"Vogošća će dobiti trolejbus, Hrasnica prugu, Sarajlije prijevoz kakav zaslužuju"

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

mrki

AMIN da i to cudo vidimo !!!!!!

Grehota

E pogledaj ti samo Staford terijera kako je se on namjestio za slikanje jbt.......

**

E pogledaj ti samo Staford terijera kako je se on namjestio za slikanje jbt....... ka Grehota I vi još postavili šest (6??!!) slika ovcog degenerika, da ga se baš ono nagledamo? Ko da je levat kakva dobra manekenka sa strašnim sifonima i guzom, a ne identičan bosanskom mrkom međedu, pa da ono uživamo, jelde??

chim

Original vo s grmečke koride ocam ....MUUUUUUU.....

Tegla

Po tom sporazumu Kanton se obavezao da će u narednih deset godina naći sredstva za rješavanje duga GRAS-a prema UIO, Poreznoj upravi Federacije kao i obezbijediti 15 miliona KM za isplatu tužbe radnika kao i redovno plaćanje subvencija za javni prevoz. Predviđeno je i da će se u javni prevoz investirati 200 miliona KM. Znaći malo ko će biti živ dok se GRAS iskoprca.

jasta

Znaći malo ko će biti živ dok se GRAS iskoprca. ka Tegla Moze se ovo malo ubrzat', odrade ovi za korupciju pos'o kako treba i onda se bar dio para vrati, recimo oduzme se Biminoj familijj sve sto imaju i izbace ih na ulicu....

TT

Koliko si se napuho Steta pazi da ne puknes. Kupujes trolebuse od drzave u kojoj vlada diktator, a i Bjelorusija je pod sankcijama EU i dr. drzava . Jesi li se Steta upitao koliku stetu nanosis drzavi sa svojim nedostatkom inteligencije !

omg

Pitali Štetu sta mu je najteze bilo na fakultetu... kaze on "najteze mi je bilo naci fakultet" xD

dP

Ukratko, uzećemo od radnika crno ispod nokta ili nove kredite da bi pokrili kriminal i nerad prethodnih struktura preduzeća. Halo ba, jeste li vi normalni ? Imate samo lijepe snove i sve manje stanovnika. Pripremate li teren za arabizaciju BiH ?

ja

Opet?

XYZ

Sve si fino rekao samo privatne firme koje si ti vodio propadose Drvopromet Velpro Konzum toliko o znanju otisao si ti u politiku jer te vise niko nece u realnom sektoru.

paparaco

Ja sam citao ova obecanja i prosle sedmice.. Tramvaj do hrasnice i troilejbus do vogosce.. pa opet... A tramvajska na otoci se pravi dvije godine..

/ Najnovije