Tanja Fajon za Radiosarajevo.ba: Pokušaji negiranja ili izvrtanja historije su neprihvatljivi

/ Komentari (28)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mario

***

Porfiricus Geneticus

Lijepe riječi su ukras

Mostar

Lijepe riječi su ukras

Slovenija i Hrvatska, Njemačke kolonije

Pokušaji negiranja ili izvrtanja historije su neprihvatljivi!

Bravo Biden

Lijepe riječi su ukras

Mostar

Lijepe riječi su ukras

Mostar

Tako je - jer su vas ostavili... To im se ne može oprostiti.. ka Mostar Mislim naravno na vas inkvizicijske pagane i one druge pagane. Pagan dolazi od riječi pogan

Mihajlo

Lijepe riječi su ukras

hjigz8u

Lijepe riječi su ukras

Gost_Radio_Sarajeva

Slovenija je primjer kako gradjani svojim glasanjem mogu znatno da promjene sliku drustva.

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras!

фггхгфзу05д

Lijepe riječi su ukras!

Victory

Velikosrpska mitologija, SPC i zaluđeni im narod kao i dio Hrvatskog HDZ uporno prekrajaju istoriju lažima i proizvode novofašističke mitove, čistoća nacije, sva gamad na jednom prostoru bez drugih itd. To im sve blagonaklono dozvoljavaju i EU i Amerika, a kad dođe do eskalacije fašizma biće kasno...

Becko konjusar

Vrijeme je da se prestane sa drzanjem Bosnjaka u poluratnoj psihozi, na cemu je SDA gradila svoju politiku od kraja rata. 27 godina je proslo od rata, a SDA i dalje istu mantru govori, samo o podjelama, o mrznji, o prijetnjama. BiH se nece raspast, nit ce ovdje bit rata. SDA samo o ratu mantra, kad im se izmice tlo pod nogama i kad gube vlast.

srtrthtu

Lijepe riječi su ukras!

ksjejkJ

Kao šta ture?! Kako se to ove hefte vabite?

eathahy

Slab sam sa matematikom. I nekako mi vaša brljanja nisu nimalo džentlmenska. Evo recimo lično sam bio u mnogim kraćim ili dužim odnosima sa vašim sunarodnjakinjama. To su divne žene i ne pada mi na pamet da bilo šta džukački kažem o tome, verovatno zbog činjenice da se to zaista dogodilo i da je svima bilo lepo. Vi se i dalje bavite matematikom ali vodite računa da bi neka od njih mogla biti i vaša sestra ;)

5/6

Šteta što si slab sa matematikom. Baš sam htio nekog upitati zna li šta oko one matematičke progresije... Ili šahovske... Znaš ono, 180 500 x 2=?. ? x 2=? pa opet puta dva i odeeeeeee ihiiiiiii

ytyiioipplkp

Ne znam, već vam rekoh šta znam ;)

1/3

Ne znam, već vam rekoh šta znam ;) ka ytyiioipplkp A možda ja griješim? Možda od početka pogrešno računam??? Možda je odgovor u (blic tačka rs)... U Osmanskom carstvu postojanje muškog harema je bilo potpuno legitimno, kao i držanje ženskog harema, što su u punoj meri koristili sultani i ostali velikodostojnici. Tako su i u Beogradu u 19. veku postojali muški haremi u kojima su mladići služili za novac koji im je isplaćivan iz budžeta tadašnje Srbije... Cccc..

jjijkokpšp

Pa moguće da grešite, kada se unuka oca "nacije" uda za svodnika koji trguje dušama kao mesom, svašta je tu moguće. To dosta govori o "naciji" a i mislećima unutar nje. A nemačko urdništvo blica može lepo da se složi sa balavim turetom, sve je moguće ;)

forum krstarica tačka kom

navode i neki primeri kao što je slučaj jedne udovice iz Zemuna koja je poslala 1829. godine svog pomalo raspuštenog sina zetu u Beograd da uči trgovinu i bude pod strožim nadzorom. Ona je ubrzo čula da se njen sin Jovan samo sa Turcima druži, da kod njih danju i noću prebiva i pri sebi mnogo novca ima, pa sumnja da su Turci “š njime njihov bezzakoni običaj upotrebili“, te moli gradske vlasti da joj sina u Zemun vrate."

fgjsuyjytj

Lijepe riječi su ukras

kdkjdkfjdfko

Po dubokom promišljanju cenim da bi vam baš ovaj zemunac mogao biti dedo ;)

klkljokpp

Pa nisu reči ružne već činjenice, ali eto prodružismo se ponovo malo. Do sledećeg viđenja ;)

Baton

Čije neprihvatljivi,nba sve strane se negira a negatori postaju reformatori i nosioci evropskih vrijednosti dok se grle sa ratnim zločincima.To je ona priča ne vjeruj svojim očima vjerij meni...

fajonka je mali, totalno nebitni miš

samo služi mahali za sipanje ubleha-luga u oči, jer su mahalci totalno zaostali, hebga! na koja to ona relevantna vrata može pokucati i nešto reći, a da je iko bitan makar i sasluša?? ja mislim jedino na vrata ćevabdžinice il buregdžinice kod ragiba ili sulje.

/ Najnovije