"Sve Bursać izdajnik i strani plaćenik, a Sonja skide ploču"

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Chio

Pa ti Bursaću jesi gov.... To je fakat i činjenica! Čovjek koji pljuje svoj narod, ne može biti ništa drugo!

Fuke

Jadniče, Bursaću, nisi mogao da dođeš do izražaja, jer nemaš nikakvih kvaliteta. Pljujući po svom narodu se ističeš. Kako se možeš pogledati u ogledalo?!

chim

Jadniče, Bursaću, nisi mogao da dođeš do izražaja, jer nemaš nikakvih kvaliteta. Pljujući po svom narodu se ističeš. Kako se možeš pogledati u ogledalo?! ka Fuke sve je frajer rekao

Div

Pa ti Bursaću jesi gov.... To je fakat i činjenica! Čovjek koji pljuje svoj narod, ne može biti ništa drugo! ka Chio Nije on jedini Srbin koji ovako misli, možda on jedini to javno smije da kaže.

Salkan

A šta bi trebao da radi?Da se slaže sa svim što četnici urade samo zato što je Srbin?!Četnici smiješni ste

Sonja

Je kcerka ratnog zlocinca osudjenog za genocid nad bosnjacima! Da se ne zaboravi!

Zong

Pa ti Bursaću jesi gov.... To je fakat i činjenica! Čovjek koji pljuje svoj narod, ne može biti ništa drugo! Ne pljuje svoj narod, vec sljam kome pripadas i ti, koji brani ratne zlocince, ubice, kriminalce. Dakle, osudjuje olos i moralno eticne invalide, menatlno hendikepirane spodobe, ljude sa jednodimenzionalnim IQ.

Ob

Ovim dizanjem tenzija oko ove pločetine, samo dižete tog Karadžića, pridajete mu značaj koji nije zaslužio ni on, ni njegovi ratni pajtaši, Alija Izetbegović i Franjo Tuđman. Svima je trebao da sudi njihov vlastiti narod. I, onda bi svi bili zadovoljni.

Ob

Ovim dizanjem tenzija oko ove pločetine, samo dižete tog Karadžića, pridajete mu značaj koji nije zaslužio ni on, ni njegovi ratni pajtaši, Alija Izetbegović i Franjo Tuđman. Svima je trebao da sudi njihov vlastiti narod. I, onda bi svi bili zadovoljni.

Df

A koji si ti faktor, jado?! Niko i ništa! Nastavi da zadovoljvaš muslimane, politička prostitutko. Nadam se da bar nešto i zaradiš od toga prostituisanja.

Gost

Drugi Komšić.

/ Najnovije