Šta je Turković pisala RH: Tražimo priznanje slobodnog pristupa otvorenom moru za BiH

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Ustase su gore od cetnika nikad vise s njima se ne treba udruzivati samo svoj interes gledaju prvom prilikom ti zabiju noz u ledja jesnom su nas preveslali 91 nece nikad vise

moke

Ustase su gore od cetnika nikad vise s njima se ne treba udruzivati samo svoj interes gledaju prvom prilikom ti zabiju noz u ledja jesnom su nas preveslali 91 nece nikad vise ka Koel Tvoj ti gospodar Bakir s tim ustasama pravi izborni zakon. Ti ces da radis ono sto ti Bakir i Sebija narede. SDA botovi nemaju slobodnu volju. SDA botovi rade za sendvic.

nasvasta

Jedino je dr Silajđić obišao morske granice BiH .

Mostar

Problem je u tome sto debela nije ovlastena pisati prosvjedne note bez usaglasenog misljenja, a ne sto je u njoj napisala. To ovaj islamist Faruk jako dobro zna.

moke

Problem je u tome sto debela nije ovlastena pisati prosvjedne note bez usaglasenog misljenja, a ne sto je u njoj napisala. To ovaj islamist Faruk jako dobro zna. ka Mostar Razlog sto je pisala pismo je sto joj se niko vise normalan ne javlja na telefon. Jedino Alijina unuka je jos prima u muzej Alijin na Kovacima i to zato sto mora da bude otvorena od ponedjeljka do petka a Bisera visi pred vratima sa Mahirovom pizzom s kajmakom.

Gost

Sviđalo se to kome ili ne, uključujući i sveznalice iz dole iznesenih komentara, postoje državni, međudržavni i međunarodni propisi, kojih se svi moramo jednako držati. I lijek za ponašanja suprotna tome. Također, sviđalo se to kome ili ne. I usprkos svim primitivnim, neznalačkim ostrašćenim i navijačkim komentarima i tumačenjima, u ovoj BiH ima dovoljno jako pametnih, jako obrazovanih i sposobnih mladih ljudi, koji ne žive od ni sa strankama. Vidjet ćemo dokle će ko dobaciti. Dolaze druga vremena.

dP

Pomorsko društvo iz Vogošće ?

DWD

U slučaju nečeg spornog postoje međunarodni sudovi pa neka rješavaju. Isto je bilo i sa Slovenijom sa kojom je skoro došlo i do oružanog sukoba pa su na kraju granice povučene.

YY

Radman je ustasa koji je iz emigracije dosao u Hr i tu ga je ekstremno radikalno krilo HDZ-a postavilo za ministra vanjskih poslova !

/ Najnovije