njen brat odveo, na početku rata, na separatističku stranu, ona je pristala na to. Nakon šta su mu ubili dedu od 70g pred kućnim pragom i zapalili kuću, Luka je sa ocem Hrvatom otišao u izbeglištvo, u Zadru. Posle rata je njegova majka otišla u kolonama, zajedno sa još 220.000 srpskih civilima, za svojim poraženim borcima u Srbiju. Posle rata je više nikada nije video ni čuo, a otac mu se opet oženio... treba on to sam ispričati novinarima, da svet čuje kakvo je to srpako zlo bilo 90ih. LUKINA ŽIVOTNA PRIČA Englezi se dive Modriću i Hrvatskoj: Rane iz rata razlog su njegove nepobjedivosti, *****ci su mu ubili djeda na pragu. Noletova majka je Hrvatica iz Vinkovaca, a koju su nakon udaje za Srbina, po običaju, naterali da promeni i veru i ime, a i Nole bi to trebao ispričati novinarima, da svet čuje kakvo je to prokleto srpsko-pravoslavno zlo... TRI DESETLJEĆA BRAKA Srđan Đoković otkrio kako je zaveo Dijanu, Hrvaticu koja je rodila najboljeg tenisača svijeta.

Penal

Budimo realni, ko je rekao da Vatreni moraju biti prvaci? Pa njima je sasvim dovoljno da svaki put budu u vrhu ili da uzmu neku medalju, tako da sebi i šahovnici sustavno rade promociju ko turistička zemlja i da nabijaju Srbima komplekse manje vrednosti. A neki jadni i ogorčeni Srbi treba da znaju da im još od 95g nema utehe, zato jer će Vatrene gledati do kraja života. Vatreni imaju najbolji i najprepoznatljiviji dres na svetu! Šahovnica je nastala u Vinkovcima od najstarijeg indoevropskog kalendara ORION, starog oko 5000g iz hrvatske Vučedolske kulture. Grad Vinkovci je najstariji evropski grad, dokazano sa arheološkim nalazima sustavnog života unazad 8.200g a i dan danas Hrvati imaju šahovnicu ko svoj simbol. Dvoglavi orao i 4c su simboli Rimskog carstva, a Srbi su ih preuzeli od Vizantije zajedno sa pravoslavljem. Zlatko Dalić: Neki su me htjeli rušiti, smeta im što je reprezentacija mjesto domoljublja i hrvatskog naroda.

/ Najnovije