Sve što niste znali o Pauk službi u Sarajevu: Iluzije i mitovi vozača - "padaju u vodu"

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

U Sarajevu mogu komotno stotinjak auta dnevno pokuoiti i ooet bi bilo malo. Kaznu svakakobtreba podići na 100, bez mogućnosti da se smanji, ako se plati za sedam dana.

A-ha

Kako su vrijedni kad je u pitanju pauk služba, pa rade 7 dana ako treba. E tako isto trebaju raditi kad je u pitanju odvoz smeća i čišćenje oko kontejner!!!!

adi

samo deri ***ove seljoberima koji su do jucer na volovskim kolima bila, a sada se ****e po gradu

Laz

Nije tacno da mogu podici sva vozila,meni ispred ulaza u haustor parkiran BMW X6 ,dolazio pauk ne moze ga dici.

Gh

Pa da niste sve prijeratne besplatne parkinge u centru sarajeva poceli naplacivati i zaposljavati lazne rvi na njima, mozda ljudi ne bi parkirali gdje stignu. Komunisti napravili i dali besplatno na koristenje, a vi uzeli naplacivati. Napravite novi parking pa naplacujte. Koliko je ovde samo bio dobar hadzibajric i ostala sda bagra, koja je to i smislila, najbolje se vidi sada kada mu sude za to.

Pranjepara

Ma pustite pauk sluzbu , da mi vidimo sta cemo s ovim putevima sto ste prokopali prije godinu dvije i jos su gori sad nego prije ? Sta cemo s tim sto svakodnevno vozacima nanosi stetu na automobilima , npr glavns cesta kod stadiona koševo kakva je ono stepenica na ulici ??

/ Najnovije