Sve što trebate znati o vakcini Sputnik V koja dolazi u FBiH

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ghost

Dvanaest dana prije prve se ne smije konzumirati alkohol. Plus jos 40 - tak dana. Tako sam procitao.

Ovoga ima samo u prokeltih petokolonasa

Kakvi su ovo GLUPI idiotski naslovi?!Samo u BiH svaka gnjida mora da"provjeri sve"..posebno ovi sto se samoprozvani"novinari"..petokolonasi...kompleksasi....oni ce da"provjere"sta jedan psihijatar radi..oni ce da "provjere"kako jedan fudbaler trenira i ima li ista"nedemokratski"..oni ce da"provjere" kakva je vakcina i ko je i na koji nacin pravi..samo IZLUDJUJU NAROD!!Na zapadu svako radi svoj posao i ne moze jedna obicna GNJIDA ,samoproglaseni"novinar" da ocjenjuje rad nito psihijatra,dokrota,imunologa,fudbalera, bilo KOGA..jer nisu kompetentni niti strucni d ato rade.A to rade da se naprave pametni.Idioti petokolonaski!Idite i provjerite ko vas napravi takve debili jedni!

@ghost

Kako ce Bakir bez casice? haha

commi

to vam je zastario podatak RadioSarajevo, evo temperature na kojoj se čuva: https://tass.com/society/1252989

Šta ba

Kakva vam je ovo relevantna stranica vakcine.ba ni kontakt, ni ko je odgovoran za vjetodostojnost i informacije na sajtu, ništa, divljina?

chim

Ko ima benzinca smije se samo vozat u trolejbusu do 2 puta dnevno poslije prve vakcine, a poslije revakcinacije mora uradt svako jutro 25 sklekova

chim

Četvrti dan poslije prve vakcine je obavezno naučiti Jasin naopako, i kupiti akvarijum s najmanje 2 ribice, te ih tretirati pogledom svakog dana minimalno 2 sata..... jako je bitno da se poslije revakcine ustanovi koje su ribice muškog, a koje ženskog roda. (ako je pojeO onda su muški, a ako je pak pojeLA hrani onda su logično- ženske ribe).

chim

... Tek onda, tačno 33 dana poslije REvakcine potrebno je ukloniti sve sihire i ograme iz kuće kako se džini ne bi kupili ispod tepiha u akšam. I konačno, 39 dana poslije revakcinacije je osoba sposobna i spremna za dalje naprđivanje o globalnoj plitici, sastavu i djelaovanju vakcina, a bogami i o domaćim političkim partijama. Preporučuje se raspisivanje novih državnih izbora tačno i precizno 62 dan od revakcinacije....

/ Najnovije