Komšiluk i dobrosusjedski odnosi među građanima u BiH: Kakve su prakse, a šta kaže struka

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

7869

Nema vise ni komsiluka a ni rodbine. Svak se o svom jadu zabavio a ovim mladima je preca zadruga ili zvijezde granda, tiktok youtube i facebook od druzenja uzivo.

Gh

***

Ne pijem dok Paja vozi

Kako su bosnje komsijski odvodili svoje komsije srbe i ubijali ih na kazanima i u preko stotinu logora za srbe po sarajevu. To je pravi bosnjacki komsiluk, nema sta. ka Gh Da zato si ti kao pravi Srbin patriota pobjego u dijasporu pa živiš na tuđoj grbači A ništa nisu bolji patriote Bošnjaci i domoljubi Hrvati

Gh opet

Kako su bosnje komsijski odvodili svoje komsije srbe i ubijali ih na kazanima i u preko stotinu logora za srbe po sarajevu. To je pravi bosnjacki komsiluk, nema sta.

@ne pijem...

Da zato si ti kao pravi Srbin patriota pobjego u dijasporu pa živiš na tuđoj grbači A ništa nisu bolji patriote Bošnjaci i domoljubi Hrvati ka Ne pijem dok Paja vozi Ko je otisao u dijasporu? Ja sam ovde, u prelijepoj i vjecnoj republici srpskoj, a ti nastavi pisati iz dijaspore.

/ Najnovije