Šta je to nocibo efekat? Neželjezni efekti vakcinacije nisu ništa novo

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Aha, ok

Ok. Sutra cete nas ubjedjivati da je sasvim normalno da se umre od vakcine, pogotovo ovih ekpreimentalnih gdje smo bili svjesni rizika potpisom na pristanak.

.

A zamisli - kad popiješ aspirin, bez obzira što ne potpišeš ništa - možeš umrijeti od unutrašnjeg krvarenja. I to je sasvim normalno, neće odgovarati ni proizvođač, ni doktor koji ti je prepisao. Nego to ne pričaju žene u frizerskom salonu pa se ne bojiš?

Le Comte de Monte Cristo

Evo vidite sami, šta elita želi s nama uradit. Izmedju 4:34 i 4:49 je Gazes sve rekao: https://m.youtube.com/watch?v=JaF-fq2Zn7I

Meho

Doktore, otežano dišem otkad sam primio vakcinu. Doktor veli, a ma ne brinite se to je nocebo efekat, to samo umišljate. Ali doktore, i dalje mi se nesvijesti, imam jake glavobolje. Doktor veli, a ma ne brinite, to samo umišljate, to je nocebo efekat. Pacijent podlegne od srčanog/moždanog udara nakon 2 odlaska doktoru i žaljenju na bolove i probleme. Na ukop dolazi i doktor, i govori ožalošćenim, imao je očito i neke komorbiditete koji nisu bili uočljivi. Nemojte misliti da je umro od vakcine. Ožalošćeni odu u osiguravajuću kuću da podignu nasljeđe rahmetlije po isplati životnog osiguranja. Osiguravatelj, pa znateee je li primio vakcinu? Ožalošćeni, veli pa da, što? Pa znate, osiguranje se prekida kada se vakciniše rahmetlija jer je vakcina eksperimentalna i potpisao je saglasnost da snosi posljedice u slučaju smrti. Tako da osiguranje otpada zbog toga. Ožaločeni ljut veli, ali čekajte doktor kaže da nije umro od vakcine. Osiguravatelj, to se ne može dokazati da nije, tako da je rahmetlija izgubio pravo pristankom na vakcinu! Haj zdrao

Nezeljezni? Nealuminijski?

Klovnovi

/ Najnovije