Tako je govorio dr. Marijo Pejić: Bosna je naša jedina domovina

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sasa

Tuga, tako rano ode velicina ove zemlje. Nek ti je lahka zemlja Bosanska. Pa ovo su zaista najcrnje godine postratnog drustva, odose nam veliki.

Mostar

Jos jedan halal Hrvat po mjeri Sarajeva. Pokoj mu zalutaloj dusi

pegasus_sa

Dobri covjece, neka ti je laka zemlja bosanska.

E

Jos jedan bakirov i alijin hrvat, nesvjestan nezavidne pozicije hrvatskog naroda u fbih od strane bosnja. Cim ga hvale dzaferovic mudzahedin i lazni hrvat i zlatni ljiljan sejdo, sve je jasno o kome se radi.

/ Najnovije